השאלת HDD למספר ימים
שלום לכולם,
שאלה מוזרה, האם יש למישהו שני דיסקים 3 טרה למספר ימים להשאלה?
הסיבה: אני רוצה להעביר את הנאס שלי לתצורת רייד שונה ואני חייב להעתיק ולפרוק חזרה אחרי השינוי.
מוכן לשלם עבור ההשאלה.
פשוט לא עושה לי שכל לשלם 1,200 שקל בשביל שימוש חד פעמי
שאלה מוזרה, האם יש למישהו שני דיסקים 3 טרה למספר ימים להשאלה?
הסיבה: אני רוצה להעביר את הנאס שלי לתצורת רייד שונה ואני חייב להעתיק ולפרוק חזרה אחרי השינוי.
מוכן לשלם עבור ההשאלה.
פשוט לא עושה לי שכל לשלם 1,200 שקל בשביל שימוש חד פעמי
אני בטוח שיש כאן לא מעט אנשים טובים, אולי לחלקם אין, ואולי חלקם עדיין לא ראו את הבקשה.
יש לי כונן חיצוני 4TB שאתה יכול לקבל, ואם זה לא מספיק, אתה יכול לפרוק את החומר ל-NAS שלי. יש לי 6TB פנויים, אבל זה ידרוש ממך להגיע עד אלי, ועלול לקחת מספר שעות, בתלות בקצב ההעתקה.
כמובן שאין צורך בתשלום, זה מגוחך לחלוטין.
יש לי כונן חיצוני 4TB שאתה יכול לקבל, ואם זה לא מספיק, אתה יכול לפרוק את החומר ל-NAS שלי. יש לי 6TB פנויים, אבל זה ידרוש ממך להגיע עד אלי, ועלול לקחת מספר שעות, בתלות בקצב ההעתקה.
כמובן שאין צורך בתשלום, זה מגוחך לחלוטין.
א. תודה NEMESIS
ב. MP3 אתה חמוד אתה חוץ ממתי שאתה לא מקניט אנשים בשרשורים שלך, לא רגיש ולא נעליים בוא תסתכל בפרטי שלי כמה הודעות יש לי מאנשים שמבקשים שאעשה להם טובה/אעזור להם. אשכרה מרוב שזה מלא אני מוחק פעם בחודש.
ב. MP3 אתה חמוד אתה חוץ ממתי שאתה לא מקניט אנשים בשרשורים שלך, לא רגיש ולא נעליים בוא תסתכל בפרטי שלי כמה הודעות יש לי מאנשים שמבקשים שאעשה להם טובה/אעזור להם. אשכרה מרוב שזה מלא אני מוחק פעם בחודש.
·draco כתב:תאמינו לי הפורום הזה הוא התגלמות הישראליות במיטבה.
למעט קומץ אנשים שאשכרה נמצאים פה לעזור בכל שאלה ובקשה כמו pixies, toxin ועוד כמה כל השאר פה אשכרה בשביל לחלוב לטובתם האישית ותו לא.
לכמה מחברי הפורום עזרתי בנושא eglobal הן בשאלות והן במעשים
לכמה מחברי הפורום מכרתי ציוד חדש בקופסא בחצי ממחיר השוק ולא ביד 2 במשמעותית יותר
לכמה מחברי הפורום נתתי דברים במתנה כי הם נתקעו
לכמה אנשים עזרתי עם קונפיגורצות של XBMC בצורה אקטיבית
לכמה אנשים שבאו לקחת ממני דברים נתתי עוד אקסטרות כמו דיסק משומש, שלט, עינית IR, FLIRC , מפצלי רשת, מפצלי USB ועוד.
כמה אנשים הביאו לפה את המערכות שלהם שאעזור להם לקנפג ללא תמורה
אפילו לא תגובה אחת אחרי 171 צפיות (שאני בטוח שחלק מהם הם אנשים שקיבלו ממני עזרה ללא סייג) לעזרה במשהו פעוט ועוד בתשלום
ישר כוח לכולכם הלקח נלמד...
לא מבין את התגובה הזאת.
אולי מי שקרא אין לו מה שאתה מבקש - 2 דיסקים רקים של 3 טרה במגירה. בכל זאת אתה אומר שזה בקשה קצת מוזרה. לא מכיר אנשים כאלה שיש להם סתם ככה דיסקים כאלה במגירה ללא שימוש...
בשביל מה ההתלהמות והטחת האשמות וההלקאה העצמית?
מיותר.
כמו שנאמר כבר, זו תגובה מוגזמת ומיותרת.אפילו לא תגובה אחת אחרי 171 צפיות (שאני בטוח שחלק מהם הם אנשים שקיבלו ממני עזרה ללא סייג) לעזרה במשהו פעוט ועוד בתשלום
ישר כוח לכולכם הלקח נלמד...
קודם כל תנסה לחשוב לכמה אנשים פה בדיוק יש שני דיסקים 3tb זרוקים בצד? סביר להניח אפס.