הצגת מדיה מכונן מרכזי
-
DanielaGolan
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
ברשותי כ 5 מסכים המחוברים למגברים ומערכת שליטה ביתית.
אני רוצה להציג סרטים שאני מורידה מטורנטים ומאכסנים בדיסק קשיח (או מחשב אחד) ומכל מסך יכלו לראות סרט אחר גם בו זמנית.
קיבלתי הצעה למערכת שעולה 10,000 ש"ח. רציתי לדעת אם יש דרך פשוטה וזולה לעשות את זה.
(אני משתמשת במחשב ווינדוס 8.1 ולא מק).
תודה!
ברשותי כ 5 מסכים המחוברים למגברים ומערכת שליטה ביתית.
אני רוצה להציג סרטים שאני מורידה מטורנטים ומאכסנים בדיסק קשיח (או מחשב אחד) ומכל מסך יכלו לראות סרט אחר גם בו זמנית.
קיבלתי הצעה למערכת שעולה 10,000 ש"ח. רציתי לדעת אם יש דרך פשוטה וזולה לעשות את זה.
(אני משתמשת במחשב ווינדוס 8.1 ולא מק).
תודה!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
עבור 5 צרכנים ,בו זמנית ,אני חושב שכדאי לך לרכוש NAS .
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אפשר לבנות כאן תיאוריות ולנסות לבנות את התקציב אבל מבלי לראות מהי התשתית בביתך, מה הכיוון בנושא שליטה ומהו התקציב לא ניתן לתת לך תשובה טובה ויעילה עבור הצרכים שלך.
יש הרבה מערכות, הרבה רכיבים והתאמה גדולה בינהם, כמו כן גם אפשרויות חיבור, שליטה והצגת תכנים ברשת הביתית שלך.
רצוי להעזר באיש מקצוע ויחד לבנות מערכת שתתאים לצרכים שלך ותכנס לתקציב שלך
יש הרבה מערכות, הרבה רכיבים והתאמה גדולה בינהם, כמו כן גם אפשרויות חיבור, שליטה והצגת תכנים ברשת הביתית שלך.
רצוי להעזר באיש מקצוע ויחד לבנות מערכת שתתאים לצרכים שלך ותכנס לתקציב שלך
-
DanielaGolan
- חבר שרק התחיל

תודה אבל איש המדיה הציע את המערכת ב 10,000 ש"ח. אני לא יודעת את שם המערכת אבל מדובר בסרבר ויחידות שמתחברות לכל מגבר עם HDMI.
לגבי הNAS, אין לי היכרות אשמח לשמוע עוד פרטים.
כרגע לכל טלויזיה יש APPLE TV המקושר למגבר. האם ניתן להשתמש בAPPLE TV להשיג את מה שאני רוצה? הבנתי שאפשר דרך ITUNES אבל אני מוצאת שמאוד קשה להעלות סרטים בקבצי MPEG וכו לITUNES (ובכלל קשה לי לעבוד עם ה ITUNES).
לגבי הNAS, אין לי היכרות אשמח לשמוע עוד פרטים.
כרגע לכל טלויזיה יש APPLE TV המקושר למגבר. האם ניתן להשתמש בAPPLE TV להשיג את מה שאני רוצה? הבנתי שאפשר דרך ITUNES אבל אני מוצאת שמאוד קשה להעלות סרטים בקבצי MPEG וכו לITUNES (ובכלל קשה לי לעבוד עם ה ITUNES).
-
DanielaGolan
- חבר שרק התחיל

כמו כן אשמח לשמוכע את דעתכם על http://techreport.com/news/26982/zotac- ... o-a-pocket
נראה לי תחליף ראוי גם לאפל טיוי שברשותי וגם יאפשר גישה לכונן/מחשב משותף.
נראה לי תחליף ראוי גם לאפל טיוי שברשותי וגם יאפשר גישה לכונן/מחשב משותף.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Nas זה שרת שעליו את מאחסנת את כל המדיה שלך וכל משתמש קצה יכול לגשת אליו ברשת בעזרת סטרימר (במידה ולמסכים שלך יש יכולת הזרמה אז תתכן גישה גם מהם).
למשל אחד מומלץ הוא ה qnap http://www.amazon.com/QNAP-Personal-2-4 ... words=qnap
לזה את צריכה להוסיף 4 דיסקים בעלות של כ 1500 ש״ח עבור 2 טרה לכל דיסק סה״כ 8 טרה.
במידה ואת לא זקוקה לנפח אחסון גדול במיוחד יש דגמים קטנים יותר עם שני דיסקים.
למשל אחד מומלץ הוא ה qnap http://www.amazon.com/QNAP-Personal-2-4 ... words=qnap
לזה את צריכה להוסיף 4 דיסקים בעלות של כ 1500 ש״ח עבור 2 טרה לכל דיסק סה״כ 8 טרה.
במידה ואת לא זקוקה לנפח אחסון גדול במיוחד יש דגמים קטנים יותר עם שני דיסקים.
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 05/11/2014 23:35, נערך פעם 1 בסך הכל.