סרטים מהרשת עם צליל היקפי. אפשרי?
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
עם העידן ה"חדש" בו ניתן להשיג הכל מהרשת ובקלות כמו דוגמאת popcorn time, נשאלת השאלה איך אתם מקשיבים לסרטים/סדרות האהובות עליכם.
האם זה בכלל אפשרי להשמיע סאונד כדוגמאת 5.1 בסרטים שאינם blue-ray (דיסקים) לדוגמא?
אני שואל מפני שאני קצת מתוסכל מהמצב, הרסיבר שלי עומד ללא שימוש רב כמו פעם. מה אתם עושים?
האם זה בכלל אפשרי להשמיע סאונד כדוגמאת 5.1 בסרטים שאינם blue-ray (דיסקים) לדוגמא?
אני שואל מפני שאני קצת מתוסכל מהמצב, הרסיבר שלי עומד ללא שימוש רב כמו פעם. מה אתם עושים?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אם חשוב לך 5.1 למה אתה לא מוריד ״כמו פעם״?
אני בגלל איכות וסאונד מוריד, רוב האנשים שצופים בצפיה ישיר. פחות איכפת להם האיכות והסונד.
אבל ממה שהבנתי בתוספים של xbmc כן יש סטרימיר עם סראונד.
אני בגלל איכות וסאונד מוריד, רוב האנשים שצופים בצפיה ישיר. פחות איכפת להם האיכות והסונד.
אבל ממה שהבנתי בתוספים של xbmc כן יש סטרימיר עם סראונד.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
גם במצב של "כמו פעם" הרסיבר לא קיבל אות של 5.1, אלא של סטריאו.
מה זה xbmc סליחה על הבורות?
מה זה xbmc סליחה על הבורות?
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
איזה סוג קבצים הורדת? יש הרבה כאלו שהם לא בלוריי אבל כן מקודדים עם 5.1.
http://www.hometheater.co.il/article044 ... -2014.html
http://www.hometheater.co.il/article044 ... -2014.html
דרך פופקורן לא ניתן, חסר לו את המקודדים הדרושים ל 5.1.
אפשרי לצפות דרך xbmc בסרטים עם 5.1 אמיתי, מהסיבה שיש לו את כל המקודדים מהישנים ועד החדשים. כפי שרשמתי לפני מספר הודעות.
ה xbmc עובד בצורה של הורדת הקובץ באמצעות טורנט וצפייה ישירה בזמן ההורדה. ברירת המחדל היא למחוק באופן אוטומטי את הקבצים בסיום הצפייה. ניתן לשנות זאת בהגדרות.
בנוסף יש אפשרות ל xbmc לגשת למספר אתרי כתוביות בעברית או כל שפה אחרת באופן פשוט וקל.
תקרא מדריך ותתקין ללפי ההוראות.
אני מאוד ממליץ. הרבה יותר מתקדם מהפופקורן.
ניתן להתקנה על ווינדוס אנדרואיד ועוד.
אפשרי לצפות דרך xbmc בסרטים עם 5.1 אמיתי, מהסיבה שיש לו את כל המקודדים מהישנים ועד החדשים. כפי שרשמתי לפני מספר הודעות.
ה xbmc עובד בצורה של הורדת הקובץ באמצעות טורנט וצפייה ישירה בזמן ההורדה. ברירת המחדל היא למחוק באופן אוטומטי את הקבצים בסיום הצפייה. ניתן לשנות זאת בהגדרות.
בנוסף יש אפשרות ל xbmc לגשת למספר אתרי כתוביות בעברית או כל שפה אחרת באופן פשוט וקל.
ניתן להתקנה על ווינדוס אנדרואיד ועוד.
הי,ahi123 כתב:דרך פופקורן לא ניתן, חסר לו את המקודדים הדרושים ל 5.1.
ניתן להתקנה על ווינדוס אנדרואיד ועוד....
יש לי את GENSIS , איך אני בודק שהוא לא מוריד לי את הסרטים בצפייה ישירה?
וגם אני מריץ את כל הסרטים החדשים ב genesis ב 720 p ואני סימנתי בהגדרות passthrough לאודיו וכולם 2.0 ערוצים , למה אין 5.0 ?
תודה רבה.
·