לשימוש ביתי
לא לגיימינג
לא חייב מיקרופון
אפשר גם מחו"ל
המלצה לאוזניות עד 800
-
JacobC
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
איזה סוג אזניות אתה מחפש?
Over ear? אם כן, אז פתוחות או סגורות?
On Ear?
או IEM?
Over ear? אם כן, אז פתוחות או סגורות?
On Ear?
או IEM?
-
JacobC
-
- חבר שרק התחיל

@freedom_il
·מה נראה לך עדיף לשימוש ביתי?
·מה נראה לך עדיף לשימוש ביתי?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
לבית תמיד עדיף אזניות פתוחות. כשאני ליד מחשב אני משתמש בפתוחות. אני די נואשתי בחיפוש אחר אזניות סגורות ששווה להוציא עליהן את הכסף.
בנוסף, גם IEM זה טוב ולפעמים כשאין לי כוח לשים את הפתוחות אני משתמש ב IEM גם בבית.
אם אין לך הגברה ואתה מתכוון לחבר אותן למחשב או משהו כזה, אז פיליפס X1 או X2 זו המלצה טובה (מאמזון כלשהו ברחבי העולם). אולי קצת מעבר לתקציב שלך אבל עדיין. בנוסף, דגמים של סנהייזר בתקציב יכולים להתאים לך. אני לא מכיר את כל הניואנסים בין הדגמים בסדרות 5XX שלהם.
אם אתה מתכוון להשקיע גם במגבר יש עוד די הרבה אזניות פתוחות ששווה לך להסתכל עליהן.
בנוסף, גם IEM זה טוב ולפעמים כשאין לי כוח לשים את הפתוחות אני משתמש ב IEM גם בבית.
אם אין לך הגברה ואתה מתכוון לחבר אותן למחשב או משהו כזה, אז פיליפס X1 או X2 זו המלצה טובה (מאמזון כלשהו ברחבי העולם). אולי קצת מעבר לתקציב שלך אבל עדיין. בנוסף, דגמים של סנהייזר בתקציב יכולים להתאים לך. אני לא מכיר את כל הניואנסים בין הדגמים בסדרות 5XX שלהם.
אם אתה מתכוון להשקיע גם במגבר יש עוד די הרבה אזניות פתוחות ששווה לך להסתכל עליהן.
-
JacobC
-
- חבר שרק התחיל

מה עושה המגבר הזה בכללfreedom_il כתב:לבית תמיד עדיף אזניות פתוחות. כשאני ליד מחשב אני משתמש בפתוחות. אני די נואשתי בחיפוש אחר אזניות סגורות ששווה להוציא עליהן את הכסף.
אם אתה מתכוון להשקיע גם במגבר יש עוד די הרבה אזניות פתוחות ששווה לך להסתכל עליהן....
·והמליצו לי על הSony MDR MA900 בהשוואה לX1/X2 מה יותר משתלם
ואני מתכוון לחבר את זה ככה לא יודע מזה מגבר
- eyal1983
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
גם MA900 וגם X1\2 נועדו לעבוד ללא הגברה
במיוחד ה MA 900 (התנגדות פצפונת של 12R)
ל X1\2 הרבה הרבה יותר באס וסאב באס (לסוני אין כלל סאב-ב.)
שתיהן פתוחות, אך לסוני במה גדולה יותר וצליל פתוח עוד יותר.
נוחות - שתיהן נוחות, אך הסוני שוקלת חצי מהפיליפס. זה מורגש אחרי שעות.
195גר(סוני) לעומת 430 (אקס1) \ 380 (אקס2)
את הפיליפס X2 אתה יכול להשיג ב 300$ חדשה בלבד (אין יד 2) = 1200שח לאחר שילוח ולפני מכס.
X1 תעלה ~200$ משומשת.
את הסוני תוכל להשיג ב 150-200$ משומשת מחו"ל, או 600שח ודרומה בארצנו.
במיוחד ה MA 900 (התנגדות פצפונת של 12R)
ל X1\2 הרבה הרבה יותר באס וסאב באס (לסוני אין כלל סאב-ב.)
שתיהן פתוחות, אך לסוני במה גדולה יותר וצליל פתוח עוד יותר.
נוחות - שתיהן נוחות, אך הסוני שוקלת חצי מהפיליפס. זה מורגש אחרי שעות.
195גר(סוני) לעומת 430 (אקס1) \ 380 (אקס2)
את הפיליפס X2 אתה יכול להשיג ב 300$ חדשה בלבד (אין יד 2) = 1200שח לאחר שילוח ולפני מכס.
X1 תעלה ~200$ משומשת.
את הסוני תוכל להשיג ב 150-200$ משומשת מחו"ל, או 600שח ודרומה בארצנו.