אני עומד לפני קנייה של 50f5000 ואני מתלבט אם לחכות עוד חודשיים לשנת 2015 ותהיה ירידת מחיר.
כמובן שאני לא באמת יודע לכן רציתי לשאול אתכם אם כדאי.
תודה רבה !!
יש טעם לקנות טלוויזיה לקראת השנה החדשה ?
מיסים? נראה לי שהוא סתם שואל.
לא קורה שום דבר בתחילת שנה, אני לא חושב שאמורה להיות ירידת מחירים מיוחדת. דגמים חדשים מתחילים להגיע כמה חודשים לתוך השנה, לפעמים גם אחרי אמצע השנה. בכל מקרה, הרושם שלי הוא שאין ירידת מחירים מיוחדת לדגמים ישנים, אבל אולי אני טועה.
מה שכן, סדרת F של סמסונג היא דגם 2013. יכול להיות שיגמר המלאי.
לא קורה שום דבר בתחילת שנה, אני לא חושב שאמורה להיות ירידת מחירים מיוחדת. דגמים חדשים מתחילים להגיע כמה חודשים לתוך השנה, לפעמים גם אחרי אמצע השנה. בכל מקרה, הרושם שלי הוא שאין ירידת מחירים מיוחדת לדגמים ישנים, אבל אולי אני טועה.
מה שכן, סדרת F של סמסונג היא דגם 2013. יכול להיות שיגמר המלאי.
נערך לאחרונה על ידי jtk ב 05/11/2014 18:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אין ירידת מחירים (לפחות לא משהו מתוכנן וידוע מראש) לקראת סוף שנה קלנדרית מפני שלא קורה בתקופה הזו שום דבר שקשור להורדת מחירים מתוכננת.
דגמים חדשים לא מגיעים בתחילת שנה אלא איפשהו באמצע השנה, תלוי ביצרן/יבואן. רק לא מזמן עברנו לדגמי 2014-2015 בכמעט כל המותגים והם כנראה יוחלפו בדגמים חדשים בעוד קצת פחות משנה.
כמו ש- jtk רשם לך, סדרת F היא של 2013-2014 והוחלפה לא מזמן בסדרת H של 2014-2015.
דגמים חדשים לא מגיעים בתחילת שנה אלא איפשהו באמצע השנה, תלוי ביצרן/יבואן. רק לא מזמן עברנו לדגמי 2014-2015 בכמעט כל המותגים והם כנראה יוחלפו בדגמים חדשים בעוד קצת פחות משנה.
כמו ש- jtk רשם לך, סדרת F היא של 2013-2014 והוחלפה לא מזמן בסדרת H של 2014-2015.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".