התייעצות בקניית SMART TV

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
jackybeb פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי אני גם בדיוק רכשתי את הטלוויזיה הזאת LG 679אבל עוד לא הותקנה ויש לי אפשרות להתחרט.
איך חווית הצפייה בטלוויזיה, ישנן סקירות על המתחרה סמסונג שרמת הדיוק בצבעים טובה יותר ותלת מימד איכותי יותר וכו'.
המוכר בחנות המליץ לי על הדגם הזה LG 679
לאור ניסיון של החברים פה כדאי להישאר עם הטלוויזיה הנל או ללכת על המתחרה?
תודה והמשך יום טוב

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

יש פה גם אלמנט של טעם.
מציע לקפוץ לרשת חשמל ולהתרשם (עד כמה שניתן כי הטלוויזיות לא מכויילות) מהתמונה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

jackybeb פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

@MartinHSabag
מרטין תודה רבה על התגובה המהירה.
האמת שהייתי אבל כמו שאתה אומר הטלוויזיות לא ממש מכוילות או שהכיול מוטה לטובת הדגם שמעוניינים למכור שם. מחפש חוות דעת אחרי שנעשה שימוש בבית ולאחר כיול. חוות דעת אובייקטיבית עד כמה שניתן.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

דיוק בצבעים זה לא מה שצריך להטריד אותך. המסכים של LG עם פאנלי ה- IPS דווקא די חזקים בנושא של צבעים וזווית צפייה. גם אפשרויות הכיול של המסך מאד נרחבות ובאמצעות ציוד מדידה אפשר להגיע מאד קרוב לערכי רפרנס. גם "ישר מהקופסא", מצב קולנוע או isf מביאים לנקודת התחלה די טובה מבחינת צבעים ולא חייבים להתעסק עם כיול למעט הגדרה של דברים בסיסיים כמו בהירות, ניגודיות, חדות ויחס תמונה נכון. (וערכי השחור ל- HDMI). בקיצור, מה שאני מנסה להגיד זה שצבעים זו לא הבעיה שלך במסכי LG.
הבעיה עם הפאנלים שלהם הוא עומק ואחידות השחור. השחורים בפאנלים שלהם יותר קרובים לאפור כהה ובנוסף הם נוטים לסבול מחוסר אחידות/עננות ומתופעה שנקראת IPS GLOW (חפש בגוגל). המסכים שלהם מעולים לצפייה בתכנים בהירים, אך בסצינות חשוכות בחדר חשוך הם לא ממש מצטיינים. זה בסופו של דבר עניין של טעם והעדפה אישיים.

אגב, על איזה גודל מסך אתה מדבר? ככלל אצבע - ככל שעולים בגודל המסך כך תופעות כמו עננות/זליגות אור באות יותר לידי ביטוי.
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 26/10/2014 13:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

dvdblue
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 219
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

היי, יש לי את ה-679 בגודל 47" ואחרי כיול יש לה תמונה מעולה. גם בתלת צפיתי והייתי מאוד מרוצה. ממה שאני בדקתי - הסמסונג לא נופלת ממנה בשום פרמטר, למעט הגודל (46" אינץ' לעומת 47") ומחיר הגבוה בכ-1,000 שח (h7000) או יותר מכך בהשוואה ל-f8000 משנה שעברה (דגם עם מצלמת סקייפ והפעלה באמצעות תנועות ידיים שמבחינתי זה פיצ'ר לגמרי מיותר). לדעתי תחסוך את תוספת המחיר הזו (שאני מניח שהיא רק עבור המותג ולא עבור המוצר) ותקנה LG.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”