LEAK =LENCO L75
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
טוב,נפתרה התעלומה מיהו זה שעשה מעשה חכם ורכש את הפטיפון הנ''ל.
אני אלא מי.
יש לציין שהפטיפון עובד נפלא ובמצב נפלא על אף ה V BLOCKS ההרוסים (הוזמן חדש)
ועל אף מחסור החוט והמשקולת אנטי סקייטינג.
קבלו תמונות.
אני אלא מי.
יש לציין שהפטיפון עובד נפלא ובמצב נפלא על אף ה V BLOCKS ההרוסים (הוזמן חדש)
ועל אף מחסור החוט והמשקולת אנטי סקייטינג.
קבלו תמונות.
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

ואילו כאן
תמונה של הראש+המחט המקוריים
הנה קישור
http://www.tonar.eu/index.php?item=phil ... 94&lang=EN
כמובן שכבר השבוע הם יוחלפו באחרים.
שימו לב בתמונה לעיגול המתכת בצד הפנימי של השלה,קרוב לראש,האם זו מן משקולת נוספת?אם כן מדוע רק בצד אחד?
ואולי זו בכלל המשקולת החסרה של האנטי סקייטינג?
ניסיתי להוציא(לא בכח) וזה עושה רושם של תקוע.
כאן ה V BLOCKS שהוזמנו
http://www.ebay.com/itm/Goldring-Lenco- ... 6#shpCntId
הנה קישור
http://www.tonar.eu/index.php?item=phil ... 94&lang=EN
כמובן שכבר השבוע הם יוחלפו באחרים.
שימו לב בתמונה לעיגול המתכת בצד הפנימי של השלה,קרוב לראש,האם זו מן משקולת נוספת?אם כן מדוע רק בצד אחד?
ואולי זו בכלל המשקולת החסרה של האנטי סקייטינג?
ניסיתי להוציא(לא בכח) וזה עושה רושם של תקוע.
כאן ה V BLOCKS שהוזמנו
http://www.ebay.com/itm/Goldring-Lenco- ... 6#shpCntId
- yonim
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: yoni Michaeli
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
- יצירת קשר:
הראש מזכיר לי את הראשים של AT משום מה....
מבחינת הפלסטיקה של המחט.
מבחינת הפלסטיקה של המחט.
אנשי מחשבים הם כן בני אדם.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
רמי תתחדש!
אחלה פטיפון והקשר ל LEAK לא טרוויאלי בכלל!!
לאחר האיחוד של RANK AUDIO, ליק (LEAK) היו מאמצים בעיקר רכיבים לרמקולים מהחברה האחות וורפדייל. יש לכך עשרות (אם לא מאות דוגמאות).
לנקו עבדו צמוד ובמקביל על המותג "גולדרינג" ב UK.
נראה שהשאיפה של LEAK היתה לתת פתרון שלם ומוכלל (Full turn key solution) עבור לקוחות שרצו מערכת "קומפלט" של LEAK
זה גם מסביר את הפאנלים המתכתיים בחזית שקצת מזכירים את סדרת הרסיברים הכסופה של LEAK כמו ה DELTA-75 או ה - 2000
אחלה פטיפון וזיהוי יפה של הראש... (למה פיליפס FCOL????)
בהצלחה!!!
אחלה פטיפון והקשר ל LEAK לא טרוויאלי בכלל!!
לאחר האיחוד של RANK AUDIO, ליק (LEAK) היו מאמצים בעיקר רכיבים לרמקולים מהחברה האחות וורפדייל. יש לכך עשרות (אם לא מאות דוגמאות).
לנקו עבדו צמוד ובמקביל על המותג "גולדרינג" ב UK.
נראה שהשאיפה של LEAK היתה לתת פתרון שלם ומוכלל (Full turn key solution) עבור לקוחות שרצו מערכת "קומפלט" של LEAK
זה גם מסביר את הפאנלים המתכתיים בחזית שקצת מזכירים את סדרת הרסיברים הכסופה של LEAK כמו ה DELTA-75 או ה - 2000
אחלה פטיפון וזיהוי יפה של הראש... (למה פיליפס FCOL????)
בהצלחה!!!
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

תודה הראל
מה לגבי חתיכת הברזל העגולה שבתוך השלה? זו שליד הראש.
האמת שיש לי שלה נוספת שהחתיכה הזו אינה נמצאת בה...
מה לגבי חתיכת הברזל העגולה שבתוך השלה? זו שליד הראש.
האמת שיש לי שלה נוספת שהחתיכה הזו אינה נמצאת בה...
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
נראה שמדובר בתוספת אישית של הבעלים הקודמים.
לחצו להגדלה:
[imgbig]https://lh6.googleusercontent.com/-PmoT ... shells.jpg[/imgbig]
לחצו להגדלה:
[imgbig]https://lh6.googleusercontent.com/-PmoT ... shells.jpg[/imgbig]
- harel
- חבר ותיק

הי המשקולת בתוך הזרוע
נראת כמו משקל ל "BALANCE"...
אם אפשר להגדיל את התמונה ולצלם מהזווית - יהיה ניתן אולי לראות אם זה מקורי...
נראת כמו משקל ל "BALANCE"...
אם אפשר להגדיל את התמונה ולצלם מהזווית - יהיה ניתן אולי לראות אם זה מקורי...
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

הנה תמונות תקריב...כעת ממש נראה כאילו מישהו הסיר את המשקולת של האנטיסקייטינג מהחוט והדביק אותה בתוך השלה.
אני צודק או שטועה?
מעבר לכך,הסאונד שבוקע כעת מהפטיפון צרוד משהו...בדיוק כמו בהגברה רותחת...
החלפתי ראש מחט ושלה קומפלט ועדיין...החלפתי את בננות ה RCA ועדיין...הסאונד הצרוד.
הרכבתי על הלקסמן את הטורנס ומנגן יופי החזרתי את הליק והסאונד צרוד כך שהבעיה מהפטיפון.
יש עצה?
אני צודק או שטועה?
מעבר לכך,הסאונד שבוקע כעת מהפטיפון צרוד משהו...בדיוק כמו בהגברה רותחת...
החלפתי ראש מחט ושלה קומפלט ועדיין...החלפתי את בננות ה RCA ועדיין...הסאונד הצרוד.
הרכבתי על הלקסמן את הטורנס ומנגן יופי החזרתי את הליק והסאונד צרוד כך שהבעיה מהפטיפון.
יש עצה?
- tomyeshuah
- חבר ותיק

האם בדקת את התנגדות הכבלים מקצה הזרוע לחיבורי ה-RCA בעזרת רב-מודד?
- harel
- חבר ותיק

הי ממבט ראשון זו לא אלטרנטיבה ל"אנטי סקייטינג",
אנא בדוק עם המשקולת הזו במקרה מגנטית... אם כן הייתי מעיף אותה משם לכל הרוחות.
הייתי גם מסתכל על הקונקטורים של הראש ועל ההלחמות שלהם.. הם די חלודים / עייפים לדעתי..
אם זה לא משם, הייתי בודק את המוליכות של כל אחד מהמוליכים. זו גם הזדמנות פז לחתוך את הכבילה המקורית ולשים שני RCA בגב המכשיר..
אנא בדוק עם המשקולת הזו במקרה מגנטית... אם כן הייתי מעיף אותה משם לכל הרוחות.
הייתי גם מסתכל על הקונקטורים של הראש ועל ההלחמות שלהם.. הם די חלודים / עייפים לדעתי..
אם זה לא משם, הייתי בודק את המוליכות של כל אחד מהמוליכים. זו גם הזדמנות פז לחתוך את הכבילה המקורית ולשים שני RCA בגב המכשיר..
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

קונקטורים קיבלו ספריי לניקוי מגעים
הצרידות בשני הצדדים
לאחר בדיקה,המוליכות מהראש אל ה RCA אינה תקינה,המינוס בלבד מגיב ללא ימין ושמאל.
מחר אפרק ואבדוק.
תודה על העצות.
הצרידות בשני הצדדים
לאחר בדיקה,המוליכות מהראש אל ה RCA אינה תקינה,המינוס בלבד מגיב ללא ימין ושמאל.
מחר אפרק ואבדוק.
תודה על העצות.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
אז תבדוק עם עוד רב מודד את רב המודד המקורי משום שהתוצאה הזו לא הגיונית. לראש יש שני ערוצים. הערוץ הימני הוא האדום ה'חי' והירוק הוא ההארקה. הערוץ השמאלי הוא הלבן ה'חי' והכחול ההארקה. בכבלי RCA האדום הוא הליבה של הימני והלבן הוא הליבה של השמאלי. ההתנגדות לא מעניינת אף אחד. בדוק מוליכות. אם מה שאתה מדווח היה נכון - לא היית שומע כלום.
הצרידות או whatever מגיעה, ככל הנראה מהמחט או הראש שלא סובלים שניהם מעודף איכות. בהזדמנות הזו היה כדאי גם לחפף משם את המשקולת המטופשת שמודבקת לפנים השלה ומעלה באופן מאוד לא חכם את המסה האפקטיבית של הזרוע הזו, שממילא לא סובלת מתת משקל. אם המשקולת הזו היא מגנטית... זה בהחלט יכול להשפיע.
רמי רמי... לא אמרת משהו על חופשים בזרוע? V-Blocks וכאלה? נו? צריך לצלול באגם ולחפש את המפלצת של DigiSUN?
הצרידות או whatever מגיעה, ככל הנראה מהמחט או הראש שלא סובלים שניהם מעודף איכות. בהזדמנות הזו היה כדאי גם לחפף משם את המשקולת המטופשת שמודבקת לפנים השלה ומעלה באופן מאוד לא חכם את המסה האפקטיבית של הזרוע הזו, שממילא לא סובלת מתת משקל. אם המשקולת הזו היא מגנטית... זה בהחלט יכול להשפיע.
רמי רמי... לא אמרת משהו על חופשים בזרוע? V-Blocks וכאלה? נו? צריך לצלול באגם ולחפש את המפלצת של DigiSUN?
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 542
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
המשקולת ההיא בהחלט לא אמורה להיות שם ויפה להוציא אותה שעה אחת קודם. העובדה שכן שמעת בשני הערוצים, צרידות או לא, מראה שיש מגע. כנראה שהבעיה היא בראש עצמו.
בכל אופן תתחדש! אחרי החלפת הV-BLOCKS והוצאת ברגי ההובלה (צריך להוריד את הצלחת בשביל למצוא אותם) הביצועים שלו השתפרו מאוד. בניית פלינט כבד יקח אותו עוד שלב קדימה..
אני בעצמי מתכנן פרויקט לנקו נוסף כרגע כי הגיע הזמן לעשות משהו עם כל הארבע שיושבים אצלי סתם
כך או כך, לא הייתי מניח אותו על הרסיבר ככה...
בכל אופן תתחדש! אחרי החלפת הV-BLOCKS והוצאת ברגי ההובלה (צריך להוריד את הצלחת בשביל למצוא אותם) הביצועים שלו השתפרו מאוד. בניית פלינט כבד יקח אותו עוד שלב קדימה..
אני בעצמי מתכנן פרויקט לנקו נוסף כרגע כי הגיע הזמן לעשות משהו עם כל הארבע שיושבים אצלי סתם
כך או כך, לא הייתי מניח אותו על הרסיבר ככה...
- tomyeshuah
- חבר ותיק

כתבתי "התנגדות" - אך הכוונה כמובן למוליכות. הסיבה היא שישנם מכשירים בהם לא היה עוד מצב Continuity Test (צפצוף) אלא מדד Ohms בלבד (סדרת ה-8020 של Fluke לדוגמה), ולא ידעתי מה יימצא ברשותו של רמי.tnsilver כתב:ההתנגדות לא מעניינת אף אחד. בדוק מוליכות....
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

·tnsilver כתב:אז תבדוק עם עוד רב מודד את רב המודד המקורי משום שהתוצאה הזו לא הגיונית. לראש יש שני ערוצים. הערוץ הימני הוא האדום ה'חי' והירוק הוא ההארקה. הערוץ השמאלי הוא הלבן ה'חי' והכחול ההארקה. בכבלי RCA האדום הוא הליבה של הימני והלבן הוא הליבה של השמאלי. ההתנגדות לא מעניינת אף אחד. בדוק מוליכות. אם מה שאתה מדווח היה נכון - לא היית שומע כלום.
רמי רמי... לא אמרת משהו על חופשים בזרוע? V-Blocks וכאלה? נו? צריך לצלול באגם ולחפש את המפלצת של DigiSUN?...
טומי, הורד את השלה מהזרוע,כעת על הזרוע אל מולך יישנם 4 חורים,התוצאות שקיבלתי בבדיקת הולכה עם המולטימטר הן כאלה:
כאשר נגעתי במינוס של ה RCA ימין,שני החורים התחתונים שבזרוע צפצפו,וכך היה גם עם המינוס של RCA שמאל.
לעומת זאת,שני החורים העליונים בזרוע אינם מגיבים כלל בנגיעה ב RCA + או -...מת לגמרי !
חיברתי את הראשים כולל המחטים לפטיפונים אחרים והם תקינים.
- tomyeshuah
- חבר ותיק

תוכל כעת לבדוק את החיבורים מהזרוע לטרמינלים אליהם מולחמים כבלי ה-RCA (בתוך הבסיס, על השלדה).
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
אם הירוק והכחול מצפצפים בסגירת מעגל עם ההארקה של ה-RCA יש כנראה קצר איפשהו. לא ברור לי מדוע ה'חי' לא מגיב לבדיקת המולטימטר. יתכן וקיצרת במגע עם הזרוע, יתכן ולא יצרת מגע עם הפינים בזרוע משום שהפרובים עבים מידי ויתכן שלא זו הסיבה. בכל מקרה, המעגל חייב להיות סגור בכדי שתשמע פלט (צרוד או לא) ולכן חוסר המוליכות של החורים העליונים לא הגיונית.
כדאי אולי שתבצע מה שתום הזכיר קודם לכן. חיבורי ה-phono בפנים, לפני הכבילה, נראים כמו בתמונה העליונה. החוט עם האדום בצד ימין והלבן בצד שמאל. לשניהם יש סיכוך שמחובר לפינים הייעודיים. ודא שאין קצר בחיבורים ושהם תואמים את מה שמוצג בתמונה העליונה. יהיה לך קל יותר לבדוק מוליכות לאחר פירוק הראש מהשלה, כאשר זו מחוברת לזרוע, והפרובים מונחים על החיבורים של חיווט הקצר בתוך השלה. כך גם תהיה בטוח שחיבור השלה לזרוע תקין מבחינת מוליכות חשמלית.
אם החיווט מהזרוע אל המרכזייה תקין, ודא גם שחיבור כבלי ה-RCA תואם את התמונה התחתונה. שים לב לחיבור ההארקה של השלדה כחוט לבן קצר מהצהוב לסיכוך הירוק שמימינו. בשום מקרה אין להאריק לשני הערוצים או לנקודות נוספות. הארקה צריכה להיות רק לנקודה אחת.
אם יתאפשר לך, נסה להעלות לכאן תמונה של המרכזייה הזו בפטפון שלך:
כדאי אולי שתבצע מה שתום הזכיר קודם לכן. חיבורי ה-phono בפנים, לפני הכבילה, נראים כמו בתמונה העליונה. החוט עם האדום בצד ימין והלבן בצד שמאל. לשניהם יש סיכוך שמחובר לפינים הייעודיים. ודא שאין קצר בחיבורים ושהם תואמים את מה שמוצג בתמונה העליונה. יהיה לך קל יותר לבדוק מוליכות לאחר פירוק הראש מהשלה, כאשר זו מחוברת לזרוע, והפרובים מונחים על החיבורים של חיווט הקצר בתוך השלה. כך גם תהיה בטוח שחיבור השלה לזרוע תקין מבחינת מוליכות חשמלית.
אם החיווט מהזרוע אל המרכזייה תקין, ודא גם שחיבור כבלי ה-RCA תואם את התמונה התחתונה. שים לב לחיבור ההארקה של השלדה כחוט לבן קצר מהצהוב לסיכוך הירוק שמימינו. בשום מקרה אין להאריק לשני הערוצים או לנקודות נוספות. הארקה צריכה להיות רק לנקודה אחת.
אם יתאפשר לך, נסה להעלות לכאן תמונה של המרכזייה הזו בפטפון שלך:
-
- Lenco L-75 Phono Wiring
-
- Lenco L-75 Phono Cable Wiring + Grounding
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

·תודה לך אבל יש לי שלה נוספת עם ראש ומחט תקינים עליה ואף איתה יש את אותה הבעיה.קאליפסו כתב:רמי,אם אתה צריך ...יש ברשותי שלה של L75 משומשת כחדשה,שנרכשה לפני כחודש מגרמניה הייתי מיועדת לL 60 שברשותי,אך איננה מתאימה...אם תרצה אשמח אם דבר איתי בפרטי...
אפתח יותר מאוחר את הפטיפון לבדיקה מעמיקה.