שרשור תגובות: הפלזמה מתה. סופית.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46402
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
למאמר: הפלזמה מתה. סופית.
זהו אין יותר מסכי פלזמה. בחודש נובמבר ימלאו 30 שנים מאז שיצאה הפלזמה הראשונה לאור - וזוהי גם תהיה השנה האחרונה שלה. חברת LG נותרה לבדה בשוק בתור יצרנית פלזמות לאחר ההכרזה של סמסונג לפני מספר חודשים שהיא מפסיקה עם הייצור ועוברת לפסים יותר ריווחיים.
זהו אין יותר מסכי פלזמה. בחודש נובמבר ימלאו 30 שנים מאז שיצאה הפלזמה הראשונה לאור - וזוהי גם תהיה השנה האחרונה שלה. חברת LG נותרה לבדה בשוק בתור יצרנית פלזמות לאחר ההכרזה של סמסונג לפני מספר חודשים שהיא מפסיקה עם הייצור ועוברת לפסים יותר ריווחיים.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 29/10/2014 11:19, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- שמעון_דיסקין
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חבל, כמובן, אבל כבר לפני 5 שנים ראינו שזו רק שאלה של זמן. הבעיה היא שאין הרבה חלופות. טכנולוגית ה-OLED מקודמת רק על ידי LG. מסכי הלייזר מתו, SED לא נולדו. אולי בכל זאת LCD עוד יפתיעו לטובה עם תאורה על נקודות קוונטיות במקום תאורת LED.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
שאלה,בתור אדם שיש לו פלזמה פיוניר קורו,5090.
מה הייתם קונים במידה ומחר,חס וחלילה!!! ימות לי המסך?
אני חושב שזאת שאלה שעונה על מה עושים מחר ?מה קונים?
מה הייתם קונים במידה ומחר,חס וחלילה!!! ימות לי המסך?
אני חושב שזאת שאלה שעונה על מה עושים מחר ?מה קונים?
כיף חיים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מזה כמה ימים (שבועות?) שמתי לב שכבר אין יותר "פלזמה" בתת בחירה של פורום וידאו. הוחלף ב- "מסכי LED ו- OLED", אולי כרמז לכתבה?
בכל אופן, חבל. לדעתי נוצר איזשהו חור עד שה- OLED יהיה מסחרי יותר למי שמחפש אחידות צבעים, שחורים אמיתיים ותמונה נקייה מעננות וזליגות.
בכל אופן, חבל. לדעתי נוצר איזשהו חור עד שה- OLED יהיה מסחרי יותר למי שמחפש אחידות צבעים, שחורים אמיתיים ותמונה נקייה מעננות וזליגות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@MartinHSabag
·
צודק. אבל עכשיו להגיד את זה על כל תחום בערך, כמעט תמיד אחוז "מביני העניין" בתחום מסויים נמוך משמעותית מהאוכלוסייה הכללית.. רוב האנשים שאני מכיר בחיים, קונים מסכי LED כי הם באמת ובתמים מאמינים שזו טכנולוגייה חדשה וחדשנית ואין להם בכלל מושג מה עומד מאחורי השם.. לא תשכנע אותם בחיים שבפנסוניק ZT60 רואים טוב יותר מלד בסיסית של סמסונג - כי איך יכול להיות שיראו יותר טוב בפלזמה מלד? זה הרי ישן פלזמה. פימפמו להם לראש דברים והם מדקלמים אותם - זו גם אחת הסיבות שהפלזמה מתה - זה מה שהעדר דרש.
טוב נו, מה אפשר לעשות, אם העסק לא כלכלי אז הוא לא כלכלי, זה מה יש.
·
צודק. אבל עכשיו להגיד את זה על כל תחום בערך, כמעט תמיד אחוז "מביני העניין" בתחום מסויים נמוך משמעותית מהאוכלוסייה הכללית.. רוב האנשים שאני מכיר בחיים, קונים מסכי LED כי הם באמת ובתמים מאמינים שזו טכנולוגייה חדשה וחדשנית ואין להם בכלל מושג מה עומד מאחורי השם.. לא תשכנע אותם בחיים שבפנסוניק ZT60 רואים טוב יותר מלד בסיסית של סמסונג - כי איך יכול להיות שיראו יותר טוב בפלזמה מלד? זה הרי ישן פלזמה. פימפמו להם לראש דברים והם מדקלמים אותם - זו גם אחת הסיבות שהפלזמה מתה - זה מה שהעדר דרש.
טוב נו, מה אפשר לעשות, אם העסק לא כלכלי אז הוא לא כלכלי, זה מה יש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
יותר קרוב ממה שאתה חושב...
ירידת מחיר מ 15,000$ לפני שנה ל 2,700$ היום
.
http://www.flatpanelshd.com/news.php?su ... r_sub1_jpg
ירידת מחיר מ 15,000$ לפני שנה ל 2,700$ היום
http://www.flatpanelshd.com/news.php?su ... r_sub1_jpg
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

נחמד..
בינתיים בארץ מחיר מומלץ לצרכן 28K ש"ח.. (שזה כמעט פי 3 מארה"ב. יכול להיות אחרי הנחה למזומן + התמקחות ניתן להשיג אותה כאן בפי 2.5 בלבד)
בכל אופן, מה שמעניין אותי הוא העתיד, הדגם המחליף של ה- 9800 הוא ה- 9300 שנמכר שם סביב 3500$ כדגם חדש ועדכני יותר. אני צופה שעוד שנה מהיום המחירים (לפחות בארה"ב) הולכים להיות מאד מפתים. במיוחד אם ניקח בחשבון שגם היצרנים הסיניים (שרוכשים פאנלים מ- LG) הולכים גם הם להשיק מסכים משלהם שבטוח יהיו זולים עוד יותר.
מי יודע, אולי עוד שנה כבר נראה OLED ממותג מדבקה בשופרסל באיזה 4990 ש"ח ?
בינתיים בארץ מחיר מומלץ לצרכן 28K ש"ח.. (שזה כמעט פי 3 מארה"ב. יכול להיות אחרי הנחה למזומן + התמקחות ניתן להשיג אותה כאן בפי 2.5 בלבד)
בכל אופן, מה שמעניין אותי הוא העתיד, הדגם המחליף של ה- 9800 הוא ה- 9300 שנמכר שם סביב 3500$ כדגם חדש ועדכני יותר. אני צופה שעוד שנה מהיום המחירים (לפחות בארה"ב) הולכים להיות מאד מפתים. במיוחד אם ניקח בחשבון שגם היצרנים הסיניים (שרוכשים פאנלים מ- LG) הולכים גם הם להשיק מסכים משלהם שבטוח יהיו זולים עוד יותר.
מי יודע, אולי עוד שנה כבר נראה OLED ממותג מדבקה בשופרסל באיזה 4990 ש"ח ?
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
איזה מזל שלפני שלושה חודשים עוד הספקתי לרכוש את הפלאזמה האחרונה של panasonic st60
כאשר לחדר משחקים של הבנות התפשרתי על LED של samsung.
כל פעם שאני צופה ב led של הבנות, אני מברך את עצמי על הבחירה בפלאזמה לסלון.
איזה הבדל ....
כאשר לחדר משחקים של הבנות התפשרתי על LED של samsung.
כל פעם שאני צופה ב led של הבנות, אני מברך את עצמי על הבחירה בפלאזמה לסלון.
איזה הבדל ....
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
כידוע לכם, LG כן הציגה ומוכרת 2 דגמים מ 2014 בארץ, שהם: PB560B בגודל 50", וPB5500 בגודל 60" FHD, אז אם מישהו עוד לא הספיק, ורוצה דגם חדש, אז עוד לא מאוחר
, או יד שניה ..
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "