מישהו רואה את הדרבי?
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
Re: לשרוק מיידית לסיום המשחק ולתת ניצחון טכני למכבי
@yarino
·
בתור אוהד הפועל אני מסכים אתך במאה אחוז.
אסור היה להוציא לזהבי אדום ..... מה השופט רצה שיכניסו לו מכות והוא לא יתגונן???
המשחק היה חייב להסתיים עם הפסד טכני להפועל ומשפט עם עונש מרתיע.
והאוהד צריך לשבת כמה חודשים טובים בכלא.
ממש בושה
·
בתור אוהד הפועל אני מסכים אתך במאה אחוז.
אסור היה להוציא לזהבי אדום ..... מה השופט רצה שיכניסו לו מכות והוא לא יתגונן???
המשחק היה חייב להסתיים עם הפסד טכני להפועל ומשפט עם עונש מרתיע.
והאוהד צריך לשבת כמה חודשים טובים בכלא.
ממש בושה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
·בדיוק מה שחשבתי.. כשראיתי את זהבי והאוהד מתקוטטים חשבתי לעצמי הנה שני ערסים הולכים מכותsam22 כתב:בבונים ביציע ובבונים במגרש...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
רציונלית נטו: ברגע שאוהד פורץ למגרש ותוקף פיזית שחקן, שופט, איש צוות או כל אדם אחר שהוא חלק מהמשחק, לעניות דעתי התגובה המידתית צריכה להיות עצירת המשחק והורדת השחקנים לחדר ההלבשה והתייעצות עם גורמי הבטחון במקום. לצערי הרב, הדבר הזה קרה דקות ארוכות לאחר החדירה של אוהד הפועל למגרש.
לגבי זהבי, אם באמת יש הנחיה חד-משמעית להרחיק שחקן שהיה מעורב בקטטה, אז יכול להיות שבאמת לא היה פה שיקול דעת מספיק לשופט, בטח לא בלהט הרגע. בכל מקרה, אני מעריך שייתכן ועונש ההרחקה יבוטל ע"י בית הדין לאור הנסיבות, אם כי ייתכן שהעונש יישמר בשל תגובת השחקן על הכרטיס האדום וסירובו לרדת מהמגרש במשך דקות ארוכות.
כמו-כן, אני מעריך שהיות ואנחנו במחזור ה-7, מכבי תקבל 4 משחקי רדיוס ותסגור את המחזור בלי קהל, והפועל כנראה תקבל עונש עוד יותר גדול - עד 8 משחקי רדיוס. מעבר לכך, תהיה הפחתת נקודות משמעותית כמעט בוודאות להפועל - הפחיתו להם 3 נקודות אחרי הדרבי לפני שנתיים, והלך הרוח הנוכחי הוא שמאורעות יום האתמול ראויים לעונש כבד עוד יותר. הערכה שלי: 4-6 נקודות. כמעט בטוח שלא תהיה כאן הפחתה של 10 נקודות, כי הסעיף הזה מתייחס לפריצה המונית של אוהדים לקהל (כמו שהיה במשחק האליפות של בית"ר ב-2008).
לגבי הפחתת נקודות, מסתמן שלמרות פריצת האוהדים של מכבי למגרש, לא ניתן להפחית לה נקודות על כך, כי היא לא אירחה את המשחק, וכי זה מקרה ראשון שכזה העונה שהקבוצה מופיעה בבית הדין על התפרעות אוהדים כלשהי. אם זה היה מקרה שלישי או יותר, היה ניתן להפחית עד שתי נקודות. לכן, אלא אם יהיה פה צעד חריג ביותר של בית הדין, שיחליט בניגוד לתקנון על הפחתת 1-2 נקודות, רוב הסיכויים שתהיה רק הפחתה על תנאי של 2 נקודות.
לגבי "האוהדים", זה שתקף את זהבי הולך לראות כלא מבפנים, ויש סיכוי סביר שהוא יורחק לצמיתות מכל המגרשים. הצהובים כנראה יצטרכו "להסתפק" בהרחקה לשנה מהמגרשים, וכנראה גם לסנקציות על המנוי שלהם מצד המועדון.
לגבי זהבי, אם באמת יש הנחיה חד-משמעית להרחיק שחקן שהיה מעורב בקטטה, אז יכול להיות שבאמת לא היה פה שיקול דעת מספיק לשופט, בטח לא בלהט הרגע. בכל מקרה, אני מעריך שייתכן ועונש ההרחקה יבוטל ע"י בית הדין לאור הנסיבות, אם כי ייתכן שהעונש יישמר בשל תגובת השחקן על הכרטיס האדום וסירובו לרדת מהמגרש במשך דקות ארוכות.
כמו-כן, אני מעריך שהיות ואנחנו במחזור ה-7, מכבי תקבל 4 משחקי רדיוס ותסגור את המחזור בלי קהל, והפועל כנראה תקבל עונש עוד יותר גדול - עד 8 משחקי רדיוס. מעבר לכך, תהיה הפחתת נקודות משמעותית כמעט בוודאות להפועל - הפחיתו להם 3 נקודות אחרי הדרבי לפני שנתיים, והלך הרוח הנוכחי הוא שמאורעות יום האתמול ראויים לעונש כבד עוד יותר. הערכה שלי: 4-6 נקודות. כמעט בטוח שלא תהיה כאן הפחתה של 10 נקודות, כי הסעיף הזה מתייחס לפריצה המונית של אוהדים לקהל (כמו שהיה במשחק האליפות של בית"ר ב-2008).
לגבי הפחתת נקודות, מסתמן שלמרות פריצת האוהדים של מכבי למגרש, לא ניתן להפחית לה נקודות על כך, כי היא לא אירחה את המשחק, וכי זה מקרה ראשון שכזה העונה שהקבוצה מופיעה בבית הדין על התפרעות אוהדים כלשהי. אם זה היה מקרה שלישי או יותר, היה ניתן להפחית עד שתי נקודות. לכן, אלא אם יהיה פה צעד חריג ביותר של בית הדין, שיחליט בניגוד לתקנון על הפחתת 1-2 נקודות, רוב הסיכויים שתהיה רק הפחתה על תנאי של 2 נקודות.
לגבי "האוהדים", זה שתקף את זהבי הולך לראות כלא מבפנים, ויש סיכוי סביר שהוא יורחק לצמיתות מכל המגרשים. הצהובים כנראה יצטרכו "להסתפק" בהרחקה לשנה מהמגרשים, וכנראה גם לסנקציות על המנוי שלהם מצד המועדון.
- epony
- חבר במועדון 10K

זה בדיוק מה שעושים בארץ - אוהד שהורחק מהמגרשים נדרש להתייצב בתחנת המשטרה הקרובה למקום מגוריו בשריקת הפתיחה ושריקת הסיום של המשחק/ים ממנו הורחק.nirzon כתב:איך בית המשפט יכול לאכוף הרחקה של אוהד מהמגרשים?
האם קיים בישראל רישום מסודר של האוהדים האלימים כמו באנגליה? האם הם חייבים להתייצב במשטרה בשעות המשחקים?
לפי דעתי אף אחד לא באמת בודק את זה....
- epony
- חבר במועדון 10K

בהגדרה, עפ"י התקנון ועפ"י חומרת האירועים השונים, העונשים הולכים להיות שונים. תוסיף לכך את הנתון היבש/רשמי אך מכריע שהפועל אירחה את הדרבי הזה, ולכן כמעט בהגדרה תקבל עונש חמור יותר מאשר מכבי.sam22 כתב:לא בטוח שהעונש לא יהיה שווה.
נכון שזה התחיל באוהד הפועל, אבל הספסל של מכבי חימם את האווירה לאחר המקרה....
מבקש הסברים.
אני ממש לא צופה בכדורגל ישראלי, והאמת שמאז המונדיאל גם לא ממש בכלל, אז תסלחו על הבורות.
כל הזמן אני רואה את צמד המילים "פיו פיו". לא הבנתי, גיגלתי, ועכשיו אני מבין שזו צורה לחגוג גול על ידי יריות אקדח באצבעות, כמו ילדים שמשחקים קאובוי.
אז הנה השאלה: מה כל כך פוגעני בצורת החגיגה הזו שהאוהדים של הפועל זועמים על כך? זה נראה לי פחות פוגעני מתנועת ההשתקה הנפוצה.
אני ממש לא צופה בכדורגל ישראלי, והאמת שמאז המונדיאל גם לא ממש בכלל, אז תסלחו על הבורות.
כל הזמן אני רואה את צמד המילים "פיו פיו". לא הבנתי, גיגלתי, ועכשיו אני מבין שזו צורה לחגוג גול על ידי יריות אקדח באצבעות, כמו ילדים שמשחקים קאובוי.
אז הנה השאלה: מה כל כך פוגעני בצורת החגיגה הזו שהאוהדים של הפועל זועמים על כך? זה נראה לי פחות פוגעני מתנועת ההשתקה הנפוצה.
משה
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
מכיר את הסיפור על השפן והכובע?moco כתב:מבקש הסברים.
אז הנה השאלה: מה כל כך פוגעני בצורת החגיגה הזו שהאוהדים של הפועל זועמים על כך? זה נראה לי פחות פוגעני מתנועת ההשתקה הנפוצה....
אתה חושב שאוהד של הפועל צריך סיבה מיוחדת בשביל להתפרע...
·
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason