xbmc - טלוויזיה חיה ריקה מתוכן ניסיתי הכל עזרה בבקשה
שלום רב.
האופציה של טלוויזיה חיה כפי שהוגדר במדריך של THE WIZ ריק מתוכן לא מבין מדוע לא רואים כלום הוספתי את התוסף שבחבילה הגדרתי את האופציה של טלוויזיה חיה כפי שהוסבר כאן : הגדרות XBMC - עידן+ ועוד מאות ערוצים בינלאומים (IPTV Simple
Read more: http://www.hometheater.co.il/article044 ... z3GwSKUPba
מה פספסתי האם גם אצלכם האופציה ריקה מתוכן ? למרות שיש לי גם ערוצים חיים מהחבילה של בני שנקראת ISRAELLIVE שנמצאת תחת הרחבות וידאו ושם יש קטגוריות של הערוצים כמו ספורט מדע ערוץ 2 הכנסת ועוד ועוד ..
מה קורה פה אני מבולבל למה זה לא מסודר תחת הקטגוריה של טלוויזיה חיה בצורה מסודרת ?
תודה מראש
האופציה של טלוויזיה חיה כפי שהוגדר במדריך של THE WIZ ריק מתוכן לא מבין מדוע לא רואים כלום הוספתי את התוסף שבחבילה הגדרתי את האופציה של טלוויזיה חיה כפי שהוסבר כאן : הגדרות XBMC - עידן+ ועוד מאות ערוצים בינלאומים (IPTV Simple
Read more: http://www.hometheater.co.il/article044 ... z3GwSKUPba
מה פספסתי האם גם אצלכם האופציה ריקה מתוכן ? למרות שיש לי גם ערוצים חיים מהחבילה של בני שנקראת ISRAELLIVE שנמצאת תחת הרחבות וידאו ושם יש קטגוריות של הערוצים כמו ספורט מדע ערוץ 2 הכנסת ועוד ועוד ..
מה קורה פה אני מבולבל למה זה לא מסודר תחת הקטגוריה של טלוויזיה חיה בצורה מסודרת ?
תודה מראש
אין קשר בין ההרחבות. את ההרחבה של בני לא ניתן לראות בlive tv.
אם אין תוכן בדוק בהגדרות : כנס לטלוויזיה ובדוק אם היא פעילה. במידה וכן ועדיין אין תוכן גש לתפריט הרחבות ובדוק אם ההרחבה iptv simpletv pvr פעילה..
הנושא כבר נדון בפורום רבות עשה חיפוש ותמצא מדריך מלא.
מקווה שעזרתי לך
אם אין תוכן בדוק בהגדרות : כנס לטלוויזיה ובדוק אם היא פעילה. במידה וכן ועדיין אין תוכן גש לתפריט הרחבות ובדוק אם ההרחבה iptv simpletv pvr פעילה..
הנושא כבר נדון בפורום רבות עשה חיפוש ותמצא מדריך מלא.
מקווה שעזרתי לך
סליחה על תגובה המאוחרת קצת אבל מה שציינת נמצא במצב פעיל טלוויזיה חיה פעיל וגם התוסף iptv פעיל .
פעלתי לפי המדריך ועדיין ריקה מתוכן האופציה שנוספה של טלוויזיה חיה.
אני רק לא יודע אם יש קשר לזה שהzeroconf לא פעיל כי אין לי apple bounjor על המחשב כפי שהוא דורש שיהיה מותקן בכדי להפעיל את האופציה (סתם תהיתי אם יש קשר בין זה לטלוויזיה חיה)
חייב לציין שפעלתי לפי המדריך של the wiz הנחמד בחלק הזה של המדריך :
"הגדרות XBMC - עידן+ ועוד מאות ערוצים בינלאומיים"
כך שלא ממש עזרת לי להבין איפה הבעיה סליחה אבל אשמח להבין מה לא בסדר מדוע למען השם אני לא רואה את טלוויזיה החיה ???
פעלתי לפי המדריך ועדיין ריקה מתוכן האופציה שנוספה של טלוויזיה חיה.
אני רק לא יודע אם יש קשר לזה שהzeroconf לא פעיל כי אין לי apple bounjor על המחשב כפי שהוא דורש שיהיה מותקן בכדי להפעיל את האופציה (סתם תהיתי אם יש קשר בין זה לטלוויזיה חיה)
חייב לציין שפעלתי לפי המדריך של the wiz הנחמד בחלק הזה של המדריך :
"הגדרות XBMC - עידן+ ועוד מאות ערוצים בינלאומיים"
כך שלא ממש עזרת לי להבין איפה הבעיה סליחה אבל אשמח להבין מה לא בסדר מדוע למען השם אני לא רואה את טלוויזיה החיה ???
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים