אינדקסר לניוזנט
שמע הנושא של יוזנט הוא צולע לאחרונה
בגלל החברות טלויזיה הפקה וארגונים
החליטו לשים קץ להורדות פיראטיות בגלל
הפסדים של חברות הפקה
הרוב פה עברו לטורנטים
משכירים סידבוקס משיגים חשבון
בטראקר פרטי טוב מגדירים autodll irssi
ומורידים הכל מהסידבוקס למחשב
בגלל החברות טלויזיה הפקה וארגונים
החליטו לשים קץ להורדות פיראטיות בגלל
הפסדים של חברות הפקה
הרוב פה עברו לטורנטים
משכירים סידבוקס משיגים חשבון
בטראקר פרטי טוב מגדירים autodll irssi
ומורידים הכל מהסידבוקס למחשב
Nzbcave
פורום אנגלי במחיר של 12 ליש"ט שנתי.
הרוב המוחץ של התוכן הוא גירסאות BLURAY למיניהם (BD25, BD50) ועוד המון גירסאות של MKV, UNCUT,RE-ENCODE, UNTOUTCHED
הקבצים מוצפנים בסיסמה שרק השד יודע מהי (אם יש לך מנוי כמובן שתקבל אותה).
וכמובן שמות הסרטים מוסתרים ברצף מספרים ואותיות כדי ששום גורם לא יוכל לזהות ולמחוק מהשרתים.
מומלץ ביותר לחובבי קולנוע שמחפשים את הסרטים החדשים ביותר (וכמובן את הישנים) באיכויות הכי גבוהות, בשלל גירסאות.
הרוב המוחץ של התוכן הוא גירסאות BLURAY למיניהם (BD25, BD50) ועוד המון גירסאות של MKV, UNCUT,RE-ENCODE, UNTOUTCHED
וכמובן שמות הסרטים מוסתרים ברצף מספרים ואותיות כדי ששום גורם לא יוכל לזהות ולמחוק מהשרתים.
מומלץ ביותר לחובבי קולנוע שמחפשים את הסרטים החדשים ביותר (וכמובן את הישנים) באיכויות הכי גבוהות, בשלל גירסאות.
אני בדר"כ מוריד באיכות 720P\1080P וסדרות.mwafak כתב:Nzbcave
מומלץ ביותר לחובבי קולנוע שמחפשים את הסרטים החדשים ביותר (וכמובן את הישנים) באיכויות הכי גבוהות, בשלל גירסאות....
יש לי מה לחפש בNZBCAVE?
·
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
מצטרף לשאלה למעלה. מאחר ויש סיסמאות, האם אפשר לשלב את זה במערכת אוטומטית (sickbeard + sabnzbd)mwafak כתב:Nzbcave
מומלץ ביותר לחובבי קולנוע שמחפשים את הסרטים החדשים ביותר (וכמובן את הישנים) באיכויות הכי גבוהות, בשלל גירסאות....
·
אין לי התנסות עם השירותים שציינתם, אני מוריד דרך newsleecher, שבתורה מורידה , מבצעת PAR, פותחת קבצים מוגנים בסיסמה (מזינים את הסיסמה בטבלת הסיסמאות והיא בודקת כל סיסמה על כל קובץ עד שמוצאת את הנכונה), ומחלצת את הסרט לתיקייה שמגדירים.
אני מצטער אבל אין לי מושג מה שני השירותים שציינתם.
אני מצטער אבל אין לי מושג מה שני השירותים שציינתם.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
mwafak - אני מניח שאת חיפושי התוכן אתה עושה ידנית?
ממש לא, באתר NZBCAVE הוא אתר אינדקס, כשאתה בוחר את הסרט הוא מקשר אותך לקובץ NZB מרוכז שנמצא בשרת מסויים. בסה"כ מוריד את הקובץ ונותן לתוכתת NEWSLEECHER לעשות את העבודה.mrunderhill כתב:mwafak - אני מניח שאת חיפושי התוכן אתה עושה ידנית?...