למרות שכבר רכשתי רציתי לקבל חוות דעת על המכשיר,אקבל גם דברים שללים .
בנוסף האם תוכלו לתת לי כל מני ווקצרים שיש למסך ודברים מעניינים שיש למסך כמו לשדר דרך הנייד
מיוטיוב ישירות למסך במקום לחפש בממשק של המסך.
בן כל האקליפציות שיש מה רלוונטי ויתן להשתמש?
א. תתחדש, יש לי את הדגם הזה.
ב. תתקין את האםליקציה על הטלפון הסלולרי
ג. ה SMART שלו לא משהוא מדהים
ד. אני משדר דרך הסלולרי סרטים מיוטיוב - עובד ממש טוב
האם הטלויזיה תומכת ב-"mirroring" אמיתי, או שהכוונה ל"זריקה"
של הסרטון לטלוויזיה?
...
· לא כול כך מבין את ההגדרות שנכתבו...
אבל
כאשר אני מעביר סרט מיוטוב להצגה, הוא עובר לאפליקצית היוטיוב של הטלויזה
לגבי mirroring יש תכונה כזאת של "שיקוף" מסך הטלפון הנייד בטלויזה (למכשירים נתמכים)
כן גם אצלי עובד מצוין השליחה של הסרטון עי' הנייד,דרך אגב לא רק ביוטיב נתקלתי בכמה אתרים שמסוגל לשלוח מהנייד למסך וזה גדול...
גם נסיתי את השיקוף של הנייד למסך ועובד מצויין...
לגלוש לאתרים דונים מאוד כבד עד כדי כך שמיותר.. .
אני לא הבנתי את 3D יש שמה מלא כיוונים שונים משהו יודע???
יש במסך חיסרון שכל החיבורים נסתרים או רחוקעם מדי כדי להגיע אליהם...
זהו בנתיים האם משהו מכיר עוד דברים?
ILANBEN כתב:בנוסף משהו יכול להסביר לי כל הנושא של ה-3D, כמה כיוונים יש שם?
...
נסה להסביר את עצמך קצת יותר טוב שנוכל לעזור לך - לאיזה כיוונים אתה מתכוון בדיוק? לזה שאפשר לבחור SBS או OU ? (כלומר, "צד לצד" או "מעל מתחת" ועוד אחרים)
אפשר לחפור ואפשר לקצר, כל המידע קיים פה במאמרים בפורום ככה שאטיל עלייך את משימת החיפוש, ולכן רק אקצר:
צד לצד - sbs -
מיועד לסרטים שהורדת אותם בתצורה של sbs , כלומר שהאותיות האלו כתובות בשם השיחרור.
זהו סרט רגיל, רק שהוא מופיע על גבי 2 חצאי המסך, תמונה ליד תמונה, בעצם כל תמונה שונה ממש ממש בקצת מן התמונה השנייה וזה מה שיוצר את העמק בסופו של דבר.
ברגע שאתה מנגן סרט כזה, אתה צריך להגיד לטלויזיה ״לאחד״ בין 2 חצאי המסך כדי שתראה תמונה אחת.
לכן שלב ראשון זה לשים את הסרט, אחכ להעביר בטלויזיה לsbs ואז כשהיא איחדה את התמונה, לשים את המשקפיים ולהנות.
החיסרון בשיטה זו הוא שהסרט בפועל הוא רק חצי מהרזולןציה האמיתית, כלומר אם סרט הוא 1920 פיקסלים לרןחב, sbs בסופו של דבר מתאחד רק ל 960 פיקסלים.
יש לציין שאת ניגון הסרט עדיף לעשות בתוכנה תומכת כמו xbmc כדי שהיא תדע להתמודד עם הכתוביות ולשים אותם בצורה כזאתי שתתאחד גם.
בניגוד למה שהרבה חושבים, sbs זה לא איזה סרט מיוחד שקשה לניגון ואז שואלים ״האם המכשיר שלי יצליח לנגן זאת״,
כי בסופו של דבר סרט sbs הוא סרט רגיל שפשוט התמונה שלו מתחלקת ל2 וכל ההמרה נעשית כבר בטלויזיה. הוא בפורמט mkv רגיל ומכשיר שמנגן 1080 בלי בעיה ינגן גם sbs בלי בעיה.
מעל ומתחת - זה אותו ההסבר בדיוק - רק במקום שהתמוהה תהיה צד לצד היא מתחלקת לחצאים מעל ומתחת.
בנוסף יש לך שם מצבי הדמייה שמיועדים לקחת כל תמונה רגילה וליצור לה עומק מלאכותי על ידי מנגנון של הטלוייזיה
שים ערוץ 22 בטלןיזיה ותפעיל את ההדמיה, שים משקפיים ואז תראה קצת את האפקט... גימיק מיותר מאוד
מה שתומר רשם.
מס' תוספות קטנות לידע כללי-
בגדול יש עוד כמה שיטות בנוסף ל- SBS ו- OU, כמו שזירה (Interlaced) ועוד אחרות אבל אני לא מכיר סרטים בפורמטים האלה. אז אתה יכול להתעלם מהן.
אם אתה מנגן עם הנגן המובנה של המסך, אז לא אמורה להיות בעיה עם כתוביות כי המסך יודע בעצמו לסדר את העניין.
גם במחשב, אפשר לנגן, כמו שתומר רשם, עם כל תכנה ולא צריך תכנה ייעודית או תמיכה מיוחדת בפורמטים האלה מפני שהם לא תלת מימד מלא. גם על תוכנות שלא יודעות לסדר את נושא הכתוביות כמו שצריך אפשר לעקוף עם תוכנות עזר פשוטות שממירות (בשניה בדיוק) כל כתוביות srt רגילות לקובץ כתוביות ass שמותאם לתוכן תלת מימד ומוצג כמו שצריך. (אצלי זה כך עם MPC-HC)
תודה לכם על התשובה אתם נפלאים,באמת...
זה סינית בשביל ולכן לא הבנתי כמעת כלום.
כדוגמה הקרנתי סרטים 3D מהיו טיוב ולא הצלחתי לזהות מה לכוון לא רואים מעלה מטה או מהצד, רואים את הסרט מטושטש ונאלצתי לשנות כיוונים עד שאוכל לראות טוב יותר 3D...
יש גם מצב עומק ה3D גם שם כיוונתי לפי הרגש....
ראשית, אני מתנצל על הסרטונים הקודמים שפרסמתי. מבדיקה שעשיתי בפועל על המסך שלי הם פשוט היו גרועים. החלפתי אותם בשניים טובים יותר.
דבר נוסף - איך אתה מנגן אותם על המסך? מי מפעיל את הסרטונים? אתה מציג אותם ממחשב שמחובר למסך?
צריך רק לשים לב שאתה בוחר בנגן של יוטיוב שלא יפעיל לך תלת מימד בעצמו. ותוודא שאתה בוחר את האיכות המירבית שניתן לסרטון. אתה אמור לקבל וידאו המורכב משתי תמונות במקביל. אחרי שקבלת תמונה כזו על המסך, הפעל בעזרת השלט של המסך את מצב התלת מימד הרצוי, בהתאם לסוג הוידאו.
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 04/11/2014 21:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
@ILANBEN
אכן, יצא ג'יבריש. משהו שהיה כנראה דפוק בדפדפן שלי כשכתבתי את זה. זה קורה לי לפעמים ואין לי הסבר מה גורם לזה. בכל אופן, ערכתי את ההודעה הקודמת שלי. קרא אותה ותחזור לכאן עם תובנות חדשות..
עדיין עוד לא נסיתי את הסרטים החדשים....
אני רואה דרך האפליקציה של יו טיוב ויש סרטים שאני שם ואז בהגדרות של התלת ממד קיים אפשרות של הצדדים מעלה מטה וכו'
ולפעמים כאשר אני רואה סרט אחר ביו טיוב או כמו בסרטים שלך, לא קיימת האפשרות מעלה מטה רק כיבוי או הדלקה .לא קיים אפשרות אחרת.
כאילו מזהה חלק מהסרטים בצורה שונה שלא פותח את האפשריות...
תודה.