מאוכזב קשות
-
TomerLitvin
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- שם מלא: Tomer Litvin
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי חברים משתף אותכם בייאוש שלי...
אחרי שנים בהם הייתה לי בחדר טלוויזיה ישנה עם קופסא מאחורה,החלטתי להתפנק ולקנות לעצמי טלוויזיה חדשה,אז לפני חודש קניתי טלוויזית 32 אינץ של סמסונג 32eh4003 משקם אלקטריק בבית שמש.
השימושים העיקריים היו אמורים להיות סוני 3 וממיר hd של הוט.
בהתחלה חיברתי את הטלוויזיה לממיר רגיל של הוט באיכות sd עד שיגיע טכנאי של הוט עם ממיר חדש ויתקין לי אותו.
ניסיתי לשחק בסוני בעזרת חיבור hdmi אך לצערי משום מה הטלוויזיה לא זיהתה את הסוני,ביצירת קשר עם סמסונג אמרו לי שאני צריך לשנות את הגדרות הסוני להגדרות המדויקות של הטלוויזיה מה שלא עזר,בזמן שבסלון יש טלוויזיה של haier 32 אינץ שפועלת פשוט מושלם ובלי שום הגדרות והטלוויזיה כבר בת 5 שנים.
אחרי כמה ימים הגיע הטכנאי של הוט עם ממיר hd וחיבר אותו לטלוויזיה אך לצערי התגלה כי הטלוויזיה משדרת בhdmi תמונה בלי קול,וניסינו כמה ממירים שונים וכמה כבלי hdmi שונים,יצרתי קשר עם שירות הלקחות ששלחו טכנאי ורצו לגבות ממני 200 שקלים על טלוויזיה חלופית,אחרי שיצרתי קשר ישירות עם סמסונג ישראל הסכימו להביא לי טלוויזיה חלופית בחינם.
לאחר שבוע וחצי החזירו לי את הטלוויזיה מתוקנת והכל היה בסדר,חוץ מהסוני שעדיין לא התחבר וגם הטכנאי שהגיע להחזיר את הטלוויזיה לא הצליח לחבר את הסוני וטען שישנה בעיה מהסוני.
מרוב ייאוש לקחתי את הטלוויזיה של ההורים מהסלון(הhaier הישנה) שעובדת עם הסוני ושמתי בסלון את טלוויזיה של סמסונג כי ההורים שלי צריכים רק טלוויזיה.
היום לצערי חדלה הטלוויזיה מלהשמיע שוב קול ואני ברגע זה מנסה ליצור קשר עם שירות לקוחות..
אני ממש לא יודע מה לעשות ואני כבר מיואש וגם לא נעים לי מההורים שלי שלא לדבר בכלל על 1300 שקלים שהלכו לפח.
אני באמת שוקל לזרוק את הטלוויזיה הזאת,ולקנות לההורים שלי טלוויזיה חדשה גדולה יותר(לא מתקרב יותר לסמסונג)של סוני או פנסוניק ואני אשאר עם הhaier הישנה.
אז אם למישהו יש המלצה לטלוייזה 42 אינץ full hd עם אחריות ארוכה של חברה שנותנת שירות טוב בעד 2700 שקלים אני אשמח לשמוע המלצות,תודה.
אחרי שנים בהם הייתה לי בחדר טלוויזיה ישנה עם קופסא מאחורה,החלטתי להתפנק ולקנות לעצמי טלוויזיה חדשה,אז לפני חודש קניתי טלוויזית 32 אינץ של סמסונג 32eh4003 משקם אלקטריק בבית שמש.
השימושים העיקריים היו אמורים להיות סוני 3 וממיר hd של הוט.
בהתחלה חיברתי את הטלוויזיה לממיר רגיל של הוט באיכות sd עד שיגיע טכנאי של הוט עם ממיר חדש ויתקין לי אותו.
ניסיתי לשחק בסוני בעזרת חיבור hdmi אך לצערי משום מה הטלוויזיה לא זיהתה את הסוני,ביצירת קשר עם סמסונג אמרו לי שאני צריך לשנות את הגדרות הסוני להגדרות המדויקות של הטלוויזיה מה שלא עזר,בזמן שבסלון יש טלוויזיה של haier 32 אינץ שפועלת פשוט מושלם ובלי שום הגדרות והטלוויזיה כבר בת 5 שנים.
אחרי כמה ימים הגיע הטכנאי של הוט עם ממיר hd וחיבר אותו לטלוויזיה אך לצערי התגלה כי הטלוויזיה משדרת בhdmi תמונה בלי קול,וניסינו כמה ממירים שונים וכמה כבלי hdmi שונים,יצרתי קשר עם שירות הלקחות ששלחו טכנאי ורצו לגבות ממני 200 שקלים על טלוויזיה חלופית,אחרי שיצרתי קשר ישירות עם סמסונג ישראל הסכימו להביא לי טלוויזיה חלופית בחינם.
לאחר שבוע וחצי החזירו לי את הטלוויזיה מתוקנת והכל היה בסדר,חוץ מהסוני שעדיין לא התחבר וגם הטכנאי שהגיע להחזיר את הטלוויזיה לא הצליח לחבר את הסוני וטען שישנה בעיה מהסוני.
מרוב ייאוש לקחתי את הטלוויזיה של ההורים מהסלון(הhaier הישנה) שעובדת עם הסוני ושמתי בסלון את טלוויזיה של סמסונג כי ההורים שלי צריכים רק טלוויזיה.
היום לצערי חדלה הטלוויזיה מלהשמיע שוב קול ואני ברגע זה מנסה ליצור קשר עם שירות לקוחות..
אני ממש לא יודע מה לעשות ואני כבר מיואש וגם לא נעים לי מההורים שלי שלא לדבר בכלל על 1300 שקלים שהלכו לפח.
אני באמת שוקל לזרוק את הטלוויזיה הזאת,ולקנות לההורים שלי טלוויזיה חדשה גדולה יותר(לא מתקרב יותר לסמסונג)של סוני או פנסוניק ואני אשאר עם הhaier הישנה.
אז אם למישהו יש המלצה לטלוייזה 42 אינץ full hd עם אחריות ארוכה של חברה שנותנת שירות טוב בעד 2700 שקלים אני אשמח לשמוע המלצות,תודה.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1463 פעמים
אל תוותר.
תעמוד על זה שתקבל את השירות שמגיע לך.
תעמוד על זה שתקבל את השירות שמגיע לך.
-
TomerLitvin
- חבר שרק התחיל

·אתה מאמין לי שכבר אפסו כוחותיי?molvy כתב:אל תוותר.
תעמוד על זה שתקבל את השירות שמגיע לך....
אני אולי רק בן 18 אבל אני ילד בן 18 שעובד כמו חמור בשביל להשיג משכורת טובה ופשוט אין לי זמן וכוח להיות מול סמליין בטלפונים, ביקשתי כבר שיקחו את הלוויזיה ויביאו לי אחת חדשה או שיחזירו לי את הכסף אך לא הסכימו לזה,ופשוט חדלו כוחותיי מלריב עם נציגים סתומים שההוראות שהם מקבלים זה לדפוק לקוחות במקום לעזור להם.
זה פשוט הורג אותי,בכל מדינה אחרת אם קיבלתי מוצר שהיה תקול מרגע פתיחתו,ישר מחליפים אותו רק בארץ צריכים לאמלל אותי ובמקום שאני יהנה מהטלוויזיה ואשכח כבר כמה עלתה לי,אז אני רק נזכר ב1300 שקלים שהוצאתי עליה ושמבחינתי פשוט הלכו לפח.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כתוב להם על הקיר בפייסבוק ותרגיש חופשי לפנות גם לסמסונג העולמית
-
TomerLitvin
- חבר שרק התחיל

·כבר פניתי לסמסונג ישראל בפייסבוק בהודעות פרטיות,כל מה שהם עושים זה ליצור קשר עם סמליין כדי שיטפלו בי,אבל אף אחד לא מוכן להחזיר לי את הכסף שלי או להביא לי טלוויזיה חדשה.oris74 כתב:כתוב להם על הקיר בפייסבוק ותרגיש חופשי לפנות גם לסמסונג העולמית...
אל תוותר תפנה אליהם בכל מקום אפשרי עד שהם יחליפו לך את המכשיר או יזכו אותך.
לפי דעתי תנסה לערב גם את שקם אלקטריק ותספר להם את השתלשלות העניינים אם הם מכבדים את עצמם הם ייכנסו לתמונה ישר.
עוד דבר שלפי דעתי צריך לעשות זה שאחד מהמנהלים יפנה את תשומת ליבם של האנשים של סמליין שאני חושב שנמצאים פה בפורום מידי פעם לפוסט הזה.
לפי דעתי תנסה לערב גם את שקם אלקטריק ותספר להם את השתלשלות העניינים אם הם מכבדים את עצמם הם ייכנסו לתמונה ישר.
עוד דבר שלפי דעתי צריך לעשות זה שאחד מהמנהלים יפנה את תשומת ליבם של האנשים של סמליין שאני חושב שנמצאים פה בפורום מידי פעם לפוסט הזה.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1463 פעמים
אני מאמין לך שאתה מותש אבל אם תוותר תוכיח להם שכדאי לדפוק את הלקוחות.
תבקש לדבר עם מנהל תוודא שאתה יודע איך קוראים לו ותסביר לו שאתה מפרסם את זה בפורום הזה ומזכיר את שמו כמנהל שלא הסכים לעזור לך.
כל מנהל מודע לכוח שיש לפורום פה.
אל תוותר!
תבקש לדבר עם מנהל תוודא שאתה יודע איך קוראים לו ותסביר לו שאתה מפרסם את זה בפורום הזה ומזכיר את שמו כמנהל שלא הסכים לעזור לך.
כל מנהל מודע לכוח שיש לפורום פה.
אל תוותר!
באמת חוצפה מצידם... הם מנצלים את זה שאי אפשר לייבא מסכים כאלה מחו"ל.
בכל מקרה, הפתרון לטעמי הוא לא להיות נחמד, אני לא אומר לצעוק בקולי קולות - זה דווקא לא הפתרון הנכון בד"כ, אבל גם לא להיות נחמד; לדבר בנוקשות, לדרוש תמיד לדבר עם סמכות יותר גבוה, לאיים בפרסום חוות דעת שליליות באינטרנט וגם לאיים בתביעה משפטית.
בכל מקרה, הפתרון לטעמי הוא לא להיות נחמד, אני לא אומר לצעוק בקולי קולות - זה דווקא לא הפתרון הנכון בד"כ, אבל גם לא להיות נחמד; לדבר בנוקשות, לדרוש תמיד לדבר עם סמכות יותר גבוה, לאיים בפרסום חוות דעת שליליות באינטרנט וגם לאיים בתביעה משפטית.
לא תתייאש. אולי תקח איזה כמה ימים חופש מהעניין, תאגור קצת כוחות ותחזור להתעסק עם זה.
אם אתה מוותר, אתה מאותת להם שכל ההשקעה שלהם (זמן+כסף) להכשיר שירות לקוחות אטום וכל החיסכון שלהם בזה שהטכנאים לא מקצועיים מוכיחה את עצמה כמשתלמת מבחינה כלכלית. זה רק ייתן להם תמריץ להמשיך עם זה.
כמו שכתבו לפני, תמשיך לעשות להם רעש - זה עולה להם כסף פעמיים: גם זמן של טכנאים/מוקדנים וגם יח"צ גרוע שעלול להרחיק מהם לקוחות.
תפנה גם לסמסונג העולמית, או לסמסונג באירופה - אני די בטוח ששם הסטנדרטים של שירות הלקוחות טובים יותר. וככל שיותר אנשים יעשו את זה גדול יותר הסיכוי שהם יבינו שהיבואן המקומי לא עושה למותג שלהם טוב וזה מנוף לחצים בכלל לא רע.
עוד אמצעים לעשות רעש וליקר להם את הטיפול עד שהם יבינו שאותך אי אפשר לנפנף בקלות היא לפנות לאמון הציבור או למועצה לצרכנות.
וכמובן אמצעי אחרון זה ללכת לבית משפט לתביעות קטנות.
אל תוותר!
אם אתה מוותר, אתה מאותת להם שכל ההשקעה שלהם (זמן+כסף) להכשיר שירות לקוחות אטום וכל החיסכון שלהם בזה שהטכנאים לא מקצועיים מוכיחה את עצמה כמשתלמת מבחינה כלכלית. זה רק ייתן להם תמריץ להמשיך עם זה.
כמו שכתבו לפני, תמשיך לעשות להם רעש - זה עולה להם כסף פעמיים: גם זמן של טכנאים/מוקדנים וגם יח"צ גרוע שעלול להרחיק מהם לקוחות.
תפנה גם לסמסונג העולמית, או לסמסונג באירופה - אני די בטוח ששם הסטנדרטים של שירות הלקוחות טובים יותר. וככל שיותר אנשים יעשו את זה גדול יותר הסיכוי שהם יבינו שהיבואן המקומי לא עושה למותג שלהם טוב וזה מנוף לחצים בכלל לא רע.
עוד אמצעים לעשות רעש וליקר להם את הטיפול עד שהם יבינו שאותך אי אפשר לנפנף בקלות היא לפנות לאמון הציבור או למועצה לצרכנות.
וכמובן אמצעי אחרון זה ללכת לבית משפט לתביעות קטנות.
אל תוותר!
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
-
TomerLitvin
- חבר שרק התחיל

אני חושב שאתם בעצמכם כבר יודעים כמה זה קשה זה לעמוד מול החברות האלה,זה כמו לדבר עם קיר,ביקשתי מהם כבר בפעם הראשונה שזה נהרס שיביאו לי טלויזיה חדשה או שיחזירו לי את הכסף כי זה לא הגיוני שטלוויזיה חדשה לגמרי שהגיע אליי מהקופסה לא עובדת,זה לא שאני הרסתי אותה אלא היא הגיעה מקולקלת,לכן חשבתי מן הסתם שכמו ששירות נורמלי צריך להיות יחליפו לי אותה ישר אבל במקום זה הכניסו אותי ללופים של טכנאים,ואיסוף הטלויזיה ושבוע עד שיתקנו אותה ואז שוב לתאם טכנאי להחזרה...
אפשר להשתגע מזה וכל שיחה למוקד זה עוד שעה....
הרי אני לא באמת אתבע אותם כי על פי החוק הם מחויבים לתקן לי את הטלויזיה וזה מה שהם עושים העניין הוא שכל פעם הטלוויזיה מתקלקלת שוב,וזה מצב אבסורדי שבעצם הם מכוסים מבחינת החוק ואני יושב כמו מטומטם והלחם איתם כשהם לא שמים עליי פס.
אפשר להשתגע מזה וכל שיחה למוקד זה עוד שעה....
הרי אני לא באמת אתבע אותם כי על פי החוק הם מחויבים לתקן לי את הטלויזיה וזה מה שהם עושים העניין הוא שכל פעם הטלוויזיה מתקלקלת שוב,וזה מצב אבסורדי שבעצם הם מכוסים מבחינת החוק ואני יושב כמו מטומטם והלחם איתם כשהם לא שמים עליי פס.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
ממש מרגיז,- וזה מרגיז יותר כשמדובר בבחור צעיר שכתאורו עובד, רוכש בכסף שהרוויח מוצר לא תקין והיבואן לא טורח לטפל בו.
אצלי לפחות ארועים כאלו משפיעים על החלטות עתידיות לרכישת מוצרים.
אל תתיאש ותעמוד על המגיע לך,
רק תדאג לתיעוד מסודר בכתב של השתלשלות הארועים, שמירה של העתקי הפניות והתשובות שאתה מקבל
אצלי לפחות ארועים כאלו משפיעים על החלטות עתידיות לרכישת מוצרים.
אל תתיאש ותעמוד על המגיע לך,
רק תדאג לתיעוד מסודר בכתב של השתלשלות הארועים, שמירה של העתקי הפניות והתשובות שאתה מקבל
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
בדיעבד מה שהיית צריך לעשות זה לא לקבל את המסך ברגע שהוא הגיע אליך וראית שהוא מקולקל. פשוט לדרוש החלפה באחר או לבטל עסקה, אחד מהשניים. אבל זה מאחורינו כבר, רק תלמד את זה להבא אם יקרה מצב דומה.
אני מתפלא שהם בכלל משקיעים במסך המסכן הזה (לא בשביל לפגוע, זה פשוט מסך מאד קטן, פשוט וזול) זמן של טכנאים, איסוף, תיקון, רכיבים, מוקדנים וכן הלאה..התנהלות הזוייה. זול להם משמעותית פשוט להחליף את המסך לחדש במקום להתעסק עם הצ'יקמוק הזה..
אני מתפלא שהם בכלל משקיעים במסך המסכן הזה (לא בשביל לפגוע, זה פשוט מסך מאד קטן, פשוט וזול) זמן של טכנאים, איסוף, תיקון, רכיבים, מוקדנים וכן הלאה..התנהלות הזוייה. זול להם משמעותית פשוט להחליף את המסך לחדש במקום להתעסק עם הצ'יקמוק הזה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
חולרות
תומר אתה טועה!!!
דווקא בגלל שאתה צעיר, דווקא בגלל שאתה עבדת מאוד קשה על מנת להשיג תקציב עבור המסך, דווקא בגלל התגובה העלובה שלהם אסור לך לוותר!!
אתה חייב לנצח! תאמין לי אתה תלמד מזה להמשך החיים.
ו - Jacko-il, אני לא חושב שזה צ'יקמוק וזה לא לעניין להציג את זה כך. כל אחד קונה בהתאם ליכולתו. וגם אם אתה קונה משהו אבל שילמת את השקל האחרון שלך עבורו אז הוא יקר עבורך לא פחות ממשהו שעולה הרבה יותר.
מה אני חושב שאתה צריך לעשות זה להתקשר למוקד השירות, פעם נוספת להגיד שאתה רוצה החלפה או זיכוי לא תיקון!! (זאת זכותך כי כרגע הם לא מצליחים לתקן אותו והראייה אלו תקלות חוזרות). במידה והיא תסרב תבקש לדבר עם מנהל ותגיד לה שאתה מקליט את השיחה (ובאמת תקליט את השיחה), במידה והיא תסרב תגיד לה שאתה לא מוכן לנתק את השיחה עד שלא מתחייבים לך שמנהל חוזר אליך או שמנהל ידבר איתך ואם היא רוצה שתנתק לך בפנים. לבסוף אתה אומר לה שההקלטה של השיחה עם השתלשלות כל הארוע עוד 10 דקות בפייס בוק (ותתכוון לזה ותעשה את זה).
האמן לי הם ישנו את הגישה אליך.
אל תוותר!!!
ואם יש פה נציג של סמסונג... אז מבחינתי הוא כבר ניצח אתכם. אני לא אקנה כלום שלכם!
ולכל החברים בפורום... זאת ההזדמנות שלנו. שכולם פה יתמכו בבחור ויגידו שאנחנו לא קונים סמסונג עד שלא מטפלים בבחור... הכוח של הפורום כאן הוא גדול!
מצטער על המיליטנטיות. הדברים האלו מוציאים אותי מדעתי.
דווקא בגלל שאתה צעיר, דווקא בגלל שאתה עבדת מאוד קשה על מנת להשיג תקציב עבור המסך, דווקא בגלל התגובה העלובה שלהם אסור לך לוותר!!
אתה חייב לנצח! תאמין לי אתה תלמד מזה להמשך החיים.
ו - Jacko-il, אני לא חושב שזה צ'יקמוק וזה לא לעניין להציג את זה כך. כל אחד קונה בהתאם ליכולתו. וגם אם אתה קונה משהו אבל שילמת את השקל האחרון שלך עבורו אז הוא יקר עבורך לא פחות ממשהו שעולה הרבה יותר.
מה אני חושב שאתה צריך לעשות זה להתקשר למוקד השירות, פעם נוספת להגיד שאתה רוצה החלפה או זיכוי לא תיקון!! (זאת זכותך כי כרגע הם לא מצליחים לתקן אותו והראייה אלו תקלות חוזרות). במידה והיא תסרב תבקש לדבר עם מנהל ותגיד לה שאתה מקליט את השיחה (ובאמת תקליט את השיחה), במידה והיא תסרב תגיד לה שאתה לא מוכן לנתק את השיחה עד שלא מתחייבים לך שמנהל חוזר אליך או שמנהל ידבר איתך ואם היא רוצה שתנתק לך בפנים. לבסוף אתה אומר לה שההקלטה של השיחה עם השתלשלות כל הארוע עוד 10 דקות בפייס בוק (ותתכוון לזה ותעשה את זה).
האמן לי הם ישנו את הגישה אליך.
אל תוותר!!!
ואם יש פה נציג של סמסונג... אז מבחינתי הוא כבר ניצח אתכם. אני לא אקנה כלום שלכם!
ולכל החברים בפורום... זאת ההזדמנות שלנו. שכולם פה יתמכו בבחור ויגידו שאנחנו לא קונים סמסונג עד שלא מטפלים בבחור... הכוח של הפורום כאן הוא גדול!
מצטער על המיליטנטיות. הדברים האלו מוציאים אותי מדעתי.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

Re: חולרות
@Star-Blazer
·
אתה צודק. פשוט לא הבנת אותי (או את צורת הכתיבה שלי) כנראה..
ברור שעבורו המסך הזה יקר מפז והוא הוציא עליו את מיטב כספו ומצפה, בצדק, לקבל מוצר שיעבוד כמו שצריך. זה מקבל עוד יותר דגש כשמדובר בבחור צעיר שגם עבד קשה בשביל לרכוש את המסך. (זה לא רלווטי מבחינת היבואן, אבל זה בהחלט מקבל, לפחות אצלי, אמפטיה)
את מה שרשמתי, רשמתי מהצד של נותן השירות/היבואן סמליין. עבורו זה מוצר זול ופשוט שעולה לו גרושים. (ומכאן הבאתי את המילה צ'יקמוק) לא נראה לי הגיוני להתחיל להתעסק באיסוף למעבדה, זמני טכנאי, רכיבים ועוד, עבור מוצר שפשוט לא שווה את ההשקעה הזו מבחינתם. תבין, זו עלות מול תועלת. עדיף היה להם להביא לו מסך חדש על ההתחלה ולסיים את הסיפור.
·
אתה צודק. פשוט לא הבנת אותי (או את צורת הכתיבה שלי) כנראה..
ברור שעבורו המסך הזה יקר מפז והוא הוציא עליו את מיטב כספו ומצפה, בצדק, לקבל מוצר שיעבוד כמו שצריך. זה מקבל עוד יותר דגש כשמדובר בבחור צעיר שגם עבד קשה בשביל לרכוש את המסך. (זה לא רלווטי מבחינת היבואן, אבל זה בהחלט מקבל, לפחות אצלי, אמפטיה)
את מה שרשמתי, רשמתי מהצד של נותן השירות/היבואן סמליין. עבורו זה מוצר זול ופשוט שעולה לו גרושים. (ומכאן הבאתי את המילה צ'יקמוק) לא נראה לי הגיוני להתחיל להתעסק באיסוף למעבדה, זמני טכנאי, רכיבים ועוד, עבור מוצר שפשוט לא שווה את ההשקעה הזו מבחינתם. תבין, זו עלות מול תועלת. עדיף היה להם להביא לו מסך חדש על ההתחלה ולסיים את הסיפור.
-
TomerLitvin
- חבר שרק התחיל

·הייתי מחזיר את זה אם הייתי יודע שהמסך מקולקל, אבל אני אספתי את המסך מהחנות והמוכר בחנות התעקש על כך שלא צריך התקנה ואני יכול פשוט להתקין לבד(וזה אחרי ששאלתי אותו כמה פעמים),ורק אחרי שבוע וחצי שבועיים הגיע טכנאי של הוט להתקין ממיר hd ורק אז גיליתי שהטלוויזיה דפוקה,ושירות הלקוחות כבר הכניס אותי לטרטור של טכנאים ותיקונים במקום לקחת אחריות ולהחליף לי מסך.jacko-il כתב:בדיעבד מה שהיית צריך לעשות זה לא לקבל את המסך ברגע שהוא הגיע אליך וראית שהוא מקולקל. פשוט לדרוש החלפה באחר או לבטל עסקה, אחד מהשניים. אבל זה מאחורינו כבר, רק תלמד את זה להבא אם יקרה מצב דומה.
אני מתפלא שהם בכלל משקיעים במסך המסכן הזה (לא בשביל לפגוע, זה פשוט מסך מאד קטן, פשוט וזול) זמן של טכנאים, איסוף, תיקון, רכיבים, מוקדנים וכן הלאה..התנהלות הזוייה. זול להם משמעותית פשוט להחליף את המסך לחדש במקום להתעסק עם הצ'יקמוק הזה.....
עכשיו המסך יושב בסלון ואף אחד לא נוגע בו,נקבע טכנאי ליום רביעי ואני מקווה מאוד שהמסך יחזור תקין.
מוקד השירות הבהירו לי באופן חד משמעי שעד שהוא לא עובר לפחות מעבדה ותיקון שני אין מה לדבר על זיכוי או החלפה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

יש להם מזל שזה לא אני תאמין לי, הייתי מחזיר את המסך פיזית בעצמי לחנות ומבטל את העסקה ושיחפשו אותי הם בבית משפט.
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
כמה זמן עבר מאז הרכישה? לא הגיוני שמסך חדש יכנס ללופים של מעבדות וטכנאים שהם כבר כאמור את הכסף קיבלו.
תערב את החנות שממנה רכשת, תקליט שיחות ותתעד שמות ותאריכים.
שווה לכתוב מייל תלונה לסמסונג העולמי עם פירוט המקרה.
איום של תביעה ב"תביעות קטנות" יכול לזרז עניינים.
שיהיה בהצלחה
תערב את החנות שממנה רכשת, תקליט שיחות ותתעד שמות ותאריכים.
שווה לכתוב מייל תלונה לסמסונג העולמי עם פירוט המקרה.
איום של תביעה ב"תביעות קטנות" יכול לזרז עניינים.
שיהיה בהצלחה
שלח מכתב לפני תביעות קטנות.
אני במקרים כאלה פונה פעם פעמיים ואם זה לא הולך - לצערי פונה לתביעות קטנות.
אני יכול לומר לך שזה עובד (גם הפנייה לחנות/יבואן וגם בית המשפט פוסק כמעט תמיד לטובת הצרכן) .
כשאין ברירה - אין ברירה .
אני בד"כ רוכש TV יקרות יותר לכן גם היחס הוא אחר (לצערינו) .
אני במקרים כאלה פונה פעם פעמיים ואם זה לא הולך - לצערי פונה לתביעות קטנות.
אני יכול לומר לך שזה עובד (גם הפנייה לחנות/יבואן וגם בית המשפט פוסק כמעט תמיד לטובת הצרכן) .
כשאין ברירה - אין ברירה .
אני בד"כ רוכש TV יקרות יותר לכן גם היחס הוא אחר (לצערינו) .