נסגרתי על מקלדת אלחוטית, מה דעתכם לפני שאני מזמין?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
תוודא שהיא עושה את המרחק שאתה צריך.
בזמנו קניתי מקלדת לוג'יטק שהגיעה חצי מטר ממה שהייתי צריך!....
בזמנו קניתי מקלדת לוג'יטק שהגיעה חצי מטר ממה שהייתי צריך!....
קיבלתי את המקלדת הזו בדיוק לפני כמה ימים
עובדת נהדר
טווח טוב מאוד
לא נבדקה בסלון רק בחדר שינה אבל אני מאוהב בה
מאוד נוחה.
עובדת לפחות כמה מטרים, בגלל שאני במילואים לא בדקתי מלא, לא יודע אם עובדת טוב בחיבור לפני שהwindows עולה.
עובדת נהדר
טווח טוב מאוד
מאוד נוחה.
עובדת לפחות כמה מטרים, בגלל שאני במילואים לא בדקתי מלא, לא יודע אם עובדת טוב בחיבור לפני שהwindows עולה.
יצא לך כבר לבדוק את המקלדת?alon24 כתב:קיבלתי את המקלדת הזו בדיוק לפני כמה ימים
עובדת נהדר
טווח טוב מאוד
מאוד נוחה.
עובדת לפחות כמה מטרים, בגלל שאני במילואים לא בדקתי מלא, לא יודע אם עובדת טוב בחיבור לפני שהwindows עולה....
אוקיי
אני עובד עם המקלדת כבר כמה ימים בחדש השינה
עובדת לא רע, רק כשאני שם אותה על הברכיים ונשען על משען המיטה, העכבר לא מגיב נכון כל הזמן, אני לא יודע אם זה בגלל שרגליי כפופות וזה מוציא את האופטי מאיזון או בגלל שאני חוסם את כניסת האות (המקלדת מוטה על צידה כי אני יושב ככה
()-\/
|
ככה הרגליים שלי (2 שורות למעלה זה ציור אילוסטרציה)
עכשיו אם אני מאזן אותה אז אין בעיה.
המרחק (שוב בחדר השינה, יותר טוב בהרבה ממיקרוסופט אלחוטית רגילה, ובסלון עוד לא בדקתי.
כשקיבלתי אותה, בדקתי בשטח פתוח (באולם התעמלות - היינו באמצע סמינר) והיא עבדה ככה למרחק של איזה 6-8 מטר.
אני ממליץ....
אני עובד עם המקלדת כבר כמה ימים בחדש השינה
עובדת לא רע, רק כשאני שם אותה על הברכיים ונשען על משען המיטה, העכבר לא מגיב נכון כל הזמן, אני לא יודע אם זה בגלל שרגליי כפופות וזה מוציא את האופטי מאיזון או בגלל שאני חוסם את כניסת האות (המקלדת מוטה על צידה כי אני יושב ככה
()-\/
|
ככה הרגליים שלי (2 שורות למעלה זה ציור אילוסטרציה)
עכשיו אם אני מאזן אותה אז אין בעיה.
המרחק (שוב בחדר השינה, יותר טוב בהרבה ממיקרוסופט אלחוטית רגילה, ובסלון עוד לא בדקתי.
כשקיבלתי אותה, בדקתי בשטח פתוח (באולם התעמלות - היינו באמצע סמינר) והיא עבדה ככה למרחק של איזה 6-8 מטר.
אני ממליץ....
אלון, תודה על התגובה.
אני הזמנתי אותה גם והיא צריכה להגיע בעוד חודש +-
מצאתי קטע וידאו על המקלדת: http://www.youtube.com/watch?v=mC-x41jSyBI
אני הזמנתי אותה גם והיא צריכה להגיע בעוד חודש +-
מצאתי קטע וידאו על המקלדת: http://www.youtube.com/watch?v=mC-x41jSyBI
הי,
יש לי את המקלדת הנ"ל זה כמעט חצי שנה, וסך הכל מתפקדת בסדר:
יתרונות:
1. RF - כביכול לא נדרש קשר עין בין המקלדת לקולט.
2. העכבר (trackball) סופר נוח! בתי בת השלוש מיד תפסה את העניין.
3. טווח, בסביבה בלי מכשולים מגיע ל-9~ מטר.
4. הקולט הוא USB שנראה כמו DiskOnKey. חיברתי את שלי למאריך USB, ומיקמתי אותו במקום אסטרטגי.
חסרונות:
1. הקליטה מגמגמת אם המקלדת לא מוחזקת באוויר! אפילו ממרחקים קצרים. די מעצבן. על הברכיים עובד לא רע
2. אין עברית (כמובן). טרם הספיקותי לצרוב אותה או להדביק אותיות עברית. בנותי משתמשות במקלדת ה-IR הישנה.
3. מצריכה איפוס מול הקולט שלה - תהליך של 10 שניות, אך לחיצה בשוגג על כפתור ה-ID במקלדת מצריך חזרה על התהליך.
הופ דיס הלפס,
גלעד
יש לי את המקלדת הנ"ל זה כמעט חצי שנה, וסך הכל מתפקדת בסדר:
יתרונות:
1. RF - כביכול לא נדרש קשר עין בין המקלדת לקולט.
2. העכבר (trackball) סופר נוח! בתי בת השלוש מיד תפסה את העניין.
3. טווח, בסביבה בלי מכשולים מגיע ל-9~ מטר.
4. הקולט הוא USB שנראה כמו DiskOnKey. חיברתי את שלי למאריך USB, ומיקמתי אותו במקום אסטרטגי.
חסרונות:
1. הקליטה מגמגמת אם המקלדת לא מוחזקת באוויר! אפילו ממרחקים קצרים. די מעצבן. על הברכיים עובד לא רע
2. אין עברית (כמובן). טרם הספיקותי לצרוב אותה או להדביק אותיות עברית. בנותי משתמשות במקלדת ה-IR הישנה.
3. מצריכה איפוס מול הקולט שלה - תהליך של 10 שניות, אך לחיצה בשוגג על כפתור ה-ID במקלדת מצריך חזרה על התהליך.
הופ דיס הלפס,
גלעד