זקוק לעזרה ב plex.
שלום,
המטרה שלי היא להזרים תוכן מה PC לNUC בסלון שמחובר למסך טלויזיה.. במחשב PC אני יכול לראות בPlex for Home Theater את כל הסרטים והסדרות..
הבעיה שבNUC אני לא רואה כלום...
ניסיתי בPC להיכנס לWEB APP ולהתחבר ל SERVER וזה מה שהוא כותב לי:
You have successfully signed your server in to Plex, but we were unable to reach it from outside your network.
אודה מאוד לעזרה.
תודה.
המטרה שלי היא להזרים תוכן מה PC לNUC בסלון שמחובר למסך טלויזיה.. במחשב PC אני יכול לראות בPlex for Home Theater את כל הסרטים והסדרות..
הבעיה שבNUC אני לא רואה כלום...
ניסיתי בPC להיכנס לWEB APP ולהתחבר ל SERVER וזה מה שהוא כותב לי:
You have successfully signed your server in to Plex, but we were unable to reach it from outside your network.
אודה מאוד לעזרה.
תודה.
נרשמתי לפלקס. נכנסתי לתוכנת ה הום טיאטר והוא ביקש שאני אכנס לאתר ואזין קוד של 4 ספרות שהוא הציג לי. עשיתי את זה. עבר בהצלחה.
עשיתי את אותו הדבר גם בסלון .
אחרי זה הורדתי PLEX SERVER על הPC ,נכנסתי לWEB APP ,הגדרתי תיקיות והמיקום שלהם והוא זיהה לי ישר את המדיה (חלק מהמדיה, לפעמים במקום 10 פרקים הואמראה לי רק פרק אחד למשל) .
נכנסתי להגדרות של פיירוול בשני המחשבים ואפשרתי/סימנתי V על כל מה שקשור לPLEX. אפילו מחקתי לגמרי את האנטיוירוס שהיה לי ׁNOD32 ,הוא גם ככה היה חסר תועלת...
אולי בסלון הייתי צריך איכשהו להתחבר לSERVER בPC ? לא הצלחתי להבין איך.. חשבתי זה אוטומטית ברגע שאני נכנס למשתמש שלי בסלון (הרי זה אותו משתמש יוצא)
הדבר היחידי שלא עשיתי זה כל עניין הפורטים בראוטר... אני לא יודע איך להיכנס להגדרות של הראוטר, וגם כשאני נכנס לאיזה עמוד שמבקש סיסמא ומשתמש זה לא ADMIN , PASSWORD , כנראה שיניתי את הנתונים האלה ושכחתי אותם..
תודה.
עשיתי את אותו הדבר גם בסלון .
אחרי זה הורדתי PLEX SERVER על הPC ,נכנסתי לWEB APP ,הגדרתי תיקיות והמיקום שלהם והוא זיהה לי ישר את המדיה (חלק מהמדיה, לפעמים במקום 10 פרקים הואמראה לי רק פרק אחד למשל) .
נכנסתי להגדרות של פיירוול בשני המחשבים ואפשרתי/סימנתי V על כל מה שקשור לPLEX. אפילו מחקתי לגמרי את האנטיוירוס שהיה לי ׁNOD32 ,הוא גם ככה היה חסר תועלת...
אולי בסלון הייתי צריך איכשהו להתחבר לSERVER בPC ? לא הצלחתי להבין איך.. חשבתי זה אוטומטית ברגע שאני נכנס למשתמש שלי בסלון (הרי זה אותו משתמש יוצא)
הדבר היחידי שלא עשיתי זה כל עניין הפורטים בראוטר... אני לא יודע איך להיכנס להגדרות של הראוטר, וגם כשאני נכנס לאיזה עמוד שמבקש סיסמא ומשתמש זה לא ADMIN , PASSWORD , כנראה שיניתי את הנתונים האלה ושכחתי אותם..
תודה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אולי פספסתי משהו אבל אם יש לך NUC בסלון - למה שלא תתקין עליו את הפלקס סרבר (ותגדיר לו שיסרוק את התוכן מהמחשב הראשי)
בהנחה כמובן שיש לך windows על ה NUC
בהנחה כמובן שיש לך windows על ה NUC
זה אומר שהפעלת MyPlex אבל הוא לא מצליח להיות זמין מחוץ לרשת מסיבה מסויימת. נסה את המדריך הזה:
http://www.hometheater.co.il/vp2114500#2114500
http://www.hometheater.co.il/vp2114500#2114500
יש לי וינדוס על הNUC.. לא הבנתי אותך אבל. אם כל התוכן נמצא ב PC, ואני רוצה להריץ אותו מהNUC , אז הPC נחשב כסרבר נכון?oris74 כתב:אולי פספסתי משהו אבל אם יש לך NUC בסלון - למה שלא תתקין עליו את הפלקס סרבר (ותגדיר לו שיסרוק את התוכן מהמחשב הראשי)
בהנחה כמובן שיש לך windows על ה NUC...
אם אני מגדיר את הNUC כסרבר גם ,הוא יציג לי רק את המדיה שקיימת פיזית על ה NUC עצמו לא?
כנראה שלא הבנתי נכון את כל העסק..
תומר, אין לי HOTBOX .. מה עליי לעשות במקרה זה?
תודה.
·Somnium כתב:יש לי וינדוס על הNUC.. לא הבנתי אותך אבל. אם כל התוכן נמצא ב PC, ואני רוצה להריץ אותו מהNUC , אז הPC נחשב כסרבר נכון?......
אם אני מגדיר את הNUC כסרבר גם ,הוא יציג לי רק את המדיה שקיימת פיזית על ה NUC עצמו לא?
כנראה שלא הבנתי נכון את כל העסק..
תומר, אין לי HOTBOX .. מה עליי לעשות במקרה זה?
תודה....
אם המכשיר שאתה מנסה להריץ ממנו נמצא באותה רשת אלחוטית אז לא אמורה להיות את הבעיה הזו. מה זה nuc? איזו מערכת הוא מריץ?
בשביל לראות בפלקס הום תאטר אתה צריך שרת. אם במחשב הראשון אתה כבר יכול לראות אז כנראה שמותקן לך שם גם שרת. הבעייה היא כנראה פיירוול על המחשב הראשון. אין שום קשר למיפלקס אם אתה באותה רשת וסביר שאתה באותה רשת. מיפלקס זה נפלא אבל זה לא קשור לבעייה. מייפלקס זה בשביל גישה מרחוק
@Somnium
·
אם שני המחשבים באותה רשת אז הפיירוול שאני מייחס אליו זה הפיירוול של המחשב הראשון. לא צריך להיות קשר בכלל לנתב וההגדרות שלו אם שני המחשבים באותה רשת. יותר מאוחר אולי אני אהיה ליד המחשב ואני אנסה לעזור אם בא לך. אני אשלח לך את השם משתמש בסקייפ
·
אם שני המחשבים באותה רשת אז הפיירוול שאני מייחס אליו זה הפיירוול של המחשב הראשון. לא צריך להיות קשר בכלל לנתב וההגדרות שלו אם שני המחשבים באותה רשת. יותר מאוחר אולי אני אהיה ליד המחשב ואני אנסה לעזור אם בא לך. אני אשלח לך את השם משתמש בסקייפ
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני כבר מבולבל אז אנסה מהתחלה:
אתה יכול להתקין פלקס מדיה סרבר על ה NUC במקום על ה PC (שבו אם הבנתי נכון נמצאת המדיה שלך) ואז כשאתה מגדיר לו את התיקיות לסריקת תוכן אתה פשוט מוסיף את הנתיב אל התיקיות ב PC ששם נמצא התוכן. כל זאת בהנחה סבירה שגם ה NUC וגם ה PC (וגם הטלויזיה ששם מותקנת אפליקצית הפלקס) נמצאים על אותה רשת ביתית.
אתה יכול להתקין פלקס מדיה סרבר על ה NUC במקום על ה PC (שבו אם הבנתי נכון נמצאת המדיה שלך) ואז כשאתה מגדיר לו את התיקיות לסריקת תוכן אתה פשוט מוסיף את הנתיב אל התיקיות ב PC ששם נמצא התוכן. כל זאת בהנחה סבירה שגם ה NUC וגם ה PC (וגם הטלויזיה ששם מותקנת אפליקצית הפלקס) נמצאים על אותה רשת ביתית.