בוקר טוב,
ברשותי גלקסי Note 1 שכבר מתפרק למדי אז צריך להחליף אותו.
מכיוון שהשדרגת שלי עברה לתחומים אחרים אז אני רוצה לחסוך בתחום הזה ולקנות טלפון מהדורות הקודמים -
Note 2/3, S4, LG G2 Nexus 5 וכו'
השאלה שלי אליכם היא מה המכשיר שיוכל להחזיק לי בשנתיים שלוש הקרובות במינימום עלות עם מסך דומה ככל האפשר לNote.
אני גם הלומיה 920 אפשרי אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו.
תודה,
שי
מחפש טלפון דור קודם
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46426
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
הייתי הולך על ה- Nexus 5, יקבל בימים הקרובים Android L אשר ממשיך את הרלוונטיות שלו ועם המחיר הנוח שהוא עולה, קשה להצדיק טלפון אחר.
- Ron1999
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- שם מלא: Ron1999
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
הכי קרוב למה שאתה רגיל אליו יהיה נוט 2 או 3.
העט נשאר ומשתפר משמעותית (ב2 ובטוח ב3)
התכונות של סוללה מתחלפת וכרטיס זכרון קיימות גם במכשירים הממשיכים
ובזכות קהילת מפתחים יפה שיש סביב המכשירים האלה, סיכוי טוב שהם הם יקבלו אנדרואיד L או לפחות קיט קאט.
את המכשירים האחרים הייתי פוסל בין אם בגלל שיש להם מסכים קטנים יותר או בין אם הם חסרים את התכונות שציינתי קודם.
נ.ב. בין הנוט 2 לנוט 3, אם ידך משגת, הנוט 3 מחזיק חומרה טובה בהרבה מהנוט 2 וכמכשיר הוא הולך להיות רלוונטי מאוד בשנים הקרובות
(מכיל עינית IR, יש לו הרבה מאוד זכרון RAM ומעבד שאפילו היום נחשב לחזק מאוד)
העט נשאר ומשתפר משמעותית (ב2 ובטוח ב3)
התכונות של סוללה מתחלפת וכרטיס זכרון קיימות גם במכשירים הממשיכים
ובזכות קהילת מפתחים יפה שיש סביב המכשירים האלה, סיכוי טוב שהם הם יקבלו אנדרואיד L או לפחות קיט קאט.
את המכשירים האחרים הייתי פוסל בין אם בגלל שיש להם מסכים קטנים יותר או בין אם הם חסרים את התכונות שציינתי קודם.
נ.ב. בין הנוט 2 לנוט 3, אם ידך משגת, הנוט 3 מחזיק חומרה טובה בהרבה מהנוט 2 וכמכשיר הוא הולך להיות רלוונטי מאוד בשנים הקרובות
(מכיל עינית IR, יש לו הרבה מאוד זכרון RAM ומעבד שאפילו היום נחשב לחזק מאוד)