אתרים כמו gamer?
רציתי לשאול אילו עוד אתרים כמו gamer אתם מכירים? שיש בהם סיקורי משחקים וכל מה שחדש בעולם הגיימינג?...לפי מה שראיתי vgames ו games כאילו לא מעודכנים כבר אם איני טועה...אז היחיד כיום שנשאר פעיל ומעודכן זה גיימר?...אשמח אם מי שמכיר עוד כמה אתרים מומלצים כיום יוכל לרשום לי...תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@MartinHSabag
·
מרטין, הצעה מעניינת. חשבתי על זה לא מעט ולמען האמת, אני סקפטי שזה יצליח. קשה מאד להרים אתר כזה באופן רציני.
הפורומים בנושאים האלו גוססים כאן באתר (לצערי) ובלי קשר לאתר, כל גיימר שמכבד את עצמו הולך לחפש את המידע באתרים מוכרים בתחום בחו"ל ו/או בערוצים מסויימים ביוטיוב. שם פשוט עושים את זה הכי מהר, הכי מקצועי והכי מעניין. אבל, אשמח מאד לגלות שאני טועה.
·
מרטין, הצעה מעניינת. חשבתי על זה לא מעט ולמען האמת, אני סקפטי שזה יצליח. קשה מאד להרים אתר כזה באופן רציני.
הפורומים בנושאים האלו גוססים כאן באתר (לצערי) ובלי קשר לאתר, כל גיימר שמכבד את עצמו הולך לחפש את המידע באתרים מוכרים בתחום בחו"ל ו/או בערוצים מסויימים ביוטיוב. שם פשוט עושים את זה הכי מהר, הכי מקצועי והכי מעניין. אבל, אשמח מאד לגלות שאני טועה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
מסכים לחלוטין.
הייתי רוצה לראות, אך כל אתר ישראלי שניסה - נכשל.
צריך משאבים די רציניים כדי להרים אתר כזה ברמה גבוהה, ובסופו של דבר קהל היעד האיכותי לנושא מצומצם לצערנו, והם הולכים בעיקר לחו"ל כאמור.
מה שנשאר זה בעיקר ילדים (ולא ברוחם) שברגע שהם מהווים רוב, לא מתאפשר קיום דיונים ברמה גבוהה כפי שמקובל באתר כמו שלנו.
הייתי רוצה לראות, אך כל אתר ישראלי שניסה - נכשל.
צריך משאבים די רציניים כדי להרים אתר כזה ברמה גבוהה, ובסופו של דבר קהל היעד האיכותי לנושא מצומצם לצערנו, והם הולכים בעיקר לחו"ל כאמור.
מה שנשאר זה בעיקר ילדים (ולא ברוחם) שברגע שהם מהווים רוב, לא מתאפשר קיום דיונים ברמה גבוהה כפי שמקובל באתר כמו שלנו.