כן הניק שלך כנראה צלצל לי מוכר באיזה מקום.
שמע, אמנם אוזניות זה האביזר העיקרי שאחראי על איכות הסאונד שאתה מקבל, אבל אם הזכרת גיימינג אז אפשר ליצור את ההקבלה שכמו שלא מקובל למשל לשים כרטיס מסך היי-אנד/1000ש"ח ומעלה במפרט של מחשב משרדי, כי זה פשוט "יחנוק" את הפוטנציאל שלו כך גם לגבי האוזניות. יש מלא אוזניות פול-סייז נצילות שיפיקו ווליום מחריש אוזניים מאונבורד שלך אבל ראוי לספק תמיכה בסיסית של איזו "פלטפורמה" גם במע' אודיו.
אין מה להסתבך יותר מדי, יש מלא מכשירים פשוטים ברמת plug-n-play שיעשו עבודה מעולה, דוגמת dragonfly 1.2, HRT microstreamer, Audio engine D2 וכו'. כולם מאוד נגישים ומשתלמים ברמת פתיחה.
לגבי אוזניות, אם כבר אתה נעול על סנהייזר הייתי קופץ לקילומבו ושומע את סידרת הDJ פול-סייז היחסית חדשה. מרפרןף מהיר אני רואה שהיבואן חרג מעט מהרגלו ושהמחירים יחסית סבירים לעומת גרמניה וארה"ב. אז אם ייתנו לך בקילומבו או בכל מקום אחר לנסות לפני קנייה לפי דעתי זה שווה את הפרמיום.
עוד חברה שמיוצגת טוב בארץ זו AKG, דגם הK545 שלהם ממש משתלם בארץ למיטב ידיעתי, אולי תוכל לשמוע אותו בכל זמר/חלילית. יש להם גם סדרת DJ כמובן בשיתוף של Tiesto, הK267 הכי מומלץ לפי Innerfidelity.com.
וכמובן האודיו טכניקה ATH-M50x החדשות שעברו re-tuning מהM50 שהפך אותן ליותר באסיות, צריכות לשלוט בלי בעיה בכל הזאנרים של המוזיקה האלקטרונית למיניהם (אולי מלב progressive ambient שממש שם דגש על במה והפרדה גבוהה). אה וגם הATH-WS99 סבבה, אמורות להיות יותר נוחות.
שיהיה בהצלחה, מחכה לראות מה החלטת לפני סוף השנה.