שלום כולם אני מחפש עזרה בנושאי חיפוש בגוגל אני עובד עיצות
שלום כולם אני צריך עזרה מקווה שזה המקום הנכון לשאול (קשור למחשבים)
לפני כמה שנים תבעתי מישהו שלא שילם לי והוא בתימורה תבע אותי על משהו מכוער שלא עשיתי
היום אחרי 5 שנים כשמחפשים את השם שלי ואת שם העסק בגוגל עולה ה"פסק דין" הזה יצאתי שם זכאי לגמרי אבל עדין זה מפריע שזה שם כשמחפשים אותי
דיברתי עם האתר והם רוצים שאני אשלם להם כדי להוריד את זה כי "זכות הציבור לדעת" ולכן הם לא חייבים להסיר את זה
אני לא תיהיה ברירה אני אשלם להם, כל הפתרונות שחשפתי עולים המון כסף בשביל אתר אחד
מישהו מכיר או שמע על דרך אחרת?
תודה מראש
לפני כמה שנים תבעתי מישהו שלא שילם לי והוא בתימורה תבע אותי על משהו מכוער שלא עשיתי
היום אחרי 5 שנים כשמחפשים את השם שלי ואת שם העסק בגוגל עולה ה"פסק דין" הזה יצאתי שם זכאי לגמרי אבל עדין זה מפריע שזה שם כשמחפשים אותי
דיברתי עם האתר והם רוצים שאני אשלם להם כדי להוריד את זה כי "זכות הציבור לדעת" ולכן הם לא חייבים להסיר את זה
אני לא תיהיה ברירה אני אשלם להם, כל הפתרונות שחשפתי עולים המון כסף בשביל אתר אחד
תודה מראש
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4889
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
מה שעולה לרשת, כל עוד מדובר ב"אמת דיברת", אין עילה משפטית להסיר.
הייתי בודק אם זה בכלל חוקי לבקש תשלום להסרה, במיוחד כשהדבר המדובר היא "זכות הציבור לדעת".
בהצלחה, רמקולים.
הייתי בודק אם זה בכלל חוקי לבקש תשלום להסרה, במיוחד כשהדבר המדובר היא "זכות הציבור לדעת".
בהצלחה, רמקולים.
אני שואל בשנית,
האם יש דבר כזה צו הרחקה מאתר אינטרנט?
האם יש דבר כזה צו הרחקה מאתר אינטרנט?
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
ufffnick: ישר לפנים! זה היה הזיהוי המהיר ביותר של הטרול.

תפנה לזלמן שושי.עמוסדיין כתב:שלום כולם אני צריך עזרה מקווה שזה המקום הנכון לשאול (קשור למחשבים)
תודה מראש...
היא מטפלת בנושאים כאלו....
·