שלום לכולם.
יש לי מחשב בסלון מחובר לרשת גם קווית וגם בוויפי פעיל מחשב מדיה קטן fujitso q1500 חמוד ושקט, מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט באנגלית xbmc מותקן גרסא גוטם 13 משהו נקודה 2 העדכני .
עקבתי אחרי המדריך הנפלא של THE WIZ ,וכמעט הכל בסדר.
יש לי מכשיר גלקסי והורדתי את התוכנה לשליטה על xbmc בשם YATSE פעלתי בדיוק לפי המדריך וההגדרות .
הזנתי במכשיר הנייד בתוכנה את ip של המחשב המארח אצלי הוא 192.168.0.103 פורט 80 וגם ניסיתי 8080 ,ביטלתי את הפיירוול במחשב המארח וגם בראוטר , בדקתי וראיתי שגם הנייד וגם המחשב המארח מקבלים כתובות איפי מהנתב .
ולמרות הכל אין ביניהם תקשורת כלומר בחיפוש של YATSE לא מוצא שום HOST
לא הצלחתי להבין מדוע כל הניסיונות שלי כושלים.
וכן גם ההגדרות בממשק של xbmc מאופשרות כפי שמופיע במדריך.
רעיונות בבקשה ע ז ר ה ההה
תודה מראש
xbmc תוכנת yatse באנדרואיד לא מזהה את המחשב
לפי איזה מדריך עבדת? ניסיתי לעבוד עם המדריך הרישמי שלהם? http://yatse.leetzone.org/redmine/projects/androidwidget/wiki/XbmcConfig
דבר נוסף, אחרי שהכל יעבוד תוודא שהמחשב מקבל IP סטאטי, אחרת כל פעם הוא יקבל IP אחר והאפליקציה לא תתחבר לXBMC על המחשב....
דבר נוסף, אחרי שהכל יעבוד תוודא שהמחשב מקבל IP סטאטי, אחרת כל פעם הוא יקבל IP אחר והאפליקציה לא תתחבר לXBMC על המחשב....
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
אכן, בדרך כלל הבעיה שכתובת ה-IP לא קבוע ומשתנה בכל הפעלה מחדש ולכן התוכנה לא יודעת להתחבר למכשיר.
אוקיי הבעיה נפתרה האיפי של המחשב המארח הוא 192.168.0.102 ולא כפי שמופיע ב xbmc שהאיפי מסתיים ב 103 בעצם המחשב שלי מקבל שני איפי מהכרטיס רשת החוטי ומכרטיס רשת האלחוטי משום מה התןכנה xbmc מציגה את האיפי של הכרטיס האלחוטי שמסתיים ב103 אבל משום מה אין תקשורת אליו אלא לכרטיס החוטי שמסתיים ב 102
מוזר אבל עובד
וגם הגדרתי איפי סטטי בנתב בנתיים הכל טוב
תודה אבל עדיין לא מבין מה ההיגיון
מוזר אבל עובד
וגם הגדרתי איפי סטטי בנתב בנתיים הכל טוב
תודה אבל עדיין לא מבין מה ההיגיון