כתוביות ביס לא מופיעות כשמריצים או מראים את התפריט
שלום יש ביס משהו ממש מעצבן וחבל זה ככה הכתוביות לא מופיעות בעת הרצה או כשמעלים את התפריט וזה מעצבן כי אם אני מריץ סרט אז אין כתוביות וגם אז שאני עושה play יש dealy של כמה שניות עד שחוזרות הכתוביות וזה מעצבן זה קשור ל epg של יס יש משהו שהם יכולים לעשות או שזה לתמיד ככה? בממשק הישן זה לא השפיע על הכתוביות? ואם תשימו לב שב vod אז סדרות חדשות עברו לכתוביות שונות שהם יותר לבנות וגדולות ונוחות ואפילו אם מריצים ועושים play אז אין dealy והכתוביות ישר מופיעות אבל רק ב vod הם התחילו לשים את הכתוביות הגדולות והלבנות אבל בערוצי הסדרות והסרטים זה נשאר הכתוביות הלא טובות אז הם יכולים לעשות משהו בנושא שהכתוביות לא יעלמו כשיש את התפריט או הרצה?
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
אני חושב שזב קורה מכוון שהכתוביות לא מודבקות.
לדוגמה במחשב כשאתה מריץ סרט זה אף פעם לא מציג את הכתוביות וגם לוקח קצת זמן עד שהכתוביות מתאמות את עצמן אז אני בטוח שזה המצב ביס.
לדוגמה במחשב כשאתה מריץ סרט זה אף פעם לא מציג את הכתוביות וגם לוקח קצת זמן עד שהכתוביות מתאמות את עצמן אז אני בטוח שזה המצב ביס.
·לא נראה לי כי בהוט זה לא ככה אני מעשיף שמישהו שמבין שיגיבmiCkEy6772 כתב:אני חושב שזב קורה מכוון שהכתוביות לא מודבקות.
לדוגמה במחשב כשאתה מריץ סרט זה אף פעם לא מציג את הכתוביות וגם לוקח קצת זמן עד שהכתוביות מתאמות את עצמן אז אני בטוח שזה המצב ביס....
- miCkEy6772
- חבר ותיק

בהוט התרגום מודבק אך בערוץ דיסקברי התרגום לא מודבק וזה בדיוק מה שקורה.
תעיין במדריך הקלטה דיגיטלית של יס תראה שם שההקלטה לא מקליטה עם התרגום מכוון שהוא נפרד.
תעיין במדריך הקלטה דיגיטלית של יס תראה שם שההקלטה לא מקליטה עם התרגום מכוון שהוא נפרד.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא הבנתי מה זה כל כך מפריע... גם אצלי זה ככה - אז אני מריץ קדימה ועוצר קצת לפני הנקודה שאליה רציתי להגיע ואז הכתוביות כבר מופיעות בזמן
·נוו אז זה מטומטם ומציק שצריכים לעשות ככה כל הזמן כי זה לא נוח כל פעם יש dealy או שבהרצה אין בכלל כתוביות זה לא נוח נראה לך שהם ישנו את זה? זה משהו שדורש מהם עבודה קשה או כסף? ולמה הם לא עוברים לכתוביות מודבקותoris74 כתב:לא הבנתי מה זה כל כך מפריע... גם אצלי זה ככה - אז אני מריץ קדימה ועוצר קצת לפני הנקודה שאליה רציתי להגיע ואז הכתוביות כבר מופיעות בזמן...
·לא הבנתי מה שאמרת ומה הקשר כי הכתוביות לא מופיעות לי גם בשידור חי גם בהקלטה וגם ב vodmiCkEy6772 כתב:בהוט התרגום מודבק אך בערוץ דיסקברי התרגום לא מודבק וזה בדיוק מה שקורה.
תעיין במדריך הקלטה דיגיטלית של יס תראה שם שההקלטה לא מקליטה עם התרגום מכוון שהוא נפרד....
- miCkEy6772
- חבר ותיק

·תחליט אתה בעצמך אמרת שזה קורה גם בVOD הנה ציטוט:satellite כתב:·לא הבנתי מה שאמרת ומה הקשר כי הכתוביות לא מופיעות לי גם בשידור חי גם בהקלטה וגם ב vod.........
·בכל אופן אז כנראה שבסדרות החדשות הם הדביקו את התרגום ולכן זה לא קורה ועובדה לזה זה שבתרגום מודבק ובתרגום נפרד הם אף פעם לא באותו הצבע ועוד מאפיינים נוספים.satellite כתב:ואם תשימו לב שב vod אז סדרות חדשות עברו לכתוביות שונות שהם יותר לבנות וגדולות ונוחות ואפילו אם מריצים ועושים play אז אין dealy והכתוביות ישר מופיעות אבל רק ב vod הם התחילו לשים את הכתוביות הגדולות והלבנות אבל בערוצי הסדרות והסרטים זה נשאר הכתוביות הלא טובות...
בהקלטה זה גם קורה לך מכוון שהתרגום לא מודבק לסרט והממיר מקליט בדיוק את מה שהוא מקבל מהלווין שתי דברים נפרדים שזה הסרט והתרגום אבל בפועל זה זרם (סטרים) אחד בצירוף כתוביות.
בקיצור אין מה לעשות אם זה ככה זה ולא ניתן לפתור זאת.
·אבל עובדה שגם שיש סדרות חדשות ביס זה מופיע בכתוביות הלא טובות ורק ב vod הסדרה מופיעה בכתוביות הטובות ועדיין גם שזה כתוביות מודבקות ככה זה לטענך אז עדיין שמריצים לא מופיע התרגום וגם ששמים תפריט לא רואים כלום אז איך זה שבהוט זה לא קורה?miCkEy6772 כתב:·בכל אופן אז כנראה שבסדרות החדשות הם הדביקו את התרגום ולכן זה לא קורה ועובדה לזה זה שבתרגום מודבק ובתרגום נפרד הם אף פעם לא באותו הצבע ועוד מאפיינים נוספים.......
בהקלטה זה גם קורה לך מכוון שהתרגום לא מודבק לסרט והממיר מקליט בדיוק את מה שהוא מקבל מהלווין שתי דברים נפרדים שזה הסרט והתרגום אבל בפועל זה זרם (סטרים) אחד בצירוף כתוביות.
בקיצור אין מה לעשות אם זה ככה זה ולא ניתן לפתור זאת....
הסיבה שיס לא מדביקה את הכתוביות היא שיש גם כתוביות ברוסית וגם דיבוב בערוצי הסרטים ויס לא יכולה להדביק כי אז התרגום יהיה רק בשפה אחת לכן יס לא מדביקה ולדעתי זה עדיף כי אני אישית מעדיף לראות סרטים רק עם דיבוב ובלי תרגום וגם סדרות בלי תרגום