טלויזיה חייה בXBMC
-
TomSheinman
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
הי סוף סוף עברתי לXBMC ועבדתי לפי המדריך הזה
http://www.hometheater.co.il/article04465
ועכשיו בטלויזיה החיה אני רואה מלא ערוצים כמו AMC וHBO זה אומר שאני יוכל לראות משם את כל הסדרות האמריקאיות?
תודה רבה!
דרך אגב אם יש לכם עוד טיפים אני ישמח לשמוע!
http://www.hometheater.co.il/article04465
ועכשיו בטלויזיה החיה אני רואה מלא ערוצים כמו AMC וHBO זה אומר שאני יוכל לראות משם את כל הסדרות האמריקאיות?
תודה רבה!
דרך אגב אם יש לכם עוד טיפים אני ישמח לשמוע!
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
תשמע, בטח יהיו כאלה שלא יסכימו איתי אבל תכלס אתה לא באמת צריך את הערוצים האלה בשביל סדרות, תזכור שסדרות חדשות לרוב משודרות בערוצים האמריקאיים בפריים-טיים, שלפי שעון ישראל זה בשעה 4 בבוקר, אתה כנראה ממילא לא תשב לראות את זה בשידור חי, ועד שיהיה לך את הזמן כבר יהיו קישורים להורדה בכל מקום. פשוט תתקין את התוסף Pulsar וזהו.
·מה זה ה Pulsar הזה אני כל הזמן רואה שמציינים אותו בפורום אבל אני לא מוצא אותו בXBMCNegativeIQ כתב:תשמע, בטח יהיו כאלה שלא יסכימו איתי אבל תכלס אתה לא באמת צריך את הערוצים האלה בשביל סדרות, תזכור שסדרות חדשות לרוב משודרות בערוצים האמריקאיים בפריים-טיים, שלפי שעון ישראל זה בשעה 4 בבוקר, אתה כנראה ממילא לא תשב לראות את זה בשידור חי, ועד שיהיה לך את הזמן כבר יהיו קישורים להורדה בכל מקום. פשוט תתקין את התוסף Pulsar וזהו....
מישהו יכול להרחיב עליו קצת ולתת מדריך איך מתקינים אותו?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
התוסף Pulsar הוא ממשיך דרכו של התוסף הישן XBMCTorrent, הוא מאפשר לך לחפש ולהוריד טורנטים המכילים סרטים ולהפעיל אותם כבר כמה שניות לאחר תחילת ההורדה, ככה שזה נראה כמו סטרימינג לכל דבר.
בגדול זה בדיוק אותו קונספט כמו Popcorn Time, רק יותר טוב כי הוא משולב לתוך XBMC ובניגוד לראשון, שמחפש תמיד באתר טורנטים קבוע (Yify), התוסף הזה מאפשר הרחבות לכמה אתרים שרוצים ומאפשר אפילו לכתוב הרחבות אתרים נוספות. כרגע יש תמיכה באתרים EZTV, Yify, The Pirate Bay.
בגדול זה בדיוק אותו קונספט כמו Popcorn Time, רק יותר טוב כי הוא משולב לתוך XBMC ובניגוד לראשון, שמחפש תמיד באתר טורנטים קבוע (Yify), התוסף הזה מאפשר הרחבות לכמה אתרים שרוצים ומאפשר אפילו לכתוב הרחבות אתרים נוספות. כרגע יש תמיכה באתרים EZTV, Yify, The Pirate Bay.