שלום,
אני מעונין להחליף בין ממירים אצלי בבית.
חדר א': בעל ממיר אנלוגי (כסוף), בעל כבל אנטנה עם סימון אדום בקצוות.
חדר ב': בעל ממיר דיגיטלי (שחור קטן) עם קופסא קטנה להעברת אינטרנט לתכני VOD.
כאשר אני מנתק את הממיר בחדר א' (משום מה גם מנתק את הכבלים בחדר אחר לגמרי שבעל ממיר אנלוגי גם כן),
שאני מחבר את הממיר עם הכבלים בעל הסימונים האדומים לממיר הדיגיטלי, יש גמגום בתכני הHD, כאילו הוא איננו מהיר מספיק לנתונים אלו וטהכבלים עדיין מנותקים בחדר האחר.
רק כאשר אני מחליף את כל הכבל אנטנה לאחד ללא סימונים יש קליטה רק בערוצים הרגילים לHD אין בכלל קליטה ורק בדרך זו יש גם כבלים בחדר האחר.
חשוב לציין שבכל המקרים שבהם חיברתי את הכבלים לא הצלחתי גם לחבר את קופסאת הנתונים הקטנה של האינטרנט.
כלומר היא הגיבה והראתה בחיווים שיש אינטרנט אבל הכבלים לא עבדו בטלויזיה זו וגם לא בחדר הסמוך.
בשני המקרים חיברתי את הכבל אנטנה ישירות לממיר ובכך עקפתי את הבעיה אבל שוב לא ממש עזר לי.
אשמח לעזרתכם איך אני עושה זאת ואם יש למישהו קצת רקע על מה קורה פה אשמח להעשיר את הידע גם כן.
החלפה בין ממירי YES אנלוגי ודיגיטלי באופן עצמאי
-
gidron85
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- tomer_1968
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
אין אפשרות להעביר כי נקודת האינטרנט היא במיקום מסוים ואינך טכנאי ולא תוכל להעביר למקום אחר
כנראה יש ממיר שהוא ראשי ואז הוא מנתק גם ממיר אחר תבדוק שהכבל קצר ככל האפשר בין הממיר לנקודה בקיר
כנראה יש ממיר שהוא ראשי ואז הוא מנתק גם ממיר אחר תבדוק שהכבל קצר ככל האפשר בין הממיר לנקודה בקיר