תחום האוזניות האלחוטיות הוא תחום מבוקש - יצאנו לבדוק את הדגם החדש של Antec - Pulse.

זאת אכן בחירה ברורה בין איכות השמע לבין נוחות(גם אם יש אוזניות שעולות 2000 ש"ח שמספקות צליל נהדר בBT, סביר מאוד מאוד להניח שאוזניות חוטיות ב2000 ש"ח יספקו צליל איכותי בהרבה).shayze כתב:היי תודה על הסקירה.
קודם כל, בפסקה הראשונה, התכוונת לכתוב "תווך" ולא "טווח".
לגבי איכות האוזניות, לדעתי לא מדובר רק ב"החלפת" כבל אחד קטן. אסור לשכוח שהסיגנל על הכבל הוא אנלוגי ומי שאחראי על העברתו מדיגיטל לאנלוג, הוא המקור המשדר (מחשב, טלפון/נגן וכו'). לעומת זאת, כשמדובר בשידור BT, מועבר מידע דיגיטלי ומי שאחראי על העברתו לסיגנל אנלוגי אלו הן האוזניות. ופה מדובר בפעולה הקשה יותר שדורשת השקעה גדולה מאוד. לדעתי אגב יש אוזניות שעושות את זה לא רע בכלל. הפער במחיר בינן לבין אוזניות באותה רמת איכות, הוא, כמובן, משמעותי.
לטעמי משתלם בשביל לוותר על הכבל הנוראי שמסתבך ומעצבן...

לפעילות ספורטיבית כנראה שאכן עדיף להתפשר על איכות השמע.shayze כתב:@giladk123
יפה אמרת.
יש מקרים שבהם חוט מאוד מפריע, כמו לדוגמא בזמן רכיבה על אופניים, ריצה, ובכלל פעילות ספורטיבית על גווניה וסוגיה. אני חייב לציין שהBlueBuds X שלי עושים עבודה לא רעה בכלל לצורך הזה....

·אתה צודק לגבי ההמרה מאנלוגי לדיגיטלי שלא קיימת ב-BT אבל לדעתי האיבוד הרבה יותר גדול ב-BT בגלל השידור באוויר. לכן עד שלא יגברו על זה המרה מאנלוגי לדיגיטלי תהיה הרבה יותר אמינה (במיוחד שזו טכנולוגיה מאוד ותיקה).shayze כתב:לגבי איכות האוזניות, לדעתי לא מדובר רק ב"החלפת" כבל אחד קטן. אסור לשכוח שהסיגנל על הכבל הוא אנלוגי ומי שאחראי על העברתו מדיגיטל לאנלוג, הוא המקור המשדר (מחשב, טלפון/נגן וכו'). לעומת זאת, כשמדובר בשידור BT, מועבר מידע דיגיטלי ומי שאחראי על העברתו לסיגנל אנלוגי אלו הן האוזניות. ופה מדובר בפעולה הקשה יותר שדורשת השקעה גדולה מאוד. לדעתי אגב יש אוזניות שעושות את זה לא רע בכלל. הפער במחיר בינן לבין אוזניות באותה רמת איכות, הוא, כמובן, משמעותי.
לטעמי משתלם בשביל לוותר על הכבל הנוראי שמסתבך ומעצבן...
התכוונת מדיגיטלי לאנלוגי נכון? או שלא הבנתי אותך...mta194 כתב:·אתה צודק לגבי ההמרה מאנלוגי לדיגיטלי שלא קיימת ב-BT אבל לדעתי האיבוד הרבה יותר גדול ב-BT בגלל השידור באוויר. לכן עד שלא יגברו על זה המרה מאנלוגי לדיגיטלי תהיה הרבה יותר אמינה (במיוחד שזו טכנולוגיה מאוד ותיקה).......
אני מסכים שזה אישי מאוד ותלוי בהעדפות האישיות של כל אחד....