ראוטר סלולרי - האם, ואם כן, איזה?
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני בקרוב נוסע לחו"ל, בדר"כ אני פשוט קונה שני סימים מקומיים לצורך בעיקר גלישה. (ד"א נוסע לבודפשט אם למישהו יש נסיון מהעת האחרונה).
חשבתי פשוט לקנות ראוטר סלולרי (עם סוללה) שגם יכול לשמש אותי אח"כ בארץ - למשל לקנות עוד סים של גולן ב-25 ש"ח והופה יש ברכב WIFI קבוע.
כך שאוכל לחסוך קנייה של שני סימים, לבזבז פחות בטריה, להשאר עם המספרים שלנו וכד'.
השאלה היא אם יש משהו איכותי, ואם למישהו יש נסיון עם זה.
חשבתי פשוט לקנות ראוטר סלולרי (עם סוללה) שגם יכול לשמש אותי אח"כ בארץ - למשל לקנות עוד סים של גולן ב-25 ש"ח והופה יש ברכב WIFI קבוע.
כך שאוכל לחסוך קנייה של שני סימים, לבזבז פחות בטריה, להשאר עם המספרים שלנו וכד'.
השאלה היא אם יש משהו איכותי, ואם למישהו יש נסיון עם זה.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מחשבה כללית:
אחת הבעיות עם כזה מכשיר בחו"ל היא שהרבה סימים פריפייד מקומיים חוסמים Tethering, שזה בדיוק מה שהמכשיר עושה.
לכן, עדיף לדעתי להישאר עם סים מקומי ששמים בתוך הסמארטפון.
לגבי להישאר עם המספרים שלכם - Viber ו-WhatsApp נשארות עם הזיהוי הישראלי גם בהחלפת סים, אם אתם לא מתקינים אותן מחדש (באופן כללי, מומלץ גם לכבות עדכון אוטומטי של אפליקציות לפני כל טיסה לחו"ל).
אחת הבעיות עם כזה מכשיר בחו"ל היא שהרבה סימים פריפייד מקומיים חוסמים Tethering, שזה בדיוק מה שהמכשיר עושה.
לכן, עדיף לדעתי להישאר עם סים מקומי ששמים בתוך הסמארטפון.
לגבי להישאר עם המספרים שלכם - Viber ו-WhatsApp נשארות עם הזיהוי הישראלי גם בהחלפת סים, אם אתם לא מתקינים אותן מחדש (באופן כללי, מומלץ גם לכבות עדכון אוטומטי של אפליקציות לפני כל טיסה לחו"ל).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תודה על המידע דורון.
WHATSAPP לא תדרוש ממני אימות?
WHATSAPP לא תדרוש ממני אימות?