דואר של וואלה כל הזמן נמחק
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
שלום פתחתי דואר של וואלה בעת ההרשמה לאתר אך לאחר יום אני מנסה להכנס אליו וזה פשוט לא נותן.. המערכת רושמת שהשם משתמש או הסיסמה לא נכונים אז לא הייתה לי אלא בררה ופתחתי משתמש חדש ועוד הפעם אין אפשרות להכנס אליו בקיצור ככה 4 פעמים.
שלחתי הודעה לוואלה אך הם לא עונים בכלל.
מישהו נתקל בתופעה הזו?
זה מטריף החלפתי פה כמה כמה פעמים מייל בסוף יחשבו שאני רובוט ויחסמו אותי ולא רק פה אלא גם בשאר האתרים.
שלחתי הודעה לוואלה אך הם לא עונים בכלל.
מישהו נתקל בתופעה הזו?
זה מטריף החלפתי פה כמה כמה פעמים מייל בסוף יחשבו שאני רובוט ויחסמו אותי ולא רק פה אלא גם בשאר האתרים.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
קרה גם לי מספר פעמים.
שלחתי אותם למקום הזה שממנו אף פעם לא חוזרים.
שלחתי אותם למקום הזה שממנו אף פעם לא חוזרים.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

ליאור אז לאיזה שירות דואר אתה רשום כיום?
אני עדיין לא מבין למה הם עושים זאת כשאין שום בעיה על פניו.
פתחתי שוב פעם לפני כמנ זמן ושוב פעם נמחק.. איזה מגוחך
אני יודע שיש הרבה שירותי דואר אך של חו"ל מבקשים מספר פלאפון כדי לאשר את החשבון ואני לא מעוניין לחשוף את המספר שלי בעיקר בשירותים מחו"ל כששרותי הביון שם גונבים מידע מכל דבר לא שאני עכשיו איזה סוכן כן אבל לכל אחד יש משהו פרטי שלא מעוניין לחשוף אותו.
אני עדיין לא מבין למה הם עושים זאת כשאין שום בעיה על פניו.
פתחתי שוב פעם לפני כמנ זמן ושוב פעם נמחק.. איזה מגוחך
אני יודע שיש הרבה שירותי דואר אך של חו"ל מבקשים מספר פלאפון כדי לאשר את החשבון ואני לא מעוניין לחשוף את המספר שלי בעיקר בשירותים מחו"ל כששרותי הביון שם גונבים מידע מכל דבר לא שאני עכשיו איזה סוכן כן אבל לכל אחד יש משהו פרטי שלא מעוניין לחשוף אותו.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

כמו שכבר אמרתי מכוון שוואלה לא מחייבים אותך לרשום את המספר פלאפון שלך כדי לאשר אותו.
נכון שאתה צודק שהיא תיבה ברמה נמוכה אך הנושא של האישור דרך הפלאפון זה חיסרון מאוד גדול לכן הבחירה שלי היא וואלה.
איזה שירותי דואר יש שלא מחייבים מספר פלאפון כדי לאשר את החשבון?
נכון שאתה צודק שהיא תיבה ברמה נמוכה אך הנושא של האישור דרך הפלאפון זה חיסרון מאוד גדול לכן הבחירה שלי היא וואלה.
איזה שירותי דואר יש שלא מחייבים מספר פלאפון כדי לאשר את החשבון?
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

רוב השירותים המוכרים דורשים אישור דרך הפלאפון.
אני לא יודע מה איתך אבל לי לא מתאים שהתמונות של אשתי והילדים שלי היו אצל מישהו אחר או כל חומר אחר.
כנראה שאתה רואה את זה בתוך פרנויה אני לא, כל אחר ואיך שהוא.
לא מתאים לי שידעו כל זמן נתון איפה אני נמצא או שיאזינו לשיחות שלי ולא אני לא צוחק שירותי הביון האלה חולי נפש כל דבר הם רוצים לשים עליו יד זה מטורף היום אי אפשר לשמור משהו בפרטיות.
בכל אופן אשמח אם מישהו שמכיר שירותי דואר שלא דורשים אישור דרך הפלא ירשמו לי פה את השירותים. תודה.
אני לא יודע מה איתך אבל לי לא מתאים שהתמונות של אשתי והילדים שלי היו אצל מישהו אחר או כל חומר אחר.
לא מתאים לי שידעו כל זמן נתון איפה אני נמצא או שיאזינו לשיחות שלי ולא אני לא צוחק שירותי הביון האלה חולי נפש כל דבר הם רוצים לשים עליו יד זה מטורף היום אי אפשר לשמור משהו בפרטיות.
בכל אופן אשמח אם מישהו שמכיר שירותי דואר שלא דורשים אישור דרך הפלא ירשמו לי פה את השירותים. תודה.
נערך לאחרונה על ידי miCkEy6772 ב 23/10/2014 13:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
טוב בכל מקרה כרגע אתה מדבר שטיות.
google לא דורש שום אישור דרך הטלפון.
ולא ברור מאיפה אתה ממציא את הדברים האלה במיוחד "שהתמונות של אישתי והילדים שלי היו אצל מישהו אחר או כל חומר אחר"
הדבר היחיד שניתן להגדיר שתקבל SMS בשביל לאמת חשבון.
ממליץ לך? צא מהפרנויה.
google לא דורש שום אישור דרך הטלפון.
ולא ברור מאיפה אתה ממציא את הדברים האלה במיוחד "שהתמונות של אישתי והילדים שלי היו אצל מישהו אחר או כל חומר אחר"
הדבר היחיד שניתן להגדיר שתקבל SMS בשביל לאמת חשבון.
ממליץ לך? צא מהפרנויה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

זה מוזר.. אנסה שוב פעם להירשם לGMAIL.
נו וזה שיש להם את המספר פלאפון שלך שירותי הביון לא יכולים לגנוב מידע מאנשים? אז אתה חולם כנראה שאתה לא מודע לכל מה שקרה לאחרונה.
כן אני יודע הרבה אומרים לי את זה אך אני לא חוסך בפרטיות שלי
נו וזה שיש להם את המספר פלאפון שלך שירותי הביון לא יכולים לגנוב מידע מאנשים? אז אתה חולם כנראה שאתה לא מודע לכל מה שקרה לאחרונה.
כן אני יודע הרבה אומרים לי את זה אך אני לא חוסך בפרטיות שלי
אני עדיין לא מבין מה הקשר בין מספר טלפון לתמונות של אשתך.miCkEy6772 כתב:רוב השירותים המוכרים דורשים אישור דרך הפלאפון.
אני לא יודע מה איתך אבל לי לא מתאים שהתמונות של אישתי והילדים שלי היו אצל מישהו אחר או כל חומר אחר.
בכל אופן אשמח אם מישהו שמכיר שירותי דואר שלא דורשים אישור דרך הפלא ירשמו לי פה את השירותים. תודה....
כל מה שהאתרים האלה מבקשים זה לשלוח לך אס אם אס, אתה באמת חושב שהFBI צריך את האס אם אס ששולחות לך חברות המייל למיניהן בשביל לגלות מה מספר הפלאפון שלך?
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

לא לא אני אמרתי שהם אוהבים לשים את היד שלהם על כל פיסת מידע תמונות,מספרים,הודעות,יומן וכו' אין לי מושג למה כי אנחנו לא טרוריסטים בכל אופן אני אמרתי תמונות של אשתי כי לא מתאים לי שהתמונות שלה יהיו אצל מישהו אחר מלבדי לא יודע מה איתכם.
נכון שהם מבקשים רק לשלוח SMS אך הם מעבירים מידע לשירות הביון במדינה שלהם וככה הם אוספים מליוני מידע גם ממספר.
טוב אין טעם לדון על זה כי זה לא מטרת השרשור הזה כל אחד ואיך שהוא כנראה שאני יותר פרנואיד בקשר למידע שלי ואתם פחות.
נכון שהם מבקשים רק לשלוח SMS אך הם מעבירים מידע לשירות הביון במדינה שלהם וככה הם אוספים מליוני מידע גם ממספר.
טוב אין טעם לדון על זה כי זה לא מטרת השרשור הזה כל אחד ואיך שהוא כנראה שאני יותר פרנואיד בקשר למידע שלי ואתם פחות.
נערך לאחרונה על ידי miCkEy6772 ב 23/10/2014 21:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

כי וואלה לא מחייבים אותך לרשום את המספר פלאפון שלך.
אתה מכיר עוד שירות שלא מחייב לרשום מספר?
אתה מכיר עוד שירות שלא מחייב לרשום מספר?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
Gmail לא מכריח אותך לרשום מספר טלפון.
גם Outlook מייל לא.
הם מבקשים, לא מכריחים.
אתה צריך להכניס אפשרות נוספת, חוץ מהמייל הנוכחי, ליצירת קשר למקרה שתבקש שחזור או איפוס סיסמה.
זה יכול להיות SMS לטלפון, או מייל לכתובת מייל נוספת.
יש לי כתובות בשני הר"מ, ובכל אחד מהם רשמתי את השני כיעד לקבלת הודעה לאימות במקרה של בקשת שחזור סיסמה.
גם Outlook מייל לא.
הם מבקשים, לא מכריחים.
אתה צריך להכניס אפשרות נוספת, חוץ מהמייל הנוכחי, ליצירת קשר למקרה שתבקש שחזור או איפוס סיסמה.
יש לי כתובות בשני הר"מ, ובכל אחד מהם רשמתי את השני כיעד לקבלת הודעה לאימות במקרה של בקשת שחזור סיסמה.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

·בOutlook אתה צודק שיש אפשרות לרישום מייל במקום פלאפון אך לאחר הרישום כשאני מתנתק ואז מתחבר יום למחרת הוא מבקש ממני לאשר אותו דרך המספר פלאפון אין לי מושג למה זה קורה יכול להיות בגלל שיש לי אייפי משתנה אך בכל אופן גם שם זה מצריך לאשר אותו דרך הפלא.Amir64 כתב:Gmail לא מכריח אותך לרשום מספר טלפון.
גם Outlook מייל לא.
הם מבקשים, לא מכריחים.
יש לי כתובות בשני הר"מ, ובכל אחד מהם רשמתי את השני כיעד לקבלת הודעה לאימות במקרה של בקשת שחזור סיסמה....
בGMAIL אין אפשרות כזו, אתה בטוח שיש?
אני יודע שפעם היה כן אבל היום לא.
הנה תמונה:
[imgbig]http://srv1.jpg.co.il/10/544935ef2444b.bmp[/imgbig]
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
יכול להיות שאני טועה אבל יש לי תחושה מוזרה של דז'ה וו
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

mp3lll תודה על הבדיקה אבל איך זה הגיוני? תראה בעמוד הראשון הוספתי תמונה להוכחה.
תוכל לצלם סרטון של הרישום לשירות? אשמח לראות איך זה אצלך.
תוכל לצלם סרטון של הרישום לשירות? אשמח לראות איך זה אצלך.
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

cobraf מסובך זה לא אך כמו שאמרתי השירות עדיין מבקש ממני מספר פלאפון בשלב הבא.
מין הסתם אני ממלא את כל הפרטים חוץ מהפלאפון וכמובן שאני לא מסמן וי ב"Prove you're not a robot" כדי שלא יבקשו ממני מספר פלא.
אשמח עם מישהו יוכל לצלם סרטון הרשמה ולראות איך זה אצלו.
מין הסתם אני ממלא את כל הפרטים חוץ מהפלאפון וכמובן שאני לא מסמן וי ב"Prove you're not a robot" כדי שלא יבקשו ממני מספר פלא.
אשמח עם מישהו יוכל לצלם סרטון הרשמה ולראות איך זה אצלו.