שרשור תגובות: סמסונג משיקה את ה Note 4 בישראל. החל מ-3,900 שח
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אני עם נוט3 מאז שיצא, מרוצה עד הגג. רכשתי בארהב ב450 דולר ובחיים לא הייתי מוציא 4000 שקלים על מכשיר סלולרי (לא משנה איזה).
אם הייתי צריך לרכוש והייתי מכוון לשוק הפבלטים כנראה הייתי הולך על הנקסוס 6
אם הייתי צריך לרכוש והייתי מכוון לשוק הפבלטים כנראה הייתי הולך על הנקסוס 6
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
הנקסוס 6 גם יקר בהנחה שאתה רוכש עם מיסים ומשלוח.
ללא משלוח ומיסים זה גם עניין של 2500 שקל ומעלה, גם לא זול.
אני מסכים על דבר אחד, אין שום סיבה בעולם לשלם על סמארטפון מעל 2000 שקל היום.
עם כל הכבוד לאייפון, נוט, LG, גלקסי, HTC יש היום חלופות בטווח מחירים של עד 2000 שקל:
נקסוס 5, OPO, G2, G3 מבלי להזכיר את המכשירים הסיניים.
עם כל הכבוד לאייפון, נוט, LG, גלקסי, HTC יש היום חלופות בטווח מחירים של עד 2000 שקל:
נקסוס 5, OPO, G2, G3 מבלי להזכיר את המכשירים הסיניים.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
·LOL...iSolt כתב:סמסונג פשוט לא יודעת לייצר מכשירי פרימיום. לא מתקרב לסמארטפונים של החברה הזו....
לסמסונג יש יתרון בפאבלטים
היה לי נוט 2 ועכשיו יש לי את הסוני אקספריה אולטרה T2 שהוא חדיש יותר ובגודל 6 אינץ' (הוא לא מכשיר HIGH END).
בעוד שבממשק של סמסונג הכפתור השמאלי תחתון (כפתור פיזי) פותח את התפריט של האפליקציה שפועלת באותו הרגע והיא נפתחת מלמטה, בסוני (וכנראה גם בנקסוס 6) הכפתור השמאלי התחתון מתייחס בכלל לאפליקציות אחרונות שפתוחות כדי שתוכל לעבור/לסגור אותן.
זאת אומרת שכדי להגיע לתפריט (שזו פעולה שעושים יחסית הרבה) צריך לטפס עם האצבע לקצה העליון של המכשיר כדי לתפעל תפריטים, זה באמת נהיה פחות ריאלי להשתמש במכשיר ביד אחת (בנוט 2 יכולתי בקלות לתפעל אותו ביד אחת).
בעוד שבממשק של סמסונג הכפתור השמאלי תחתון (כפתור פיזי) פותח את התפריט של האפליקציה שפועלת באותו הרגע והיא נפתחת מלמטה, בסוני (וכנראה גם בנקסוס 6) הכפתור השמאלי התחתון מתייחס בכלל לאפליקציות אחרונות שפתוחות כדי שתוכל לעבור/לסגור אותן.
זאת אומרת שכדי להגיע לתפריט (שזו פעולה שעושים יחסית הרבה) צריך לטפס עם האצבע לקצה העליון של המכשיר כדי לתפעל תפריטים, זה באמת נהיה פחות ריאלי להשתמש במכשיר ביד אחת (בנוט 2 יכולתי בקלות לתפעל אותו ביד אחת).
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

Re: לסמסונג יש יתרון בפאבלטים
מוזר שאתה אומר את זה כי סמסונג דווקא שינתה את הכפתור בגרסאות האחרונות שלה שהכפתור ישמש כמנהל משימות ולא כתפריטtheezway כתב:היה לי נוט 2 ועכשיו יש לי את הסוני אקספריה אולטרה T2 שהוא חדיש יותר ובגודל 6 אינץ' (הוא לא מכשיר HIGH END).
זאת אומרת שכדי להגיע לתפריט (שזו פעולה שעושים יחסית הרבה) צריך לטפס עם האצבע לקצה העליון של המכשיר כדי לתפעל תפריטים, זה באמת נהיה פחות ריאלי להשתמש במכשיר ביד אחת (בנוט 2 יכולתי בקלות לתפעל אותו ביד אחת)....
·
אלי חבוש
Re: לסמסונג יש יתרון בפאבלטים
כלומר הכפתור עכשיו עם אותה הפונקציה כמו בסוני ובנקסוסים?EliHaboosh כתב:מוזר שאתה אומר את זה כי סמסונג דווקא שינתה את הכפתור בגרסאות האחרונות שלה שהכפתור ישמש כמנהל משימות ולא כתפריט......
·...
ממש איוולת בעיניי. זאת אומרת שעכשיו גם בנוט 3 ו-4 צריך ללחוץ על הכפתור הוירטואלי של תפריט בקצה העליון של המכשיר?
נראה לי שלכל הפחות רצוי לתת למשתמש אפשרות להגדיר את השימוש בכפתור (נדמה לי שבLG היה פעם פיצ'ר שהמשתמש מגדיר את סדר הכפתורים). ואני דווקא קיוויתי שעם הנקסוס 6, גוגל תעמול יותר להפוך מכשירים גדולים לשימושיים בצורה פשוטה.
·
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

אם אני לא טועה ( וצריך לבדוק) אז לחיצה ארוכה על הכפתור שעכשיו משמש כמנהל משימות, יוריד את התפריט.
אלי חבוש
·איפה אתה בדיוק משיג g3 בפחות מ 2000 ש"ח ??shraga007 כתב:הנקסוס 6 גם יקר בהנחה שאתה רוכש עם מיסים ומשלוח.
נקסוס 5, OPO, G2, G3 מבלי להזכיר את המכשירים הסיניים....
·מנדלסון כתב:·איפה אתה בדיוק משיג g3 בפחות מ 2000 ש"ח ??.........
סתם דוגמא, מי שימהר יוכל להשיג אותו ב- 400$ עם משלוח חינם בארה"ב
http://www.ebay.com/itm/LG-G3-D855-Fact ... 1476872231
ראיתי אותו שלשום והוא מרשים מאוד
משום מה החלטתי שלא בא לי יותר אנדרויד וקניתי שש פלוס
לא בטוח שזו החלטה חכמה... הוא גדול ומסורבל למדי
משום מה החלטתי שלא בא לי יותר אנדרויד וקניתי שש פלוס
לא בטוח שזו החלטה חכמה... הוא גדול ומסורבל למדי