התנהגות מוזרה בהורדה מהניוז
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
שלום חברים.
לאחרונה תוכן שאני מוריד מהניוז דרך פורטלים יעודיים כגון nzbs.in מגיעים בצורה די מוזרה. התוכן במקום לרדת מקבוצה אחת, מגיע מ 2-3 קבוצות שונות ובשמות קבצים מאוד מוזרים. לדוגמא, משהו שניסיתי להוריד כרגע ירד מהקבוצות הבאות:
alt.binaries.kenpsx
alt.binaries.frogs
כשכמובן התוכן/הקבצים מחולקים ל 2 ספריות שונות. יתרה מזו, שמות הקבצים שיורדים מוזרים בפני עצמן, הנה דומאות:
0PUOBHOQLBCYX04D3TVDKQHVZDAQ6UZY
4vpruosnmne99sw241xbk8cmtw55t9xe
stj8aruxxwd25ah4ajgwc2czr5emxi88
וכו. ישנם קבצי PAR שיורדים גם הם בשמות שכאלו.
אני מניח שזה סוג של הצפנה לעקוף את מה שקורה כיום בסצנה הזו, אבל לא הבנתי איך מאחדים את כל התוכן שיורד לבסוף לקובץ אחד. מישהו יודע?
כבר ניסיתי לאחד את כל הקבצים לסיפרייה אחת ולהריץ את קובץ ה PAR, אך עדיין נראה שחסרים לא מעט קבצים והתיקון לא עובר בהצלחה.
לאחרונה תוכן שאני מוריד מהניוז דרך פורטלים יעודיים כגון nzbs.in מגיעים בצורה די מוזרה. התוכן במקום לרדת מקבוצה אחת, מגיע מ 2-3 קבוצות שונות ובשמות קבצים מאוד מוזרים. לדוגמא, משהו שניסיתי להוריד כרגע ירד מהקבוצות הבאות:
alt.binaries.kenpsx
alt.binaries.frogs
כשכמובן התוכן/הקבצים מחולקים ל 2 ספריות שונות. יתרה מזו, שמות הקבצים שיורדים מוזרים בפני עצמן, הנה דומאות:
0PUOBHOQLBCYX04D3TVDKQHVZDAQ6UZY
4vpruosnmne99sw241xbk8cmtw55t9xe
stj8aruxxwd25ah4ajgwc2czr5emxi88
וכו. ישנם קבצי PAR שיורדים גם הם בשמות שכאלו.
אני מניח שזה סוג של הצפנה לעקוף את מה שקורה כיום בסצנה הזו, אבל לא הבנתי איך מאחדים את כל התוכן שיורד לבסוף לקובץ אחד. מישהו יודע?
כבר ניסיתי לאחד את כל הקבצים לסיפרייה אחת ולהריץ את קובץ ה PAR, אך עדיין נראה שחסרים לא מעט קבצים והתיקון לא עובר בהצלחה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ה PAR מתקן רק חלק מהם, את השאר הוא משאיר בשמות הללו. נראה לי שהניוז מת. חוזרים לטורנטים ורטיו מחורבן.
כואב הלב.
כואב הלב.
האמת היא שלהוריד מהניוז דברים שהם לא חדשים לגמרי באמת נהיה מציק.
מצד שני, הכירו לי את האתר nzbcave, ויחד עם זה, זה לא רע.
אני משאיר את הניוז בעיקר בשביל הנוחות של sickbeard + sabnzbd. האוטומציה לסדרות נהדרת, נדיר מאוד שיש איזושהי בעיה.
מצד שני, הכירו לי את האתר nzbcave, ויחד עם זה, זה לא רע.
אני משאיר את הניוז בעיקר בשביל הנוחות של sickbeard + sabnzbd. האוטומציה לסדרות נהדרת, נדיר מאוד שיש איזושהי בעיה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

toxin - שלחתי לך הודעה בפרטי.