רכישת מערכת חדשה?

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
ofirarmon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן
אני מתחיל לימודים (יאי) וחושב לשדרג את מערכת הסטריאו שלי, תוצרת סנסוי:
control amp C1000, power amp B3000, S-61u speakers (המגברים זהים לאלה שכאן)

יש לי אוזניות vsonic VC1000 (אוזניות in ear, 100$), אני משתמש בהן יחד עם הנייד שלי ואני מרוצה מאיכות הסאונד. אני יכול להתפשר על מערכת באיכות דומה.
נניח ואני מוכן להשקיע 2000-3000 שקל:
א. האם אני יכול לקבל איכות דומה לאוזניות שלי?
ב. האם בתקציב כזה אני אוכל לקבל מערכת טובה משמעותית מזו שיש לי כרגע?
ג. האם אני יכול להשתמש ברכיבים מהמערכת הקיימת?

תודה,
אופיר

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

לעניות דעתי, לא תמצא רכיבים ברמה של המערכת הקיימת שלך אשר יתנו לך איכות שעולה על זאת של המערכת הקיימת.

אם ממש בוער לך להוציא את הכסף הזה, אולי כדאי לבדוק אופציה של שיפוץ/שיקום הרכיבים הקיימים (כולם או חלקם, תלוי בעבודה הנדרשת עליהם...) (i)

נ.ב. סתם מתוך סקרנות: איך היית משווה בין הביצועים של המערכת שלך לביצועים של האוזניות שלך בחיבור לנייד?

ofirarmon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אוף, מאכזב :(
מה המשמעות של שיפוץ המערכת? היא עובדת בלי שום פגם, ואני בספק אם החלפת כבל כזה או אחר תשנה משהו.

אני משווה בצורה פשוטה מאוד: הסלולרי או המחשב הנייד משמשים כמקור למוזיקה עבורי. בלי שום ספק, באוזניות המוזיקה נשמעת צלולה ובהירה יותר בהשוואה למערכת, בה קשה להבחין בצלילים. ז"א, בשיר מסוים, אני שומע את הזמר וכל גיטרה בנפרד באוזניות (למשל), ובמערכת הכל יוצא בחתיכה אחת וקשה יותר להפריד בין הצלילים. אגב, אני לא מרגיש פער בין המחשב הנייד לסלולרי (גלקסי 4).

תודה על התגובה!

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”