שאלות לרסיבר AVR-X5200W האם כדאי
שלום למבינים ומסבירים
אני מעוניין לקנות רסיבר חדש AVR-X5200W
1. איך השמע מול פיוניר LX-89
2. רסיבר תומך עד 4:4:4 8 bit ברזולוציה 4K , זה לא בעייתי שתוכן 4K מגיע ב- 10 bit
3. Auro 3D האם זה איכותי ? זה עדכון תוכנה ? עולה כסף ?
4. הטלוויזיות חדשות מגיעות בתמיכה high dynamic-range (HDR רסיבר שלא תומך בכך כדאי בכלל לקנייה ?
אני מעוניין לקנות רסיבר חדש AVR-X5200W
1. איך השמע מול פיוניר LX-89
2. רסיבר תומך עד 4:4:4 8 bit ברזולוציה 4K , זה לא בעייתי שתוכן 4K מגיע ב- 10 bit
3. Auro 3D האם זה איכותי ? זה עדכון תוכנה ? עולה כסף ?
4. הטלוויזיות חדשות מגיעות בתמיכה high dynamic-range (HDR רסיבר שלא תומך בכך כדאי בכלל לקנייה ?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
בחרתה 2 רסיברים מצויינים,זה רק עיניין של טעם .
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
1. על זה רק אתה יכול לענות בהשוואה ראש בראש בין השניים.
2+3. כן ולא. יש הרבה אנשים שמעדיפים לחכות כרגע עם השקעה ברסיבר ברמה הזאת עד שייצא תקן HDCP 2.2 ויוכרז פורמט האודיו החדש של DTS.
4. זה נחמד שיש טלוויזיות שמתגאות בתמיכה ב-HDR, אבל נשאלת השאלה האם קיים בכלל תוכן כזה ואיך הוא נתמך לכל אורך שרשרת הסיגנל, מהפקה, דרך ניגון ועיבוד ועד הצגה. למיטב הבנתי אנחנו עוד לא שם. מצד שני, אונקיו הכריזה על תמיכה ב-HFR כבר לפני שנה, וזה נתמך כבר ברסיברים ברמת הביניים הנמוכה, כמו ה-NR535....
2+3. כן ולא. יש הרבה אנשים שמעדיפים לחכות כרגע עם השקעה ברסיבר ברמה הזאת עד שייצא תקן HDCP 2.2 ויוכרז פורמט האודיו החדש של DTS.
4. זה נחמד שיש טלוויזיות שמתגאות בתמיכה ב-HDR, אבל נשאלת השאלה האם קיים בכלל תוכן כזה ואיך הוא נתמך לכל אורך שרשרת הסיגנל, מהפקה, דרך ניגון ועיבוד ועד הצגה. למיטב הבנתי אנחנו עוד לא שם. מצד שני, אונקיו הכריזה על תמיכה ב-HFR כבר לפני שנה, וזה נתמך כבר ברסיברים ברמת הביניים הנמוכה, כמו ה-NR535....
bluray אמרו שכל הדיסקים 4K יהיה ב- HDRזה נחמד שיש טלוויזיות שמתגאות בתמיכה ב-HDR, אבל נשאלת השאלה האם קיים בכלל תוכן כזה ואיך הוא נתמך לכל אורך שרשרת הסיגנל, מהפקה, דרך ניגון ועיבוד ועד הצגה....
אז זה עוד סיבה לא לקנות רסיבר כיום כי הוידאו לא נתמך
הכוונה שלך 120fps שנתמך רק באונקיו כרגע ?אונקיו הכריזה על תמיכה ב-HFR כבר לפני שנה,...
כלומר משחקים רסיבר לא מתאים , כי מעל 60fps
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לאור חוסר התמיכה ב 4k מלא ו hdcp2.2 כדאי לחכות.
אם אתה ממש לא רוצה לחכות ה 4100 יתן לך לדעתי תוצאה זהה במחיר הרבה יותר נמוך.
אם אתה ממש לא רוצה לחכות ה 4100 יתן לך לדעתי תוצאה זהה במחיר הרבה יותר נמוך.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי