Wait What - מה הוא אמר?
-
Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
#t=667
דקה 11:30
דקה 11:30
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
אמר ש-B&W 'גדולים' באירופה בעוד שבארה"ב הם 'בסדר' אך 'מוערכים' ואז נתן דוגמה ואמר ש-B&W ביוסטון טקסס זה כמו Bose באנגליה ואירופה או איפה שאתם. אני לא הבנתי את המשל או הנמשל. בכל מקרה האיש נראה לי קצת 'מאותגר' ואני לא בטוח בכלל שהוא יידע למקם את אנגליה על הגלובוס.
-
Form78HiFi
- חבר ותיק

מאותגר?
הוא לא איתנו בכלל,
שמע, יש מקומות בארה"ב בהם גרים אנשים מנותקים לחלוטין..
פעם, באיזו עיירה ליד Bodie Ghost Town שאלו אותי - באיזה דיינר - אם בישראל מדברים עברית או שכבר עברנו לאנגלית...
Bodie
הוא לא איתנו בכלל,
שמע, יש מקומות בארה"ב בהם גרים אנשים מנותקים לחלוטין..
פעם, באיזו עיירה ליד Bodie Ghost Town שאלו אותי - באיזה דיינר - אם בישראל מדברים עברית או שכבר עברנו לאנגלית...
Bodie
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
יש מסקנה שאפשר להגיע אליה בעקבות הדברים שהוא אמר-גם Bַ&W וגם בוז הן חברות שמוערכות יתר על המידה,בוז בעיקר בעיני עצמה,וBַַ&W שזאת חברה בעלת התנהלות ותמחור "סנוביים" שמאוד מעריצה לעצמה את הת*ת וכך גם קהל המעריצים שלה,מזכירה במשהו את אפל.
נערך לאחרונה על ידי Kosh ב 28/10/2014 21:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
-
Form78HiFi
- חבר ותיק

·Kosh כתב:יש מסקנה שאפשר להגיע אליה בעקבות הדברים שהוא אמר-גם Bַ&W וגם בוז הן חברות שמוערכות יתר על המידה,בוז בעיקר בעיני עצמה,וBַַ&W שזאת חברה בעלת התנהלות ותמחור "סנוביים" שמאוד מעריצה לעצמה את הת*ת וכן גם קהל המעריצים שלה,מזכירה במשהו את אפל....
נכון מאד.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

רני איך בכלל הגעת לדקה ה-11 בסרטון המטופש הזה?
מצטער. אין שום מסקנות מהשטויות שנאמרו שם. זה נשמע לי יותר כמו ציטוטים שבעל הסרטון שמע מהדילר שלו. מי ששם לב לניואנסים הקטנים ("Bose of England") מבין מיד שלבעל הסרטון אין שום מושג על מה הוא מדבר בכלל. את Bose ו-B&W אפשר למצוא בד"כ אצל אותם דילרים אבל B&W באמת פחות מוכרת מהמותג האמריקאי המוביל (ביחסי ציבור כמובן). אגב, זה ממש לא עובד להם. בעוד ש-JBL לדוגמה, היתה פעם 'בייבי' לאומי, את Bose די שונאים בארה"ב. יש המון בדיחות על Bose ורובן מגיעות מבית. הרעש והקשקושים שלהם עובדים בעיקר על כל מיני טיפוסים גבוליים כמו בעל הסרטון. הציבור הרחב לא 'קונה' את זה (תרתי משמע).
רני, ישראל, על כל הרעש שהיא מייצרת (בעיקר בתוך תוכה) היתה יכולה להיבלע כולה בתוך איזה חורש טבעי במונטנה ואף אחד לא היה מוצא אותה יותר. ראוי לציון שמישהו בעיירת חור ת*ת בכלל ידע שמדברים שם עברית. מי שנוחת בנתב"ג ונוסע לתל-אביב בפעם הראשונה יכול בקלות לקבל את הרושם שהשפה הרשמית היא אנגלית. ואגב, זה לא רעיון רע להחליף!
מצטער. אין שום מסקנות מהשטויות שנאמרו שם. זה נשמע לי יותר כמו ציטוטים שבעל הסרטון שמע מהדילר שלו. מי ששם לב לניואנסים הקטנים ("Bose of England") מבין מיד שלבעל הסרטון אין שום מושג על מה הוא מדבר בכלל. את Bose ו-B&W אפשר למצוא בד"כ אצל אותם דילרים אבל B&W באמת פחות מוכרת מהמותג האמריקאי המוביל (ביחסי ציבור כמובן). אגב, זה ממש לא עובד להם. בעוד ש-JBL לדוגמה, היתה פעם 'בייבי' לאומי, את Bose די שונאים בארה"ב. יש המון בדיחות על Bose ורובן מגיעות מבית. הרעש והקשקושים שלהם עובדים בעיקר על כל מיני טיפוסים גבוליים כמו בעל הסרטון. הציבור הרחב לא 'קונה' את זה (תרתי משמע).
רני, ישראל, על כל הרעש שהיא מייצרת (בעיקר בתוך תוכה) היתה יכולה להיבלע כולה בתוך איזה חורש טבעי במונטנה ואף אחד לא היה מוצא אותה יותר. ראוי לציון שמישהו בעיירת חור ת*ת בכלל ידע שמדברים שם עברית. מי שנוחת בנתב"ג ונוסע לתל-אביב בפעם הראשונה יכול בקלות לקבל את הרושם שהשפה הרשמית היא אנגלית. ואגב, זה לא רעיון רע להחליף!
-
Form78HiFi
- חבר ותיק

·tnsilver כתב:רני איך בכלל הגעת לדקה ה-11 בסרטון המטופש הזה?...
שאלה במקום.. אין לי מושג ואין לי תירוץ.. יש שם "בליל" של קישקושים, אולי חיכית לאיזה משפט גאוני..
-
Form78HiFi
- חבר ותיק

Bose
Buy
Other
Stereo
Equipment
or
Bad
Or
Sad
Experience
Buy
Other
Stereo
Equipment
or
Bad
Or
Sad
Experience
- tnsilver
- חבר מביא חבר

ציבור הצרכנים המודע (AKA 'אודיופילים') בארה"ב מתעב את החברה הזו שמשווקת מוצרים בינוניים בתמחור הזוי. זהו חלק מאסטרטגיית מיתוג מוצלחת במיוחד ואיך שלא מסובבים את זה, יש לחברה תדמית יוקרתית.
הנה הניסוח ה'קנוני' והאלגנטי:
[left]Highly overrated company that manufactures inferrior audio components that fail to compete with equipment in a pricerange that undercuts many Bose products tenfold.
Paper cones, 'secret' frequency response, and wide gaps in the crossover dynamics make for muddy and empty sound with high distortion in the upper ranges coupled with limited bass response from the 'bass module,' which is little more than 3 small drivers arranged in a sequence[/left].
או בקיצור
הנה הניסוח ה'קנוני' והאלגנטי:
[left]Highly overrated company that manufactures inferrior audio components that fail to compete with equipment in a pricerange that undercuts many Bose products tenfold.
Paper cones, 'secret' frequency response, and wide gaps in the crossover dynamics make for muddy and empty sound with high distortion in the upper ranges coupled with limited bass response from the 'bass module,' which is little more than 3 small drivers arranged in a sequence[/left].
או בקיצור
[left]No highs? No lows? It's probably Bose[/left]...
- tnsilver
- חבר מביא חבר

אני מציע להרגיע משום ש:
Bose
Organization
Sues
Everyone
Bose
Organization