מסך LED - תאורה אחורית נדלקת, לא מגיב ללחצנים, לא מציג תמונה
מסך PANASONIC TH-L50B6
מחובר לYES, עבד כרגיל פתאום המסך נהיה שחור (רק תאורה אחורית דולקת), השלט לא מגיב ללחצנים, הלחצנים בגב המכשיר גם כן לא מגיבים.
ניתקתי את הHDMI שמחובר, ניתקתי מהחשמל, בדקתי ב-3 שקעים שונים - שום דבר.
בכל פעם שאני מנתק את המסך מהחשמל ומחבר הוא ישר 'נדלק' (הלד הירוק, במקום לד אדום) לפעמים המסך לא מציג בכלל כלום ולפעמים התאורה האחורית רק דולקת.
שום לחצן לא מגיב (לא בשלט ולא במסך).
עד שייצרו איתי קשר לתיאום של טכנאי (בטח זה יהיה רק בשבוע הבא) - יש עוד משהו שאני יכול לעשות?
יכול להיות שנשרף הספק כוח או משהו בלוח?
מחובר לYES, עבד כרגיל פתאום המסך נהיה שחור (רק תאורה אחורית דולקת), השלט לא מגיב ללחצנים, הלחצנים בגב המכשיר גם כן לא מגיבים.
ניתקתי את הHDMI שמחובר, ניתקתי מהחשמל, בדקתי ב-3 שקעים שונים - שום דבר.
בכל פעם שאני מנתק את המסך מהחשמל ומחבר הוא ישר 'נדלק' (הלד הירוק, במקום לד אדום) לפעמים המסך לא מציג בכלל כלום ולפעמים התאורה האחורית רק דולקת.
שום לחצן לא מגיב (לא בשלט ולא במסך).
עד שייצרו איתי קשר לתיאום של טכנאי (בטח זה יהיה רק בשבוע הבא) - יש עוד משהו שאני יכול לעשות?
יכול להיות שנשרף הספק כוח או משהו בלוח?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
קלעת בול.oferlaor כתב:זה נשמע כמו שהלך הכרטיס הראשי (שכולל את ה-HDMI וה "מח" של המסך)....
רק לעדכן (למי שייתקל בתופעה בעתיד) - אכן הכרטיס הראשי עם הכניסות השונות הלך, הוחלף גם הכרטיס של התאורה אחורית.
מילה טובה ליורוקום, אנחנו רגילים שחברות מתנערות מאחריות.
(אגב תוקן בבית תוך חצי שעה בערך)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הם מאוד יעילים בתיקון של הכרטיסים האלה.
הייתי פעם במשרד שלהם והם אמרו שעיקר העלות היתה בכך שהיה צריך לשנע את המסך למעבדה ולכן השקיעו בלאפשר את התיקון בבית הלקוח - מה שהוריד משמעותית את הזמנים ושיפר גם את כדאיות התיקון.
הייתי פעם במשרד שלהם והם אמרו שעיקר העלות היתה בכך שהיה צריך לשנע את המסך למעבדה ולכן השקיעו בלאפשר את התיקון בבית הלקוח - מה שהוריד משמעותית את הזמנים ושיפר גם את כדאיות התיקון.