סנטר paradigm או SVS?
טוב אז ככה אני חושב איזה סנטר לקנות.
מתלבט בין 2 הסנטרים האלו:
1. PARADIGM 390CC-V6 .
2. SVS Ultra Center .
מה אתם חושבים שמומלץ יותר?
הפרדיגם נראה חייה ביותר אבל גם הSVS .
נכון שהדגם של הפרדיגם ישן אבל שמעתי המלצות עליו.
את הסנטר של פרדיגם אני יקנה יד שנייה ואת הסנטר של SVS חדש.
מתלבט בין 2 הסנטרים האלו:
1. PARADIGM 390CC-V6 .
2. SVS Ultra Center .
מה אתם חושבים שמומלץ יותר?
הפרדיגם נראה חייה ביותר אבל גם הSVS .
נכון שהדגם של הפרדיגם ישן אבל שמעתי המלצות עליו.
את הסנטר של פרדיגם אני יקנה יד שנייה ואת הסנטר של SVS חדש.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
מנדלסון - חזק...
GMTK - את הפרדיים אתה יכול לשמוע אצל המוכר ? מה ההפרש במחיר בין השניים ?
GMTK - את הפרדיים אתה יכול לשמוע אצל המוכר ? מה ההפרש במחיר בין השניים ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
כמו שאתם כבר מבינים זה לחדר שינה שלי ואני אוהב להגזים מרחק 4 מטר או 3 וחצי שיהיה באס מממ לא כזה חשוב לסנטר כי הוא כנראה ישמש רק לסרטים לפעמים אני שומע ב5.1 מוזיקה אבל לרוב זה 2.1 שיהיה מיד טראבל באס הכל מהכל.
רסיבר של פיוניר שאני מת לזרוק לעזאזל! VSX 323.
רמקולים קידמיים של JBL LX55 ועוד סתם רמקולים וינטג' של סוני.
אחורים מדבקה.
בנתיים אני עם סנטר קומבינה קופסא מעץ טויטר 0.5 אינץ וופר 4 אינץ קיצור קומבינה.
הרסיבר הזה קופץ באמצע מוזיקה פתאום מעביר תחנות הוא מחובר למחשב בHDMI שאני מדליק תטלוויזיה פתאום הוא מחליף לי ערוץ לTV מי ביקש מימנו לעזאזל הקנייה הכי מפגרת שעשיתי בחיים שלי!!! לא מומלץ בעליל!!! וזה לא רק אצלי גם אצל השכן שלי יש תבעייה הזאת אפשר לעשות משו בנידון?
במוזיקה יש לו ליפעמים תקיעות של שנייה כזה ואז הוא חוזר לעצמו כאילו הוא גילה תדר חדש ורוצה להחליף ערוץ רסיבר מעפן!.
תודה שוב לעוזרים (: . כל בנאדם ששואל אותכם לגבי הרסיבר הזה תגידו לו פשוט לא אולי המחיר מהפנט קצת אבל הרסיבר מלא תקלות.
לשכן שלי עכשיו התחילו הרעשים שגם לי היו והלכתי לפיוניר וסידרו את זה אבל את הקפיצת תחנות פשוט השאירו.
רסיבר של פיוניר שאני מת לזרוק לעזאזל! VSX 323.
רמקולים קידמיים של JBL LX55 ועוד סתם רמקולים וינטג' של סוני.
אחורים מדבקה.
בנתיים אני עם סנטר קומבינה קופסא מעץ טויטר 0.5 אינץ וופר 4 אינץ קיצור קומבינה.
הרסיבר הזה קופץ באמצע מוזיקה פתאום מעביר תחנות הוא מחובר למחשב בHDMI שאני מדליק תטלוויזיה פתאום הוא מחליף לי ערוץ לTV מי ביקש מימנו לעזאזל הקנייה הכי מפגרת שעשיתי בחיים שלי!!! לא מומלץ בעליל!!! וזה לא רק אצלי גם אצל השכן שלי יש תבעייה הזאת אפשר לעשות משו בנידון?
במוזיקה יש לו ליפעמים תקיעות של שנייה כזה ואז הוא חוזר לעצמו כאילו הוא גילה תדר חדש ורוצה להחליף ערוץ רסיבר מעפן!.
תודה שוב לעוזרים (: . כל בנאדם ששואל אותכם לגבי הרסיבר הזה תגידו לו פשוט לא אולי המחיר מהפנט קצת אבל הרסיבר מלא תקלות.
לשכן שלי עכשיו התחילו הרעשים שגם לי היו והלכתי לפיוניר וסידרו את זה אבל את הקפיצת תחנות פשוט השאירו.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
שמע, בשורה התחתונה אתה בטח כבר יודע שהאוזניים שלך קובעות, ולא שום דבר אחר.
אם אתה קונה את הפראדיים מיד שנייה, נסה ליצור קשר עם המוכר ולסגור איתו על "אודישן" לרמקול. אני לא רואה דרך להשוות בין שתי האלטרנטיבות שהצגת, אבל לפחות תשמע אחת מהן במו אוזניך לפני שאתה מקבל החלטה...
אם אתה קונה את הפראדיים מיד שנייה, נסה ליצור קשר עם המוכר ולסגור איתו על "אודישן" לרמקול. אני לא רואה דרך להשוות בין שתי האלטרנטיבות שהצגת, אבל לפחות תשמע אחת מהן במו אוזניך לפני שאתה מקבל החלטה...
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
תבטל ברסיבר את התכונה (HDMI CEC (Consumer Electronic ControlGMTK כתב:שאני מדליק תטלוויזיה פתאום הוא מחליף לי ערוץ לTV מי ביקש מימנו לעזאזל הקנייה הכי מפגרת שעשיתי בחיים שלי!!! לא מומלץ בעליל!!! וזה לא רק אצלי גם אצל השכן שלי יש תבעייה הזאת אפשר לעשות משו בנידון?
במוזיקה יש לו ליפעמים תקיעות של שנייה כזה ואז הוא חוזר לעצמו כאילו הוא גילה תדר חדש ורוצה להחליף ערוץ רסיבר מעפן!....
זה מה שגורם לרסיבר לעבור לטלויזיה כשאתה מדליק אותה.
·epony כתב:שמע, בשורה התחתונה אתה בטח כבר יודע שהאוזניים שלך קובעות, ולא שום דבר אחר.
אם אתה קונה את הפראדיים מיד שנייה, נסה ליצור קשר עם המוכר ולסגור איתו על "אודישן" לרמקול. אני לא רואה דרך להשוות בין שתי האלטרנטיבות שהצגת, אבל לפחות תשמע אחת מהן במו אוזניך לפני שאתה מקבל החלטה......
כן אור תצודק אין כמו האוזניים אבל בא לי סנטר לא משנה לי תאמת החברה רק שיהיה טוב! זה חשוב.
כאילו בסרטים זה 50 אחוז סנטר 35 סאב 10 קידמים 5 אחורי.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הבעיה היא בהגדרה "שיהיה טוב!" - עקרונית, שני הדגמים שציינת טובים, אז במקומך הייתי הולך על הזול מביניהם, ואם הם עולים אותו הדבר אז על החדש שבמקום על המשומש. אבל, וזה אבל גדול, "טוב" באודיו זאת הגדרה סובייקטיבית שתלויה בטעם האישי שלך, ושיכולה להשתנות מאדם לאדם, מרמקול לרמקול, ממערכת למערכת, ומחדר לחדר.
מצד שלישי, בהינתן שאתה לא הולך להשוות את שני הדגמים הנ"ל ראש בראש אצלך בחדר, וכנראה שלא תשמע את הסנטר של SVS בכלל בקרוב, אז הייתי חוזר להמלצה המקורית - קנה את הזול מביניהם.
מצד שלישי, בהינתן שאתה לא הולך להשוות את שני הדגמים הנ"ל ראש בראש אצלך בחדר, וכנראה שלא תשמע את הסנטר של SVS בכלל בקרוב, אז הייתי חוזר להמלצה המקורית - קנה את הזול מביניהם.
לא יודע מחכה לבלאק פראדי אולי יהיו מחירים שפויים באזורנו ובמיוחד באמזון.
אולי SVS גם יעשו משו בנידון ואולי אמצא איזה דיל טוב באמזון עקרונית ממתין בנתיים.
תודה על העזרה וגם עכשיו נכנס בקרוב המס על מוצרים מ500$ ומעלה אז זה אומר יאלה הזמנות @!$#
אולי SVS גם יעשו משו בנידון ואולי אמצא איזה דיל טוב באמזון עקרונית ממתין בנתיים.
תודה על העזרה וגם עכשיו נכנס בקרוב המס על מוצרים מ500$ ומעלה אז זה אומר יאלה הזמנות @!$#
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
כשחיפשתי במה קדמית חדשה, עברת בסטריאו סטאר וסתם בשביל טיזינג שמעתי את הסנטר של הסידרה האמצעית של סיגנאצ'ור. C3 או C5, לא זוכר כבר.
אין ספק שזה היה בול מה שחיפשתי רק "טיפה" מעל התקציב (רצו 13,000 מתצוגה. 18 חדש).
אין ספק שזה היה בול מה שחיפשתי רק "טיפה" מעל התקציב (רצו 13,000 מתצוגה. 18 חדש).