המלצה לטאבלט WINDOWS מארה"ב
שלום לכולם,
אני מחפש טאבלט מבוסס WINDOWS (גרסה 8 ומעלה). יש לי אפשרות להביא אותו מארה"ב.
השימושים יהיו בעיקר לאוניברסיטה (אז צריך אופיס) ובבית (גלישה וכו').
רצוי מאוד אפשרות לחיבור מקלדת כמו שיש בAsus Transform (למרות שאני יכול להסתדר גם עם מקלדת מבוססת BLUETOOTH), אבל אני לא יודע אם זה נוח או מומלץ.
יש המלצות?
חוץ מזה, אם אני קונה בארה"ב מה הסיכוי שאני אקבל שירות סביר פה בארץ, אם בכלל?
תודה
אני מחפש טאבלט מבוסס WINDOWS (גרסה 8 ומעלה). יש לי אפשרות להביא אותו מארה"ב.
השימושים יהיו בעיקר לאוניברסיטה (אז צריך אופיס) ובבית (גלישה וכו').
רצוי מאוד אפשרות לחיבור מקלדת כמו שיש בAsus Transform (למרות שאני יכול להסתדר גם עם מקלדת מבוססת BLUETOOTH), אבל אני לא יודע אם זה נוח או מומלץ.
יש המלצות?
חוץ מזה, אם אני קונה בארה"ב מה הסיכוי שאני אקבל שירות סביר פה בארץ, אם בכלל?
תודה
אני כבר מס' חודשים יושב על הגדר כך שיצא לי לחשוב על כך לא מעט, לדעתי הפרמטרים החשובים הם:
* האם קיימת חשיבות למעבד ? במילים אחרות האם הלימודים כוללים שימוש בתוכנות מאוד כבדות.
* תכתוב הערות על PDF ושקפים ? מחברת דיגיטלית עם OneNote ? אז סטיילוס אקטיבי חובה, כאשר מבחינת איכות זה קודם Wacom אח"כ N-Trig הישראלית ובסוף Synaptics.
* נוחות שימוש במקלדת.
* זמן סוללה.
* מחיר.
מבחינתי הטבלטים המוצלחים הם:
Lenovo Thinkpad 10, סטיילוס של Wacom, רזולוציה גבוהה, קיים דגם עם 4GB, מקלדת טובה למרות שלא ניתנת לכיוון.
Dell Venue 11 Pro, סטיילוס של Synaptics, רזולוציה גבוהה, מסך גדול יחסית, מקלדת מצוינת.
Asus T100, זמן סוללה מאוד ארוך, זול, ניתן להשיג מחודש בסביבות ה-200$.
Acer Switch 10, זול, זמן סוללה סביר, מקלדת מצוינת אך חסרת סוללה כך שקלה מהטבלט, צריך לצאת דגם 11.
אני לא מתלהב מה-Yoga מגושם לדעתי למרות שנדמה לי שה-3 Pro כבר דקיק למדי.
נדמה לי שה-HP Split לא מוצלחים מבחינת אורך זמן סוללה כיוון שאין דגמים מבוססי Bay-Trail-T, זה הסיבה שפסלתי אותם, כנ"ל לגבי דגמי ה-Surface.
* האם קיימת חשיבות למעבד ? במילים אחרות האם הלימודים כוללים שימוש בתוכנות מאוד כבדות.
* תכתוב הערות על PDF ושקפים ? מחברת דיגיטלית עם OneNote ? אז סטיילוס אקטיבי חובה, כאשר מבחינת איכות זה קודם Wacom אח"כ N-Trig הישראלית ובסוף Synaptics.
* נוחות שימוש במקלדת.
* זמן סוללה.
* מחיר.
מבחינתי הטבלטים המוצלחים הם:
Lenovo Thinkpad 10, סטיילוס של Wacom, רזולוציה גבוהה, קיים דגם עם 4GB, מקלדת טובה למרות שלא ניתנת לכיוון.
Dell Venue 11 Pro, סטיילוס של Synaptics, רזולוציה גבוהה, מסך גדול יחסית, מקלדת מצוינת.
Asus T100, זמן סוללה מאוד ארוך, זול, ניתן להשיג מחודש בסביבות ה-200$.
Acer Switch 10, זול, זמן סוללה סביר, מקלדת מצוינת אך חסרת סוללה כך שקלה מהטבלט, צריך לצאת דגם 11.
אני לא מתלהב מה-Yoga מגושם לדעתי למרות שנדמה לי שה-3 Pro כבר דקיק למדי.
נדמה לי שה-HP Split לא מוצלחים מבחינת אורך זמן סוללה כיוון שאין דגמים מבוססי Bay-Trail-T, זה הסיבה שפסלתי אותם, כנ"ל לגבי דגמי ה-Surface.
@mp3lll
תודה על הפרגון.
הפרמטרים בהחלט הוגדרו מהנחת המוצא האישית שלי, שהיא שהטבלט צריך לשמש ככלי עבודה.
תודה על הפרגון.
הפרמטרים בהחלט הוגדרו מהנחת המוצא האישית שלי, שהיא שהטבלט צריך לשמש ככלי עבודה.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
T100
נראה לי האופטימום בנושא. ביצועים טובים מאוד וממש לא יקר
נראה לי האופטימום בנושא. ביצועים טובים מאוד וממש לא יקר
אם הכנסת את ה yoga3 למשוואה, תשקול את ה Surface Pro 3.
אני לא ראיתי יתרון גדול ב stylus ולכן הלכתי על ה toshiba wt8, שכרגע נמכר ב 200 דולר באמאזון, ואני מרוצה למדי ממנו !
החסרון העיקרי (מחלה גם בטבלטים האחרים), שאי אפשר להטעין ולהשתמש ב usb בו זמנית (וגם זה אפשר לפתור על ידי קניית מתאם מיוחד)
אני לא ראיתי יתרון גדול ב stylus ולכן הלכתי על ה toshiba wt8, שכרגע נמכר ב 200 דולר באמאזון, ואני מרוצה למדי ממנו !
החסרון העיקרי (מחלה גם בטבלטים האחרים), שאי אפשר להטעין ולהשתמש ב usb בו זמנית (וגם זה אפשר לפתור על ידי קניית מתאם מיוחד)
תודה לכולם על התגובות.
אני באמת מחפש משהו פשוט (אבל לא עגלה) במחיר סביר לשימוש סטנדרטי, ולא סוס עבודה לעיבודים גרפיים. אבל שיסחוב אם אני רוצה לשים סרט HD.
המקלדת חשובה, להקליד בהרצאות וכו'. יש לי מקלדת BLUETOOTH קטנה וקלה, אבל היא לא שיא הנוחות. עט פחות רלוונטי נראה לי.
אני רוצה סוללה שתחזיק כמה שיותר (בטיסות פנים בארה"ב לפעמים אין סרטים
).
בנוסף, אני מתלבט לגבי דיסק קשיח. נראה לי שזכרון פנימי (גדול) יספיק, אם יש סנכרון לשירותי ענן ודיסק קשיח חיצוני/דיסק און קי.
שמתי את העין על ה- TRANSFORM, שהמחיר שלו סביר מאוד ביחס לביצועים. מצד שני, יש טענות שהשירות שלהם בארץ מתחת לכל ביקורת. למשל כאן. אני לא יודע אם משהו השתנה.
מעבר לאסוס יש את ה- Lenovo Miix 2 10. או Acer Aspire Switch 10.
הDELL עולה משמעותית יותר (לפחות ממה שראיתי, רק המקלדת עולה מעל 100$).
אני באמת מחפש משהו פשוט (אבל לא עגלה) במחיר סביר לשימוש סטנדרטי, ולא סוס עבודה לעיבודים גרפיים. אבל שיסחוב אם אני רוצה לשים סרט HD.
המקלדת חשובה, להקליד בהרצאות וכו'. יש לי מקלדת BLUETOOTH קטנה וקלה, אבל היא לא שיא הנוחות. עט פחות רלוונטי נראה לי.
אני רוצה סוללה שתחזיק כמה שיותר (בטיסות פנים בארה"ב לפעמים אין סרטים
בנוסף, אני מתלבט לגבי דיסק קשיח. נראה לי שזכרון פנימי (גדול) יספיק, אם יש סנכרון לשירותי ענן ודיסק קשיח חיצוני/דיסק און קי.
שמתי את העין על ה- TRANSFORM, שהמחיר שלו סביר מאוד ביחס לביצועים. מצד שני, יש טענות שהשירות שלהם בארץ מתחת לכל ביקורת. למשל כאן. אני לא יודע אם משהו השתנה.
מעבר לאסוס יש את ה- Lenovo Miix 2 10. או Acer Aspire Switch 10.
הDELL עולה משמעותית יותר (לפחות ממה שראיתי, רק המקלדת עולה מעל 100$).
מה לגבי סדרת ה- W של PIPO?
http://pipo.cn/En/index.php?m=Product&a=index&type=2
הטאבלטים ANDROID שלהם מעולים.
http://pipo.cn/En/index.php?m=Product&a=index&type=2
הטאבלטים ANDROID שלהם מעולים.