סוני מעדכנת את ה- PS4 לגרסא 2.0 - אז מה חדש?
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
סוני מעדכנת את מערכת ההפעלה של ה- PlayStation 4 ומוסיפה שלל חידושים ואפשרויות.
בין התוספות ניתן למצוא דברים יחסית זניחים כמו יכולת ניגון מוזיקה מכונן חיצוני, אפשרויות לערוך את מראה ערכת הנושא (סוני גם משחררת כמה ערכות נושא מ- Call of Duty: Advanced Warfare ו- Destiny במתנה). עוד יכולת נחמדה היא האפשרות לעצור ולהמשיך הורדות מבלי לקטוע את ההורדה. נוספה אפשרות לפרסם ("לשתף" זה המילה המודרנית שכנראה מצליחה להשתחל לכל משפט היום) סרטונים ישירות ליוטיוב לערוץ של המשתמש. סוני גם הוסיפה עורך בסיסי פשוט שמאפשר לערוך את הסרטון
עוד יכולת, קצת יותר מסקרנת לטעמי, היא היכולת לפקד על המכשיר בעזרת פקודות קוליות. נחמד, אך כנראה עובד רק באנגלית? (אני עדיין לא יודע..)
אבל שמרתי את הקרם דה לה קרם לסוף - סוני מוסיפה את Share Play, האפשרות לשתף משחק מסויים עם חבר רחוק. לא רק שהחבר יכול לצפות בכם משחקים, הוא גם יכול לקבל הזמנה שלכם לשחק איתכם במשחק שלכם! במקומכם, נגדכם או איתכם יחד גם אם אין לו את המשחק והוא מעולם לא התקין או רכש אותו. הוא למעשה משחק ב- STREAM של המשחק שלכם. התוספת הזו, לדעתי, לא רק חדשנית, אלא גם גאונית ומהפכנית.
אז מה דעתכם? שתפו.
עוד מידע:
http://www.tomshardware.com/news/sony-p ... 27964.html
בין התוספות ניתן למצוא דברים יחסית זניחים כמו יכולת ניגון מוזיקה מכונן חיצוני, אפשרויות לערוך את מראה ערכת הנושא (סוני גם משחררת כמה ערכות נושא מ- Call of Duty: Advanced Warfare ו- Destiny במתנה). עוד יכולת נחמדה היא האפשרות לעצור ולהמשיך הורדות מבלי לקטוע את ההורדה. נוספה אפשרות לפרסם ("לשתף" זה המילה המודרנית שכנראה מצליחה להשתחל לכל משפט היום) סרטונים ישירות ליוטיוב לערוץ של המשתמש. סוני גם הוסיפה עורך בסיסי פשוט שמאפשר לערוך את הסרטון
עוד יכולת, קצת יותר מסקרנת לטעמי, היא היכולת לפקד על המכשיר בעזרת פקודות קוליות. נחמד, אך כנראה עובד רק באנגלית? (אני עדיין לא יודע..)
אבל שמרתי את הקרם דה לה קרם לסוף - סוני מוסיפה את Share Play, האפשרות לשתף משחק מסויים עם חבר רחוק. לא רק שהחבר יכול לצפות בכם משחקים, הוא גם יכול לקבל הזמנה שלכם לשחק איתכם במשחק שלכם! במקומכם, נגדכם או איתכם יחד גם אם אין לו את המשחק והוא מעולם לא התקין או רכש אותו. הוא למעשה משחק ב- STREAM של המשחק שלכם. התוספת הזו, לדעתי, לא רק חדשנית, אלא גם גאונית ומהפכנית.
אז מה דעתכם? שתפו.
עוד מידע:
http://www.tomshardware.com/news/sony-p ... 27964.html
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
הקטע עם הניגון קבצי מוזיקה נחמד, בעיקר פתרון טוב למי שרוצה לשמוע מוזיקה בסלון ואין לו
מכשיר יעודי לכך. האפשרות לשנות ערכות נושא דווקא מצויינת, מרעננת את המכשיר ונותנת אופי
אחר בזמן הנבירה בתפריטים. הפקודות הקוליות יהיו שימושיות בישראל בערך.. אף פעם.
אני מתקשה לראות תמיכה בעברית בהרבה שנים הקרובות, אם בכלל.
לגבי ה-Share Play, פיצ׳ר גאוני שללא ספק נותן נקודות ל-PS4.
מה שכן, כדי שיהיה אפשר להנות מזה כמו שצריך, צריך שלהוסט ולקליינט יהיו חיבורים מהירים יחסית.
מכשיר יעודי לכך. האפשרות לשנות ערכות נושא דווקא מצויינת, מרעננת את המכשיר ונותנת אופי
אחר בזמן הנבירה בתפריטים. הפקודות הקוליות יהיו שימושיות בישראל בערך.. אף פעם.
אני מתקשה לראות תמיכה בעברית בהרבה שנים הקרובות, אם בכלל.
לגבי ה-Share Play, פיצ׳ר גאוני שללא ספק נותן נקודות ל-PS4.
מה שכן, כדי שיהיה אפשר להנות מזה כמו שצריך, צריך שלהוסט ולקליינט יהיו חיבורים מהירים יחסית.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אמת. זה אכן מאד תלוי מהירות חיבור הרשת. סוני בונה על זה שרוב העולם כבר התקדם למהירות גבוהה בפס רחב.
מעניין מאד לראות איך זה יעבוד בפועל, במיוחד בארצנו..
מעניין מאד לראות איך זה יעבוד בפועל, במיוחד בארצנו..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
יש הסבר רישמי של סוני למה אי אפשר להצהיר רשמית על מהירות מינימום לשימוש באתר הזהgal-cohen כתב:מעניין..
יש איזו דרישת מינימום של חיבור? או שאין הצהרה כזו?...
Mgold
אשמח לדעת האם אתה הצלחת ואם כן באיזה משחק? בערב בעידכון ניסנו (9 אנשים) לעשות שימוש בפיצ׳ר ב 2 משחקים שונים של COD ובפיפ״א 15 ללא הצלחה
בתודה מראש
אייל
אני וחבר עוד באותו יום כשיצא העדכון נסינו לשחק.
הוא נתן לי את המשחק שלו וזה עבד לי רק באיכות די גרועה, היה נראה פחות יפה ממשחקים על פס3. מי שלא יודע זה עובד בסטרימינג ולא באמת משחקים במשחק אמיתי, כנראה חיבור לא היה מספיק טוב. כשנסיתי לתת לו לשחק במשחק שלי זה כתב שהחיבור איטי. מוזר כי דווקה אינטרנט שלי יותר מהיר משלו ב Up/down. כששיחקתי השליטה עצמה הייתה מצויינת
הוא נתן לי את המשחק שלו וזה עבד לי רק באיכות די גרועה, היה נראה פחות יפה ממשחקים על פס3. מי שלא יודע זה עובד בסטרימינג ולא באמת משחקים במשחק אמיתי, כנראה חיבור לא היה מספיק טוב. כשנסיתי לתת לו לשחק במשחק שלי זה כתב שהחיבור איטי. מוזר כי דווקה אינטרנט שלי יותר מהיר משלו ב Up/down. כששיחקתי השליטה עצמה הייתה מצויינת
נערך לאחרונה על ידי scsa ב 16/11/2014 21:29, נערך פעם 1 בסך הכל.