צריך קצת עזרה, בנוגע לעידכון הDASHBOARD

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Gal-S פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברים,
יש ברשותי XBOX 360 מוסב (שחור עם מגעי צא'ט)
מחובר אליו הארד דיסק חיצוני עם FREESTYLE , שדרכו אני ניגש אל המשחקים שאני מעביר אל ההארד דיסק .

נתקלתי במשהו מוזר אני מנסה לשחק בNBA2K15 ובFIFA 15 הורדתי את הגירסא הנכונה ופתחתי אותם עם התוכנה Xbox_Image_Browse_v2.9.0.350, העברתי אותם אל ההארד דיסק, הם מופיעים והכל, אבל ברגע שאני מנסה להפעיל אותם בתוך האקס בוקס, אני מקבל שגיאה.

אחרי חיפושים ארוכים, הבנתי שאני צריך לעדכן את הDASHBOARD לעידכון הכי חדיש, איך אני עושה זאת ?

ראיתי שאפשר לעשות זאת על ידי הורדת העידכון מהאתר של מייקרוסופט ואז להתקין בקונסולה, אבל בהרבה מדריכים רשום שזה אסור למכשירים מוסבים כי זה יהרוס את הפריצה.

איך אני יכול לעדכן בלי שום סיכון, ואם אפשר בבקשה הסבר מפורט .

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6305
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #2 

Gal-S כתב:היי חברים,
יש ברשותי XBOX 360 מוסב (שחור עם מגעי צא'ט)
מחובר אליו הארד דיסק חיצוני עם FREESTYLE , שדרכו אני ניגש אל המשחקים שאני מעביר אל ההארד דיסק .

נתקלתי במשהו מוזר אני מנסה לשחק בNBA2K15 ובFIFA 15 הורדתי את הגירסא הנכונה ופתחתי אותם עם התוכנה Xbox_Image_Browse_v2.9.0.350, העברתי אותם אל ההארד דיסק, הם מופיעים והכל, אבל ברגע שאני מנסה להפעיל אותם בתוך האקס בוקס, אני מקבל שגיאה.

אחרי חיפושים ארוכים, הבנתי שאני צריך לעדכן את הDASHBOARD לעידכון הכי חדיש, איך אני עושה זאת ?

ראיתי שאפשר לעשות זאת על ידי הורדת העידכון מהאתר של מייקרוסופט ואז להתקין בקונסולה, אבל בהרבה מדריכים רשום שזה אסור למכשירים מוסבים כי זה יהרוס את הפריצה.

איך אני יכול לעדכן בלי שום סיכון, ואם אפשר בבקשה הסבר מפורט .
...
עדכון הדאשבורד לא מבוצע ע"י הורדה של העדכון מהאתר של MS.
מפתח תוכנה נחמד פיתח תוכנה קלה להפליא, שמאפשרת לך לבצע עדכון בקלי קלות (מה שפעם היה בלעדי מול החנויות, בתשלום)
שם התוכנה - AUTOGG
מדריך לביצוע - כאן:
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=14783511

עצה אליך, אם נושא כזה הוא חדש לך יחסית:
1. לעבור על המדריך מספר פעמים בקריאה.
2. להבין מה צריך טכנולוגית (נתב, מכשיר מחובר לרשת, מחשב מחובר לרשת - וכו'...)
3. לרשום בצד את התהליכים כפי שאתה הבנת אותם ולעבור עליהם שוב.
כך במעמד הביצוע, זה לא יהיה לך זר ולא תתקע באמצע..

בהצלחה.

Gal-S פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

וואי גל המון תודה , זה היה קליל ועזר לי מאוד.
טכנולוגית אני מצויין, סתם עיקרון האקס בוקס אצלי לא חזק מכיוון שהיה לי בעבר לפני חמש שנים, והוא נשרף ומאז לא היה לי.

המון תודות שוב. :)

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”