מחפש את "הייתי פעם ילד" בפורמט תקליט

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
unwizz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן, אני מעוניין לקנות תקליט של אלבום שירי ילדים לאחיין שלי שנולד לא מזמן, ההורים שלו רכשו לאחרונה פטיפון והם משתמשים בו די הרבה.
האלבום הראשון שהייתי רוצה הוא "הייתי פעם ילד" של אריק איינשטיין ויוני רכטר. אני חושב שבמקור הוא לא יצא כתקליט, אבל בכל זאת, אני בודק לגביו כי הוא יהיה הצלחה מובטחת.
במידה ואין בכלל תקליט כזה, יש לכם המלצות נוספות?

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

100 שירים ראשונים, יצא בתקליט. קלאסיקה.
הכבש ה 16 יצא בתקליט. ההורים בטוח יהנו ממנו לא פחות.

natanzon24
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 255
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #3 

unwizz כתב:אהלן, אני מעוניין לקנות תקליט של אלבום שירי ילדים לאחיין שלי שנולד לא מזמן, ההורים שלו רכשו לאחרונה פטיפון והם משתמשים בו די הרבה.
האלבום הראשון שהייתי רוצה הוא "הייתי פעם ילד" של אריק איינשטיין ויוני רכטר. אני חושב שבמקור הוא לא יצא כתקליט, אבל בכל זאת, אני בודק לגביו כי הוא יהיה הצלחה מובטחת.
במידה ואין בכלל תקליט כזה, יש לכם המלצות נוספות?
...
·

תחפש בפייסבוק קבוצה בשם חולי תקליטים בישראל - התאחדו! ותפרסם שאתה מחפש ויציעו לך אותו, לפי דעתי עולה כ-50 שקלים אבל יכול להיות שההערכה שלי קצת נמוכה. שים לב רק שיש שם אנשים ש"דופקים" מחירים אז אל תמהר לקנות תברר לפני בכמה הוא נמכר.
בהצלחה ומזל טוב :D

capten
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 511
נתן תודות: 105 פעמים
קיבל תודות: 151 פעמים

שליחה #4 

@unwizz
יש לי מלא תקליטי ילדים כולל את מה שאתה מחפש.
לא ניתן לשלוח לך הודעה פרטית משום שאתה משתמש חדש.
כתוב לי בפרטי או פרסם כאן טלפון ואצור עמך קשר
שבת שלום
·

unwizz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

capten כתב:@unwizz
יש לי מלא תקליטי ילדים כולל את מה שאתה מחפש.
לא ניתן לשלוח לך הודעה פרטית משום שאתה משתמש חדש.
כתוב לי בפרטי או פרסם כאן טלפון ואצור עמך קשר
שבת שלום
·
...
שבת שלום!
אם תוכל לפרסם קישור לעמוד הפייסבוק שלך כדי שאוכל לשלוח לך הודעה דרך שם (מעדיף לא לפרסם מספרי טלפון בפורומים), אז אצור איתך קשר :)

תודה לכולם, חוץ מהאלה שלא ממש הבנתי את ההומור שלהם כנראה :)

capten
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

unwizz כתב:
...
...
שבת שלום!
אם תוכל לפרסם קישור לעמוד הפייסבוק שלך כדי שאוכל לשלוח לך הודעה דרך שם (מעדיף לא לפרסם מספרי טלפון בפורומים), אז אצור איתך קשר :)

תודה לכולם, חוץ מהאלה שלא ממש הבנתי את ההומור שלהם כנראה :)
...
אין לי פייסבוק
כאן זה פורום של אנשים חביבים . לא יעשו שימוש לרעה בטלפון או במייל שלך.
·

capten
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

@unwizz
הדיון פה גלש למחוזות רעים.
אני יודע שאף אחד לא התכוון להגיע לשם.
סילברמן הוא הפרופסור של הפורום. הוא התכוון לדעתי להצחיק אבל מי שחדש פה לא תמיד מבין.
תתקשר אלי. הנה הטלפון
0526067804
·

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #8 

@capten מצטער - גם אתה כנראה לא הבנת. לא היתה לי כל כוונה להצחיק. היתה כאן ביקורת נוקבת וחריפה שעניינה אי-שביעות רצון מוחלטת מרמת הנושאים האבסורדיים והאינפנטיליים שהפורום הזה נדרש לעסוק בהם מדי פעם, בעיקר במהלך החופש הגדול, והרבה פעמים בהשפעת הקליינטורה של ה'פייס'. זה לא מצחיק אותי. להפך. שילוב של הומור באירוניה לשם ביקורת, סרקסטית ככל שתהיה, הוא עדיין אמצעי יעיל להעברת מסר נוקב ולגיטימי. זו אינה עבירה על חוקי האתר וזוהי דרך מחוכמת בהרבה להעברת מסר מאשר הטחת המילה 'מטומטם' בפניו של מישהו.

unwizz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

[behave] נערך על די עפר: נגד חוקי האתר [/behave] .
הסיבה שאני לא מפרסם מספרי טלפון וכתובת אימייל בפורומים היא לא מהסיבה שאני חושש לפרטיות שלי, אלא מהסיבה שישנם בוטים שכל תפקידם היא ללקט את אותה אינפורמציה מעמודי אינטרנט ציבוריים ולהוסיף למאגר של רשימות תפוצה שאני לא רוצה להופיע בהם. או אם אני אבחר לתאר זאת במילים אחרות בשפה נמוכה יותר שתתאים לאינטיליגנציה שלך - אני פשוט אקבל ספאם.
"הציפייה הזו שלכל אחד יודבק חשבון פייס" - אתה לגמרי צודק, ציפייה מטופשת שלא מתבססת על שום הנחה או מידע מבוסס.
הרי זה לא שאחוז נכבד מהישראלים הגולשים באינטרנט רשומים גם לחשבון פייסבוק, מה חשבתי לעצמי?! איך הרשתי לעצמי להניח הנחה בלתי סבירה שכזו, כמו לשאול אדם ברשת לחשבון הפייסבוק שלו!? זה בטח קשור לפטריות ההזיה מהטיול בהודו שגרמו לפלאשבק...
ובאמת שקשה לי להבין את ההומור של ההודעה הראשונה שלך, אולי זה בגלל שאני לא מומחה בתחום ואולי זה סתם בגלל שאני טיפש, אבל חצי מהמושגים שנכתבו שם היו ג'יבריש מוחלט עבורי, אז אני יכול רק לנחש - למה לקנות תקליט לילד שרק נולד? זאת ה"בדיחה" המתנשאת ומהפגרת שהיית חייב להוציא מהמערכת שלך?
אולי כי זוהי יותר מתנה להורים כרגע, על מנת שעוד זמן לא רב, כאשר התינוק רק יתחיל לחפש אחרי המילים הראשונות, וגם קצת אחרי - בעודו מתארגן לגן, יוכל להקשיב לשירי ילדים אותם יוכל לשיר ולהתענג עליהם גם שנים אחר-כך? למען השם, אני ידעתי את כל סיפורי פוגי והכבש ה-16 בעל-פה עד גיל שנתיים וחצי, ותודה לאל שכנראה בזכות זה נשמר לי טעם מוסיקלי הגיוני עד היום.
בחיי... אני רק שתי דקות בפורום הזה, ולצד אנשים נורמטיביים שענו לי לעניין ועזרו, נתקלתי פה בכמה מהיצורים היותר פתטיים ועצובים שיצא לי "להכיר". באמת שאני מאחל לך המון הצלחה בהמשך חייך, אני מקווה שלא צולקת יותר מדי מכמה מחורבנים הם היו עד עכשיו.

tomyeshuah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1583
נתן תודות: 496 פעמים
קיבל תודות: 403 פעמים

שליחה #10 

@unwizz

אם מטרתך לתקוף אישית משתמשים בנושאים שכלל אינם רלונטים לפורום, אתה מוזמן לא לכתוב כאן יותר.

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #11 

לפותח השירשור- לאחר שגמרת להעליב את אחד מחברי הפורום שתורם כאן רבות מהידע שלו ושכלל אינך מכיר אותו ורק התבדח בצורה שממש לא כוונה להעליב,יש לי תשובה בשבילך-מול כיכר השעון ביפו יש חנות תקליטים שמתעסקת בעיקר עם תקליטים של מוזיקה ישראלית ומוזיקה מזרחית/ים תיכונית.בחזית החנות,על המדרכה עומד סטנד מלא בתקליטים ישראלים בלבד,יוצא לי לעבור ברחוב הזה דיי הרבה ויתכן מאוד שיש לו את התקליט שאתה מחפש,ראיתי שם לא מעט תקליטים של שירי ילדים קלאסיים.
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

unwizz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

@Kosh
·

אני מבין שהנטייה פה היא לגונן על אותו בחור שכנראה משקיע פה זמן "יקר" שלו, עם זאת, כפי שהעיד בעצמו - הנטייה שלו לא הייתה להתבדח, אלא להעביר ביקורת. ככה שאני מצטער באמת שנעלבתי, על שהעביר עליי ביקורת. מה חשבתי לעצמי.

@tomyeshuah - מטרתי הייתה לחפש תקליט, גם אני לא ציפיתי לדיון ארסי שיתפתח פה עם משתמשים אחרים.

---

ובלי קשר לעניין המעציב מלמעלה, אני רוצה בשנית להודות לכל העוזרים, וגם לך Kosh. אני מאוד מעריך את ההיענות שלכם, ובזכותכם אכן מצאתי את התקליט :)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78929
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #13 

@unwizz
·ערכתי שוב את הודעתך. כאמור, ההודעות הפוגעניות הוסרו.

אנחנו לא מתירים פניות לגופו של אדם.

נא לעבור הלאה.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”