למישהו יש את הראוטר Linksys WRT1900AC ?
בקרוב אני עובר דירה ובדירה החדשה טרחתי רבות שתהיה תשתית רשת יסודית ואמינה (CAT6A).
כעת אני מחפש ראוטר איכותי,
למישהו יצא להתנסות עם הראוטר הבא:
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13746
תתעלמו מהמחיר השערוריתי - הוא עולה כשליש בחו"ל ומשם אני מתכוון לרכוש אותו...
תתעלמו מהמחיר השערוריתי - הוא עולה כשליש בחו"ל ומשם אני מתכוון לרכוש אותו...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
מכיוון שהרכישה מתבצעת מעבר לים, מומלץ נתב Wave 2. כיום יש 2 כאלו:
ASUS RT-AC87
Netgear Nighthawk AC2350 X4
ASUS RT-AC87
Netgear Nighthawk AC2350 X4
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה מתכוןן לייבא אותו על ידי משלוח בדואר (או על ידי UPS, FEDEX וכד') כדאי שתיזהר - יש סיכוי לא רק שהמכס יחרים אותו.ofirbl כתב:בקרוב אני עובר דירה ובדירה החדשה טרחתי רבות שתהיה תשתית רשת יסודית ואמינה (CAT6A).
תתעלמו מהמחיר השערוריתי - הוא עולה כשליש בחו"ל ומשם אני מתכוון לרכוש אותו......
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- יצירת קשר:
זה לא מדוייק. ראוטרים דואלים (שתומכים בתדר 5Ghz) שנמכרים בארץ עוברים תהליך סירוס שמנטרל מהם את הערוצים האסורים לשימוש בישראל. ראוטר שאתה מיבא מחו"ל לא עובר את התהליך הזה ולכן המכס, אם תופס נתב אלחוטי, מחרים אותו - גם אם הדגם הזה נמכר בארץ.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
תהליך הסירוס כולל למיטב ידיעתי רק עדכון FIRMWARE כמו הTPLINK 4300 ולא משהו בחומרה עצמה ...NetCHEIF כתב:זה לא מדוייק. ראוטרים דואלים (שתומכים בתדר 5Ghz) שנמכרים בארץ עוברים תהליך סירוס שמנטרל מהם את הערוצים האסורים לשימוש בישראל. ראוטר שאתה מיבא מחו"ל לא עובר את התהליך הזה ולכן המכס, אם תופס נתב אלחוטי, מחרים אותו - גם אם הדגם הזה נמכר בארץ....
אז מה הבעיה לצרוב גירסה שמתאימה לארץ ׁולהחליף אותה אח"כ..(השאלה הגדולה זה אם המכס בכלל יסכים לדבר כזה )?
או שזה לא כל כך פשוט בנתב הזה?
המחירים של הנתבים בארץ פשוט בלי פרופורציה למחיר בחו"ל
הראוטר Linksys WRT1900AC לדוגמא עולה 250$ שזה 950 שקל
אייבורי ו KSP מוכרים אותו ב2085 שקל בלי בושה פי 2 !!!
אני בעד מחאת צרכנים לא לקנות עד שיורידו את המחיר למחיר הגיוני יותר...
NetCHEIF ידוע לך אם הולך להיות שינוי בעניין התדרים שיסירו את האיסור הזה ?
·
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- יצירת קשר:
כמה הערות:hacker כתב:תהליך הסירוס כולל למיטב ידיעתי רק עדכון FIRMWARE כמו הTPLINK 4300 ולא משהו בחומרה עצמה .........
אז מה הבעיה לצרוב גירסה שמתאימה לארץ ׁולהחליף אותה אח"כ..(השאלה הגדולה זה אם המכס בכלל יסכים לדבר כזה )?
או שזה לא כל כך פשוט בנתב הזה?
המחירים של הנתבים בארץ פשוט בלי פרופורציה למחיר בחו"ל
הראוטר Linksys WRT1900AC לדוגמא עולה 250$ שזה 950 שקל
אייבורי ו KSP מוכרים אותו ב2085 שקל בלי בושה פי 2 !!!
אני בעד מחאת צרכנים לא לקנות עד שיורידו את המחיר למחיר הגיוני יותר...
NetCHEIF ידוע לך אם הולך להיות שינוי בעניין התדרים שיסירו את האיסור הזה ?
·...
1. המכס הוא בסך הכל קבלן ביצוע של משרד התקשורת. את ההחלטות לגבי המגבלות בנושא תדר 5Ghz הוציא משרד התקשורת והוא הנחה את המכס לעצור כל נתב אלחוטי שנתפס. בשלב התפיסה מפנה המכס את מי שהביא את הנתב אל משרד התקשורת לקבל אישור יבוא.
2. משרד התקשורת מחזיק רשימה של נתבים מותרים ביבוא ואם הנתב ששיובא אינו ברשימה, אתה נדרש להמציא למשרד רשימה ארוכה של אישורים לגבי היכולת האלחוטית של הנתב. כיוון שהנתבים שמגיעים מחול אינם מותאמים לתקינה בארץ, בסופו של דבר המשרד אינו נותן לך אישור יבוא והמכס מחרים את הנתב. ככה אתה מאבד את הנתב, גם את הכסף ששלמת לחנות ובדרך כלל גם את דמי האכסנה.
3. זה מסך ה-"תורה" של משרד התקשורת בנושא תדרים.
4. נתבים שתומכים בתדר 5Ghz עוברים תהליך התאמה שמונע שימוש בערוצים שאינם נמצאים בין 36 ל-64 ומשרד התקשורת גם מבקש מהיצרן התחייבות שלא ניתן להתקין קושחה העוקפת את המגבלה הזו. לפיכך בנתבים שהותאמו לישראל לא ניתן להתקין קושחה בין לאומית שמאפשרת חריגה מהערוצים הללו.
5. לגבי רכישת נתבים מותאמים לישראל במחירים מופקעים - צריך לזכור שתהליך האישור במשרד התקשורת אינו זול והיבואנים מבפצים את עצמם על העלות הזו באמצעות המחיר הגבוה יותר. בדרך כלל גם ההתאמה המיוחדת שהיצרן צריך לעשות עבור ישראל עולה כסף וגם על ההתאמה הזו משלמים כסף.
·
יש לי אותו:D
נרכש עקב בעיות של תקיעות ברשת החוטית והאלחוטית ,16 מניין הצרכנים בבית בדרך כלל כמחציתם פועלים כל הזמן בסופי שבוע רובם:lol:
תומך טכני מבזק המליץ לי עליו לטענתו לבזק אין פיתרון
אני כשבוע איתו
התומך טכני לא יודע כמה שהוא צדק:roll:
פשוט מדהים אין תקיעות הראוטר הזה עובד נפלא
שלא נדבר על המהירויות שאני מקבל ב WIFI שלא האמנתי שאקבל ולא על היציבות שאין יותר תקיעות או צעקות שהמשחקים ברשת נתקעים
אההה.......... וטווח הקליטה... W0W
בקיצר זה ה ה ראוטר
דרך אגב לא נרכש בארץ.......
נרכש עקב בעיות של תקיעות ברשת החוטית והאלחוטית ,16 מניין הצרכנים בבית בדרך כלל כמחציתם פועלים כל הזמן בסופי שבוע רובם:lol:
אני כשבוע איתו
שלא נדבר על המהירויות שאני מקבל ב WIFI שלא האמנתי שאקבל ולא על היציבות שאין יותר תקיעות או צעקות שהמשחקים ברשת נתקעים
בקיצר זה ה ה ראוטר
דרך אגב לא נרכש בארץ.......
כל מילה בסלעdby כתב:יש לי אותו:D
אני כשבוע איתו
בקיצר זה ה ה ראוטר
דרך אגב לא נרכש בארץ..........
יש את הראוטר הזה לחבר ממש ראוטר פצצה
הרולס רויס של הראוטרים
אם היה לי 2300 גם אני היתי קונה אותו מבלי לחשוב
פעמיים גם הקושחת יצרן שלו יציבה מאוד
לא מנסיון אישי , אבל לפי הבנתי אתה לא מאבד את הכסף.. פשוט משלמים למכס כסף כדי שישלחו את הנתב חזרה.NetCHEIF כתב:כמה הערות:......
1. המכס הוא בסך הכל קבלן ביצוע של משרד התקשורת. את ההחלטות לגבי המגבלות בנושא תדר 5Ghz הוציא משרד התקשורת והוא הנחה את המכס לעצור כל נתב אלחוטי שנתפס. בשלב התפיסה מפנה המכס את מי שהביא את הנתב אל משרד התקשורת לקבל אישור יבוא.
2. משרד התקשורת מחזיק רשימה של נתבים מותרים ביבוא ואם הנתב ששיובא אינו ברשימה, אתה נדרש להמציא למשרד רשימה ארוכה של אישורים לגבי היכולת האלחוטית של הנתב. כיוון שהנתבים שמגיעים מחול אינם מותאמים לתקינה בארץ, בסופו של דבר המשרד אינו נותן לך אישור יבוא והמכס מחרים את הנתב. ככה אתה מאבד את הנתב, גם את הכסף ששלמת לחנות ובדרך כלל גם את דמי האכסנה.
...
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- יצירת קשר:
החברה אולי רצינית אבל כדאי שתקרא את מה שהיא כותבת בתנאים שלה. היא מצהירה במפורש שהיא מבצעת את הרכישה ועושה את השילוח לישראל אאבל אתה אחראי לכל מה שידרש על מנת לבצע שחרור מהמכס.
"בשירות "קונים עבורך באמזון" אנו רוכשים את המוצר שבחרת ישירות מאתר amazon.com. לפני הרכישה חשוב לבדוק את תאימות המוצר למתח החשמל בארץ, תאימות המידות והצבעים והאם ייבוא המוצר מותנה בצירוף אישוריי ייבוא. זמני אספקת ההזמנה למרכז הלוגיסטי שלנו כפופים לזמינות המלאי של amazon.com. ניתן להחזיר מוצרים שנרכשו בשירות זה לספק בהתאם למדיניות ההחזרות של BUY2USA. מידע נוסף על שירות "קונים עבורך באמזון" ניתן לקרוא בתנאי השימוש"
"בשירות "קונים עבורך באמזון" אנו רוכשים את המוצר שבחרת ישירות מאתר amazon.com. לפני הרכישה חשוב לבדוק את תאימות המוצר למתח החשמל בארץ, תאימות המידות והצבעים והאם ייבוא המוצר מותנה בצירוף אישוריי ייבוא. זמני אספקת ההזמנה למרכז הלוגיסטי שלנו כפופים לזמינות המלאי של amazon.com. ניתן להחזיר מוצרים שנרכשו בשירות זה לספק בהתאם למדיניות ההחזרות של BUY2USA. מידע נוסף על שירות "קונים עבורך באמזון" ניתן לקרוא בתנאי השימוש"
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- יצירת קשר:
גם בהנחה שאתה צודק, המוכר לכל היותר יזכה אותך במחיר המוצר אבל לא בדמי המשלוח הלוך וחזור.shaulch כתב:לא מנסיון אישי , אבל לפי הבנתי אתה לא מאבד את הכסף.. פשוט משלמים למכס כסף כדי שישלחו את הנתב חזרה..........
·
@dby
שים לב שאמנם ניתן לחפש את המוצר בחנות של BUY2USA אבל הרכישה היא דרך אמזון יש בזה באמת משהו מטעה כי לכאורה הגעת לזה דרך החנות שלהם
שים לב שאמנם ניתן לחפש את המוצר בחנות של BUY2USA אבל הרכישה היא דרך אמזון יש בזה באמת משהו מטעה כי לכאורה הגעת לזה דרך החנות שלהם