סדרות ישראליות דרך XBMC
שלום לכולם,
אני מחפש תוסף יציב שאפשר לצפות בו בסדרות ישראליות באיכות נורמלית וגם שיצור קיר עם פרטי הסדרה ועטיפה כמו שעושה Genesis Series Feeder לסדרות אמריקאיות.
ניסיתי לחפש פה בכול הפורום ומצאתי כול מיני אפשריות כמו:
Sdarot.tv - שהוא לא יציב והרבה פעמים מודיע שהשרתים עמוסים בנוסף לא מראה את פרטי הסדרה.
TVDB - פרויקט שהרימו לפני כמה שנים ולא ברור האם רלוונטי ולא מוסבר בשום מקום איך בכלל מגדירים את זה.
למישהו יש רעיונות ?
תודה על העזרה.
אני מחפש תוסף יציב שאפשר לצפות בו בסדרות ישראליות באיכות נורמלית וגם שיצור קיר עם פרטי הסדרה ועטיפה כמו שעושה Genesis Series Feeder לסדרות אמריקאיות.
ניסיתי לחפש פה בכול הפורום ומצאתי כול מיני אפשריות כמו:
Sdarot.tv - שהוא לא יציב והרבה פעמים מודיע שהשרתים עמוסים בנוסף לא מראה את פרטי הסדרה.
TVDB - פרויקט שהרימו לפני כמה שנים ולא ברור האם רלוונטי ולא מוסבר בשום מקום איך בכלל מגדירים את זה.
למישהו יש רעיונות ?
תודה על העזרה.
·לא זה לא חוקי וגם מאוד מסוכן... יש סוכנים שעוקבים אחרי מי שמפעיל תוספים כאלה, מאוד מאוד מסוכן, לפעמים גם גולש לפעילות אלימה, מעצרים , ואפילו בהתנקשויות, אני ממליץ לך להימנע משימוש בתוספים האלה ובכלל, גם גלישה בפורומים מחתרתיים כמו ht זה ממש הימור שלא הייתי ממליץ לך לקחתיובלדהן כתב:@Mad-Dog
·
אם זה חוקי אז איך מקבלים אותו?
זה אפשרי בתשלום? לא רק דרך הסמארטפון?והמחשב?...
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
- fidler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- נתן תודות: 121 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
igork
תוסף סדרות הינו תוסף מושקע מאד המבוסס כמובן על sdarot.ws, צריך מדי פעם להתעקש איתו ולחזור על הפעולה ולבסוף הוא עובד ואפילו עובד טוב.
מה שכן תפתח באתר sdarot חשבון משתמש אם עוד לא פתחת ואפילו לתרום שם כמה שקלים מה שמאיץ בשבילך את כל ההזרמות (בדוק, זה עובד)
ולתת כמה צ'אנסים למפתחים לאזן את התוסף אבל אני ואשתי מבסוטים ממנו גם אם מדי פעם "עושה בעיות"..
תוסף סדרות הינו תוסף מושקע מאד המבוסס כמובן על sdarot.ws, צריך מדי פעם להתעקש איתו ולחזור על הפעולה ולבסוף הוא עובד ואפילו עובד טוב.
מה שכן תפתח באתר sdarot חשבון משתמש אם עוד לא פתחת ואפילו לתרום שם כמה שקלים מה שמאיץ בשבילך את כל ההזרמות (בדוק, זה עובד)
ולתת כמה צ'אנסים למפתחים לאזן את התוסף אבל אני ואשתי מבסוטים ממנו גם אם מדי פעם "עושה בעיות"..