Atom 1.8 מקרטע גם ב720
-
Segev784
- חבר פעיל

- תגובות: 67
- שם מלא: Segev Gigi
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום לכולם. אשמח לעצתכם. יש לי מחשב מולטימדיה שמעולם לא שומש לצרכים אלו. Asus eb-1501p. נתונים יבשים:מעבד אטום 1.8 d525. זיכרון 2gb ddr3 כרטיס מסך ndivia על הלוח. ניסיתי לעשות מדריכים כאלו ואחרים של קודקים וכן התקנות ווינדוס מחדש. כרגע מריץ ווינדוס 7 64. אשמח לדעת אם באמת התוכנה יש מה לעשות ואולי עם הגדלת זיכרון תפתור את הבעיה. תודה שגב
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תתקין ווינדוס 7 32 ביט. 64 ביט זה עמוס מדי על כזה מעבד וכמות זכרון.
תוריד גם דרייבר מלא לכרטיס המסך מהאתר של אנוידיה (ולא מעדכונים אוטומטיים של ווינדוס).
כמו כן, לא ציינת עם איזו תוכנה אתה מנסה להריץ את התכנים. אתה צריך תוכנה היודעת להשתמש בפענוח החומרה של כרטיס המסך כמו XBMC או MPC HC.
עוד אפשרות, לדעתי עדיפה וקלה יותר - התקן על המכונה את הפצת ה-OpenELEC, הכוללת מערכת הפעלה לינוקס ו-XBMC.
תנסה קודם את גירסת ה-i386, שאמורה להתאים יותר למחשבים מבוססי צ'יפסט ION של אנוידיה.
תוריד גם דרייבר מלא לכרטיס המסך מהאתר של אנוידיה (ולא מעדכונים אוטומטיים של ווינדוס).
כמו כן, לא ציינת עם איזו תוכנה אתה מנסה להריץ את התכנים. אתה צריך תוכנה היודעת להשתמש בפענוח החומרה של כרטיס המסך כמו XBMC או MPC HC.
עוד אפשרות, לדעתי עדיפה וקלה יותר - התקן על המכונה את הפצת ה-OpenELEC, הכוללת מערכת הפעלה לינוקס ו-XBMC.
תנסה קודם את גירסת ה-i386, שאמורה להתאים יותר למחשבים מבוססי צ'יפסט ION של אנוידיה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אל תסתבך עם לינוקס/אובונטו. תתקין OpenELEC, הכי פשוט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"