סט רמקולים פיוניר מאמזון
רציתי לדעת אם יש איפשהו בארץ אפשרות להאזין לרמקולים האלה:
http://www.amazon.com/gp/product/B00IK8 ... d_i=507846
הסט הזה מקבל ביקורות מצויינות בכל אתר אפשרי אך לא מצאתי שום אתר שמייבא אותם ארצה.
מישהו מכיר את הרמקולים הנ"ל?
למישהו יש אותם?
האם לדעתכם כדאי להזמין את הסט הזה ישירות מאמזון? (עולה בסביבות 940 דולר כולל הכל)
חלופות טובות באותו טווח מחירים בארץ?
http://www.amazon.com/gp/product/B00IK8 ... d_i=507846
הסט הזה מקבל ביקורות מצויינות בכל אתר אפשרי אך לא מצאתי שום אתר שמייבא אותם ארצה.
מישהו מכיר את הרמקולים הנ"ל?
למישהו יש אותם?
האם לדעתכם כדאי להזמין את הסט הזה ישירות מאמזון? (עולה בסביבות 940 דולר כולל הכל)
חלופות טובות באותו טווח מחירים בארץ?
- morant
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 215
- שם מלא: morant
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
ברשותי יש את הרמקולים הקדמיים מהסט הזה. אני מאוד מאוד מרוצה מהם ומאוד אהבתי את הסאונד שיוצא מהם.
אני לא נמצא בארץ לתקופה די ארוכה אחרת הייתי מזמין אותך להאזין להם.
על כל פנים אני ממליץ עליהם מאוד.. אבל שוב שמעתי אותם לפני והם כמובן לטעמי.
את הרמקולים הזמנתי ישירות מאמזון.
אני לא נמצא בארץ לתקופה די ארוכה אחרת הייתי מזמין אותך להאזין להם.
על כל פנים אני ממליץ עליהם מאוד.. אבל שוב שמעתי אותם לפני והם כמובן לטעמי.
את הרמקולים הזמנתי ישירות מאמזון.
- tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אני גם הזמנתי את שני הקדמיים. הם מצוותים למגבר T די פשוט ב100$.
אני מרוצה מהסאונד שלהם, אך לפני כן מה שהיה לי הוא bose 2.1 אז צריך לקחת בחשבון גם את זה.
אני מתגורר בברור חיל ואתה מוזמן לבוא להאזין אם אתה רוצה.
לגבי השאלה השנייה (למרות שלא כוונה אליי). הזמנתי אותם כי שמעתי ביקורות מצויינות והעלות שלהם מאוד נמוכה יחסית למה שהם מציעים.
כיוון שהחלטתי לא "להשתגע" עם מגבר מאוד רציני ורמקולים בכמה אלפי שקלים הלכתי על זה.
אני מרוצה מהסאונד שלהם, אך לפני כן מה שהיה לי הוא bose 2.1 אז צריך לקחת בחשבון גם את זה.
אני מתגורר בברור חיל ואתה מוזמן לבוא להאזין אם אתה רוצה.
לגבי השאלה השנייה (למרות שלא כוונה אליי). הזמנתי אותם כי שמעתי ביקורות מצויינות והעלות שלהם מאוד נמוכה יחסית למה שהם מציעים.
כיוון שהחלטתי לא "להשתגע" עם מגבר מאוד רציני ורמקולים בכמה אלפי שקלים הלכתי על זה.
- morant
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 215
- שם מלא: morant
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
שמעתי אותם לפני שקניתי.. אבל הסיבה העיקרית שהלכתי לשמוע אותם היתה שהם פשוט היו הכי נמכרים בארה"ב ואצל כמה חברים שביקרתי שמעתי אותם ואהבתי את מה ששמעתי.
זה מצחיק אבל כשהחלטתי לרכוש עשיתי את ההשוואה מבחינת עלויות כאילו אני גר בארה"ב ואז המחיר של הרמקול שהיה במבצע הרגיש כאילו אני ממש קונה בגרושים.
כמובן שבסוף הזמנתי אותם לארץ ועלה 1500 ש"ח בערך. די קשה להביא את הרמקולים האלה במטוס.
זה מצחיק אבל כשהחלטתי לרכוש עשיתי את ההשוואה מבחינת עלויות כאילו אני גר בארה"ב ואז המחיר של הרמקול שהיה במבצע הרגיש כאילו אני ממש קונה בגרושים.
כמובן שבסוף הזמנתי אותם לארץ ועלה 1500 ש"ח בערך. די קשה להביא את הרמקולים האלה במטוס.
- tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אתה בהחלט צודק. אני דיברתי על המדפיים.chuck כתב:זה נשמע ממש לא הגיוני. הכוונה לשני הקדמיים הרצפתיים ולפי בדיקה שעשיתי עכשיו
עלות כל אחד מהם היא כ-100 דולר לפני מיסים ומשלוח.
עם משלוח ומיסים יצא לי 1700 שקל לזוג רצפתיים. (כ-450 דולר)...
מצטער אם הטעתי...
·