Minix Neo X8-H וfull hd ברשת ביתית
שלום לכולם אני מאד מעוניינת לרכוש את ה Minix Neo X8-H .
השימוש העיקרי שלי במכשיר יהיה לניגון סרטי 1080P Full HD(קבצים בגודל של עד 8 גיגה), בחיבור אלחוטי לרשת הביתית .
כלומר להכנס לXBMC או לכל אפליקציה שמאפשרת זאת להתחבר לרשת הביתית לגשת לסרטים ( או בכלל לקבצים) שנמצאים על המחשב .
השאלה שלי היא כמה חלק יהיה הניגון של הסרט ?
אני מדגישה שאני אשתמש בחיבור אלחוטי. אני מניחה שחיבור קווי יכול להביא לתוצאות יותר טובות אבל לצערי זה לא אפשרי.
ושאלה נוספת היא , האם בחיבור הארד דיסק חיצוני הניגון של סרטי 1080P Full HD יהיה חלק .
תודה למשיבים ,
אורנה.
השימוש העיקרי שלי במכשיר יהיה לניגון סרטי 1080P Full HD(קבצים בגודל של עד 8 גיגה), בחיבור אלחוטי לרשת הביתית .
כלומר להכנס לXBMC או לכל אפליקציה שמאפשרת זאת להתחבר לרשת הביתית לגשת לסרטים ( או בכלל לקבצים) שנמצאים על המחשב .
השאלה שלי היא כמה חלק יהיה הניגון של הסרט ?
אני מדגישה שאני אשתמש בחיבור אלחוטי. אני מניחה שחיבור קווי יכול להביא לתוצאות יותר טובות אבל לצערי זה לא אפשרי.
ושאלה נוספת היא , האם בחיבור הארד דיסק חיצוני הניגון של סרטי 1080P Full HD יהיה חלק .
תודה למשיבים ,
אורנה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
WIFI זה שאלה שאין לה תשובה, זה הימור... במיוחד ב1080P... לדעתי מידי פעם יגמגם.
חלק אפילו 720 מגמגם להם, ויש חלק שנשבעים ש1080 עובד בלי בעיות, אלחוט, תלוי בהמון המון משתנים, וכל בית ומכשור לגופו.
הייתי ממליץ לך לבצע 2 דברים:
1. לרכוש בכלל CUBOX
http://www.hometheater.co.il/article059 ... CuBox.html
2. משהו שאני מנסה עכשיו (מחכה שיגיע), זה את מתאמי החשמל, כלומר מעבירי רשת על גבי קו החשמל הביתי, את שמה מתאם אחד בשקע חשמל שליד הראוטר, ומתאם שני איפה שאת צריכה את הרשת הקווית, לדוגמא בשקע ליד הטלויזיה, ואז למעשה יצרת "רשת קווית" דרך קו החשמל. זה בהחלט יעביר 1080p ללא בעיה, יש לזה מגבלות מסוימות, אבל אם החשמל הוא באותו "פאזה" זה יעבוד, ויותר טוב מWIFI.
ברוכה הבאה
חלק אפילו 720 מגמגם להם, ויש חלק שנשבעים ש1080 עובד בלי בעיות, אלחוט, תלוי בהמון המון משתנים, וכל בית ומכשור לגופו.
1. לרכוש בכלל CUBOX
2. משהו שאני מנסה עכשיו (מחכה שיגיע), זה את מתאמי החשמל, כלומר מעבירי רשת על גבי קו החשמל הביתי, את שמה מתאם אחד בשקע חשמל שליד הראוטר, ומתאם שני איפה שאת צריכה את הרשת הקווית, לדוגמא בשקע ליד הטלויזיה, ואז למעשה יצרת "רשת קווית" דרך קו החשמל. זה בהחלט יעביר 1080p ללא בעיה, יש לזה מגבלות מסוימות, אבל אם החשמל הוא באותו "פאזה" זה יעבוד, ויותר טוב מWIFI.
ברוכה הבאה
לגבי עניין הרשת הקווית על גבי החשמל
זה נשמע רעיון מעולה , אתה אומר שאני צריכה לקנות 2 מתאמים אחד מחובר לשקע חשמל ולראוטר והשני לשקע חשמל ולמחשב/ android box ?
אפשרי לרכוש את המתאמים הללו בארץ ?
ועוד שאלה ,בלי קשר למתאמים הללו , יש הבדל אם רק צד אחד מחובר קווית לראוטר? המחשב מחובר אצלי רק בלאחוטי , אם הצד השני יהיה מחובר קווית לראוטר זה משנה משהו ?
אפשרי לרכוש את המתאמים הללו בארץ ?
ועוד שאלה ,בלי קשר למתאמים הללו , יש הבדל אם רק צד אחד מחובר קווית לראוטר? המחשב מחובר אצלי רק בלאחוטי , אם הצד השני יהיה מחובר קווית לראוטר זה משנה משהו ?
נערך לאחרונה על ידי Post ב 30/10/2014 19:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
·tomer953 כתב:WIFI זה שאלה שאין לה תשובה, זה הימור... במיוחד ב1080P... לדעתי מידי פעם יגמגם.
1. לרכוש בכלל CUBOX
ברוכה הבאה...
אני רוצה לציין , שאני מזרימה דרך XMBC סרטי FULL HD לסמארטפון שלי וזה זורם חלק בלי קיטועים , הסאונד מסנכרן ואין שום בעיה.
אז נניח והתשתית והמכשור שמעביר את התקשורת עומד ביכולות, יכול להיות שהמעבדים של כל ANDROID BOX למינהם לא חזקים מספיק לסחוב ?
אז נניח והתשתית והמכשור שמעביר את התקשורת עומד ביכולות, יכול להיות שהמעבדים של כל ANDROID BOX למינהם לא חזקים מספיק לסחוב ?
- tomer953
- חבר מכור קשה

אם הWIFI מספיק טוב להזרים סרטים לסמארטפון שלך, ייתכן והוא יהיה מספיק טוב להזרים לCUBOX \ R-PI \ ANDORID BOX.
באופן אישי, הייתי ממליץ לך לא לקנות מוצר מבוסס אנדרואיד להריץ עליו XBMC, זו דעתי האישית, אך איני היחיד שאינו חסיד של אנדרואיד וXBMC,
לעומת זאת - מוצרים מבוססי לינוקס, כמו R-PI הזול, וCubox-i2 הקוביה שנתתי לך אליה קישור, יציבים יותר עם גירסאות OPENELEC ומקבלות תמיכה שוטפת מצד המפתחים.
יש שרשור בפורום על הCUBOX, אני גם הזמנתי את דגם הi2 ומחכה שהוא יגיע.
לגבי מתאמי חשמל -
http://ksp.co.il/?select=263..492
ניתן לרכוש בארץ, צריך זוג כדי שיעבוד.
התצורה היא חיבור לשקע חשמל של יחידה מספר 1 - ממנה יוצא כבל רשת אל הראוטר, ואז חיבור לשקע חשמל של יחידה מספר 2 בחדר מרוחק - וממנה כבל רשת אל הקליינט הרצוי, לדוגמא - CUBOX. ניתן לקנות מכשירים נוספים ולהוסיף שקע שלישי ורביעי וכו'.
המהירויות בפועל קצת נמוכות מרשת קווית 'אורגינל' אבל מהירות יותר מWIFI ממוצע.
קישור למה שאני הזמנתי מאמזון:
http://www.hometheater.co.il/vp2156729#2156729
בהמלצה שלו, קניתי אותם גם
לאור הספק שאולי הWIFI כן יספיק להזרמה, הייתי מבצע את הקנייה בהדרגה, קודם כל את הסטרימר הרצוי, ואז אם הוא 'יגמגם' הייתי חושב על פיתרון לרשת כגון מתאמי חשמל
באופן אישי, הייתי ממליץ לך לא לקנות מוצר מבוסס אנדרואיד להריץ עליו XBMC, זו דעתי האישית, אך איני היחיד שאינו חסיד של אנדרואיד וXBMC,
לעומת זאת - מוצרים מבוססי לינוקס, כמו R-PI הזול, וCubox-i2 הקוביה שנתתי לך אליה קישור, יציבים יותר עם גירסאות OPENELEC ומקבלות תמיכה שוטפת מצד המפתחים.
יש שרשור בפורום על הCUBOX, אני גם הזמנתי את דגם הi2 ומחכה שהוא יגיע.
לגבי מתאמי חשמל -
http://ksp.co.il/?select=263..492
ניתן לרכוש בארץ, צריך זוג כדי שיעבוד.
התצורה היא חיבור לשקע חשמל של יחידה מספר 1 - ממנה יוצא כבל רשת אל הראוטר, ואז חיבור לשקע חשמל של יחידה מספר 2 בחדר מרוחק - וממנה כבל רשת אל הקליינט הרצוי, לדוגמא - CUBOX. ניתן לקנות מכשירים נוספים ולהוסיף שקע שלישי ורביעי וכו'.
המהירויות בפועל קצת נמוכות מרשת קווית 'אורגינל' אבל מהירות יותר מWIFI ממוצע.
קישור למה שאני הזמנתי מאמזון:
http://www.hometheater.co.il/vp2156729#2156729
בהמלצה שלו, קניתי אותם גם
לאור הספק שאולי הWIFI כן יספיק להזרמה, הייתי מבצע את הקנייה בהדרגה, קודם כל את הסטרימר הרצוי, ואז אם הוא 'יגמגם' הייתי חושב על פיתרון לרשת כגון מתאמי חשמל
אין באפשרותי להזמין מוצרים מחו"ל ואולי זה יוצא לי מעט ביוקר אבל ככה זה שאין ברירה, אני קצת מקובעת על ה minix neo x8-h
משום שראיתי שמוכרים אותו באייבורי כולל אחריות לשנה, והיות שאני קונה בארץ וקונה יקר חשוב לי לדעת שלא מדובר בצעצוע אלה באמת במכשיר שיודע לתת עבודה .
לגבי המתאמים יש לי שאלה נוספת, האם הם עובדים גם כאשר מחוברים לכבל חשמל מאריך ? , או למפצל חשמל ?
ואני שוב אשאל לגבי הרשת הביתית , כרגע שני המחשבים שיש לי בבית מחוברים לראוטר רק בצורה אלחוטית ,
אם אני אחבר את ה "android box" באופן קווי לרשת זה ישפר את הביצועים ?
תודה רבה על המענה .
אורנה.
משום שראיתי שמוכרים אותו באייבורי כולל אחריות לשנה, והיות שאני קונה בארץ וקונה יקר חשוב לי לדעת שלא מדובר בצעצוע אלה באמת במכשיר שיודע לתת עבודה .
לגבי המתאמים יש לי שאלה נוספת, האם הם עובדים גם כאשר מחוברים לכבל חשמל מאריך ? , או למפצל חשמל ?
ואני שוב אשאל לגבי הרשת הביתית , כרגע שני המחשבים שיש לי בבית מחוברים לראוטר רק בצורה אלחוטית ,
אם אני אחבר את ה "android box" באופן קווי לרשת זה ישפר את הביצועים ?
תודה רבה על המענה .
אורנה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

http://www.hometheater.co.il/article059 ... D7%9C.html
זה לא מחו"ל, זו חברה ישראלית, יש הנחה לחברי פורום, והמחיר הוא בסביבות ה300-350 שקל, המוצר שאת קונה יקר בהמון...
וכמו שאמרתי XBMC רצה טוב יותר על לינוקס מאשר על אנדרואיד
המילה צעצוע זה בדיוק מה שהייתי מתאר על הMINIX אבל בסדר, זה אני
המתאמים אמורים להתחבר לחשמל ישירות ולא למפצלים, אבל זוהי סוגייה ידועה וקראתי אין ספור פעמים על חיבור למפצל - זה קצת מוריד מהאיכות, אבל לא משמעותית. כשאני אקבל אותם אני אוכל להיווכח בעצמי על טיב המוצר כשהוא מחובר למפצל.
לגבי השאלה השלישית,
אופן הפעולה של רשתות הן דרך הראוטר, כלומר הראוטר מקבל אליו את הכל, כלומר כדי להזרים סרט ממחשב 1 למחשב 2 הצורה היא:
מחשב 1 משדר לראוטר את הסרט - הראוטר משדר למחשב 2 את הסרט.
תחשבי על זה כאל מסלול, כאשר מה שמגיע בWIFI מגיע בצורה 'מגמגמת' ומה שמגיע\נשלח ב'קווי' עובר חלק במלוא המהירות.
כל מוצר שיחובר באופן קווי ישפר את ההעברת\שליחת הנתונים אליו\ממנו.
זה לא מחו"ל, זו חברה ישראלית, יש הנחה לחברי פורום, והמחיר הוא בסביבות ה300-350 שקל, המוצר שאת קונה יקר בהמון...
וכמו שאמרתי XBMC רצה טוב יותר על לינוקס מאשר על אנדרואיד
המילה צעצוע זה בדיוק מה שהייתי מתאר על הMINIX אבל בסדר, זה אני
המתאמים אמורים להתחבר לחשמל ישירות ולא למפצלים, אבל זוהי סוגייה ידועה וקראתי אין ספור פעמים על חיבור למפצל - זה קצת מוריד מהאיכות, אבל לא משמעותית. כשאני אקבל אותם אני אוכל להיווכח בעצמי על טיב המוצר כשהוא מחובר למפצל.
לגבי השאלה השלישית,
אופן הפעולה של רשתות הן דרך הראוטר, כלומר הראוטר מקבל אליו את הכל, כלומר כדי להזרים סרט ממחשב 1 למחשב 2 הצורה היא:
מחשב 1 משדר לראוטר את הסרט - הראוטר משדר למחשב 2 את הסרט.
תחשבי על זה כאל מסלול, כאשר מה שמגיע בWIFI מגיע בצורה 'מגמגמת' ומה שמגיע\נשלח ב'קווי' עובר חלק במלוא המהירות.
כל מוצר שיחובר באופן קווי ישפר את ההעברת\שליחת הנתונים אליו\ממנו.
- tomer953
- חבר מכור קשה

לדגם הi4 שהוא יקר יותר (וזול יותר מהminix) יש גם WIFI מובנה,
אפשר להוסיף 10$ לחבילה שם ולקבל גם WIFI
אפשר גם לקנות מתאם WIFI בUSB ב50-90 שקל ולחבר למכשיר...
יש לך פה סקירה נרחבת באתר על הCUBOX, יש סרטונים שמראים את אופן הפעולה של XBMC עליו, המוצר זה לא משגר טילים, סה"כ מריץ XBMC בצורה חלקה, קטן להפליא, וזול... אין פה יותר מידי מקום לטעויות.
בכל אופן הבחירה היא שלך, בהצלחה
אפשר להוסיף 10$ לחבילה שם ולקבל גם WIFI
אפשר גם לקנות מתאם WIFI בUSB ב50-90 שקל ולחבר למכשיר...
יש לך פה סקירה נרחבת באתר על הCUBOX, יש סרטונים שמראים את אופן הפעולה של XBMC עליו, המוצר זה לא משגר טילים, סה"כ מריץ XBMC בצורה חלקה, קטן להפליא, וזול... אין פה יותר מידי מקום לטעויות.
בכל אופן הבחירה היא שלך, בהצלחה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מדובר באותה תוכנת XBMC שאת מכירה מכל מוצר אחר - תמיכה מלאה בכתוביות בעברית וגם בממשק מלא בעברית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- tomer953
- חבר מכור קשה

XBMC והממשק כולו ניתנים למעבר לעברית, סה"כ צריך להגדיר את זה בהגדרות.
כנסי אל הנושא הבא:
http://www.hometheater.co.il/vp2093823
ותקראי את החלק של:
מדריכים מלאים להגדרה ראשונית
בהצלחה
כנסי אל הנושא הבא:
http://www.hometheater.co.il/vp2093823
ותקראי את החלק של:
מדריכים מלאים להגדרה ראשונית
בהצלחה