אחריות מיניליין סמסונג
רכשתי מחבר מסך UA55ES6800 חדש!
עם כל החוברות של המכשיר כולל הסריאל של המוצר .אך אין את הקבלה
ניסיתי לאתר את החשבונית אך החבר לא נמצא בארץ ואין למי לפנות .יש לי בעיה כרגע במסך וצריך עזרה לגבי הפעלת האחריות שמיצד היבואן הרישמי לא מכיר בי מכיוון שאין את האחריות הוסבר שיש את כל המסמכים כולל מספרים סידורים המוכחים שהמכשיר הוא של היבואן
צריך עזרה לנושא זה .ואם ישנו נציג אשמח לפתרון דחוף
תודה
עם כל החוברות של המכשיר כולל הסריאל של המוצר .אך אין את הקבלה
ניסיתי לאתר את החשבונית אך החבר לא נמצא בארץ ואין למי לפנות .יש לי בעיה כרגע במסך וצריך עזרה לגבי הפעלת האחריות שמיצד היבואן הרישמי לא מכיר בי מכיוון שאין את האחריות הוסבר שיש את כל המסמכים כולל מספרים סידורים המוכחים שהמכשיר הוא של היבואן
צריך עזרה לנושא זה .ואם ישנו נציג אשמח לפתרון דחוף
תודה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אחריות, על פי החוק, ניתנת להעברה הלאה.
הבעיה אצלך היא שאין לך שום קבלה המוכיחה קניה - מי רכש, איך ובאיזה תאריך.
אני מניח שבמערכות של סמליין יודעים בדיוק מי רכש את המסך ומתי אך אתה ככל הנראה הגעת אל נותני השירות שלהם, אלקטרוניקס פרו, שכנראה לא ממש יכולים/מעוניינים לעשות את כל הבירורים האלה מול היבואן. הם עובדים לפי ההגדרה היבשה שקבילו - לספק שירות מול קבלת קניה או תעודת אחריות. אתה צריך לנסות להגיע לסמליין עצמם ולהסביר להם את המקרה ותראה אם ואיך הם יכולים לעזור לך.
הבעיה אצלך היא שאין לך שום קבלה המוכיחה קניה - מי רכש, איך ובאיזה תאריך.
אני מניח שבמערכות של סמליין יודעים בדיוק מי רכש את המסך ומתי אך אתה ככל הנראה הגעת אל נותני השירות שלהם, אלקטרוניקס פרו, שכנראה לא ממש יכולים/מעוניינים לעשות את כל הבירורים האלה מול היבואן. הם עובדים לפי ההגדרה היבשה שקבילו - לספק שירות מול קבלת קניה או תעודת אחריות. אתה צריך לנסות להגיע לסמליין עצמם ולהסביר להם את המקרה ותראה אם ואיך הם יכולים לעזור לך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
ממש בושה לחברה גדולה ואיכותית!
כל התעודות וכל המסמכים כולל מספרי סידוריים של המוצר אינו מספק אותם
אין קבלה אין אחריות .זו התשובה שקיבלת ממש מאכזב אני לא יבאתיי את המוצר מחו"ל היא נרכשה בוודאות מהארץ
אין ספור הסברים לשרות הלקוחוח ששמרי את הקרטון של המוצר וגם זה לא מעניין אותם .הם בקלות יכולים לבדוק לפי מספר סידורי שהמכשיר שייך אליהם אך הם לא עוזרים בנושא חבל מאוד לא ציפיתי לזה מחברה יבואנית רשמית !
כל התעודות וכל המסמכים כולל מספרי סידוריים של המוצר אינו מספק אותם
אין קבלה אין אחריות .זו התשובה שקיבלת ממש מאכזב אני לא יבאתיי את המוצר מחו"ל היא נרכשה בוודאות מהארץ
אין ספור הסברים לשרות הלקוחוח ששמרי את הקרטון של המוצר וגם זה לא מעניין אותם .הם בקלות יכולים לבדוק לפי מספר סידורי שהמכשיר שייך אליהם אך הם לא עוזרים בנושא חבל מאוד לא ציפיתי לזה מחברה יבואנית רשמית !
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים