שרשור תגובות: אוזניות אלחוטיות Pulse של Antec

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
mta194 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #1 

למאמר: אוזניות אלחוטיות Pulse של Antec

תמונה
תחום האוזניות האלחוטיות הוא תחום מבוקש - יצאנו לבדוק את הדגם החדש של Antec - Pulse.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #2 

@mta194

תודה על הסקירה והמסקנות הכנות.
לצערי אחרי בדיקה של 4 דגמים שונים של אוזניות BT (כול הדגמים נועדו למוסיקה) הגעתי לאותה מסקנה: אין אפשרות לקבל צליל עשיר ב BT. נצטרך לחכות עוד 10 שנים.
מעניין אם באוזניות בטכנולוגיית KLEER הצליל טוב משמעותית כמו שהם מבטיחים (זו הצעה לסקירה הבאה)
למרות ש KLEER מצריך משדר מיוחד ולכן לא מתאים ליציאה מהבית

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #3 

היי תודה על הסקירה.
קודם כל, בפסקה הראשונה, התכוונת לכתוב "תווך" ולא "טווח".

לגבי איכות האוזניות, לדעתי לא מדובר רק ב"החלפת" כבל אחד קטן. אסור לשכוח שהסיגנל על הכבל הוא אנלוגי ומי שאחראי על העברתו מדיגיטל לאנלוג, הוא המקור המשדר (מחשב, טלפון/נגן וכו'). לעומת זאת, כשמדובר בשידור BT, מועבר מידע דיגיטלי ומי שאחראי על העברתו לסיגנל אנלוגי אלו הן האוזניות. ופה מדובר בפעולה הקשה יותר שדורשת השקעה גדולה מאוד. לדעתי אגב יש אוזניות שעושות את זה לא רע בכלל. הפער במחיר בינן לבין אוזניות באותה רמת איכות, הוא, כמובן, משמעותי.
לטעמי משתלם בשביל לוותר על הכבל הנוראי שמסתבך ומעצבן
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

giladk123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #4 

shayze כתב:היי תודה על הסקירה.
קודם כל, בפסקה הראשונה, התכוונת לכתוב "תווך" ולא "טווח".

לגבי איכות האוזניות, לדעתי לא מדובר רק ב"החלפת" כבל אחד קטן. אסור לשכוח שהסיגנל על הכבל הוא אנלוגי ומי שאחראי על העברתו מדיגיטל לאנלוג, הוא המקור המשדר (מחשב, טלפון/נגן וכו'). לעומת זאת, כשמדובר בשידור BT, מועבר מידע דיגיטלי ומי שאחראי על העברתו לסיגנל אנלוגי אלו הן האוזניות. ופה מדובר בפעולה הקשה יותר שדורשת השקעה גדולה מאוד. לדעתי אגב יש אוזניות שעושות את זה לא רע בכלל. הפער במחיר בינן לבין אוזניות באותה רמת איכות, הוא, כמובן, משמעותי.
...
זאת אכן בחירה ברורה בין איכות השמע לבין נוחות(גם אם יש אוזניות שעולות 2000 ש"ח שמספקות צליל נהדר בBT, סביר מאוד מאוד להניח שאוזניות חוטיות ב2000 ש"ח יספקו צליל איכותי בהרבה).
אני אישית, במקרה הזה, מעדיף לוותר על הנוחות למעל החוויה המוזיקלית.:roll:
·

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #5 

אם רוצים אוזניות בלוטות' טובות צריך לטפס לא מעט בתקציב מעל ה-280 ש"ח שעולות ה-ANTEC האלה...

למי שרוצה אוזניות בלוטות' טובות ולא מוגבל לתקציב של ה-ANTEC, יש את ה-Jabra Revo Wireless (שניתנות גם לחיבור חוטי במקרה הצורך) שעולות בערך 900 ש"ח, וביניהן ל-ANTEC הייתי ממליץ על ה-MEElectronics Air-Fi Matrix2 AF62, שעולות משהו כמו 500 ש"ח.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

@giladk123
יפה אמרת.
יש מקרים שבהם חוט מאוד מפריע, כמו לדוגמא בזמן רכיבה על אופניים, ריצה, ובכלל פעילות ספורטיבית על גווניה וסוגיה. אני חייב לציין שהBlueBuds X שלי עושים עבודה לא רעה בכלל לצורך הזה.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff

giladk123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #7 

shayze כתב:@giladk123
יפה אמרת.
יש מקרים שבהם חוט מאוד מפריע, כמו לדוגמא בזמן רכיבה על אופניים, ריצה, ובכלל פעילות ספורטיבית על גווניה וסוגיה. אני חייב לציין שהBlueBuds X שלי עושים עבודה לא רעה בכלל לצורך הזה.
...
לפעילות ספורטיבית כנראה שאכן עדיף להתפשר על איכות השמע.
כמה מזל ש(לפחות מאז שהשתחררתי מהצבא) אני עצלן. :lol:

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

:lol:

The story of stuff

mta194 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

shayze כתב:לגבי איכות האוזניות, לדעתי לא מדובר רק ב"החלפת" כבל אחד קטן. אסור לשכוח שהסיגנל על הכבל הוא אנלוגי ומי שאחראי על העברתו מדיגיטל לאנלוג, הוא המקור המשדר (מחשב, טלפון/נגן וכו'). לעומת זאת, כשמדובר בשידור BT, מועבר מידע דיגיטלי ומי שאחראי על העברתו לסיגנל אנלוגי אלו הן האוזניות. ופה מדובר בפעולה הקשה יותר שדורשת השקעה גדולה מאוד. לדעתי אגב יש אוזניות שעושות את זה לא רע בכלל. הפער במחיר בינן לבין אוזניות באותה רמת איכות, הוא, כמובן, משמעותי.
...
·אתה צודק לגבי ההמרה מאנלוגי לדיגיטלי שלא קיימת ב-BT אבל לדעתי האיבוד הרבה יותר גדול ב-BT בגלל השידור באוויר. לכן עד שלא יגברו על זה המרה מאנלוגי לדיגיטלי תהיה הרבה יותר אמינה (במיוחד שזו טכנולוגיה מאוד ותיקה).
אני מסכים שזה אישי מאוד ותלוי בהעדפות האישיות של כל אחד.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

mta194 כתב:
...
...
·אתה צודק לגבי ההמרה מאנלוגי לדיגיטלי שלא קיימת ב-BT אבל לדעתי האיבוד הרבה יותר גדול ב-BT בגלל השידור באוויר. לכן עד שלא יגברו על זה המרה מאנלוגי לדיגיטלי תהיה הרבה יותר אמינה (במיוחד שזו טכנולוגיה מאוד ותיקה).
אני מסכים שזה אישי מאוד ותלוי בהעדפות האישיות של כל אחד.
...
התכוונת מדיגיטלי לאנלוגי נכון? או שלא הבנתי אותך...

The story of stuff

mta194 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

shayze כתב:
...
...
התכוונת מדיגיטלי לאנלוגי נכון? או שלא הבנתי אותך...
...
·כן :)

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”