xbmc תוכנת yatse באנדרואיד לא מזהה את המחשב

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
guy33 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.
יש לי מחשב בסלון מחובר לרשת גם קווית וגם בוויפי פעיל מחשב מדיה קטן fujitso q1500 חמוד ושקט, מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט באנגלית xbmc מותקן גרסא גוטם 13 משהו נקודה 2 העדכני .
עקבתי אחרי המדריך הנפלא של THE WIZ ,וכמעט הכל בסדר.
יש לי מכשיר גלקסי והורדתי את התוכנה לשליטה על xbmc בשם YATSE פעלתי בדיוק לפי המדריך וההגדרות .
הזנתי במכשיר הנייד בתוכנה את ip של המחשב המארח אצלי הוא 192.168.0.103 פורט 80 וגם ניסיתי 8080 ,ביטלתי את הפיירוול במחשב המארח וגם בראוטר , בדקתי וראיתי שגם הנייד וגם המחשב המארח מקבלים כתובות איפי מהנתב .
ולמרות הכל אין ביניהם תקשורת כלומר בחיפוש של YATSE לא מוצא שום HOST
לא הצלחתי להבין מדוע כל הניסיונות שלי כושלים.

וכן גם ההגדרות בממשק של xbmc מאופשרות כפי שמופיע במדריך.
רעיונות בבקשה ע ז ר ה ההה
תודה מראש

AssafLots
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 609
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #2 

לפי איזה מדריך עבדת? ניסיתי לעבוד עם המדריך הרישמי שלהם? http://yatse.leetzone.org/redmine/projects/androidwidget/wiki/XbmcConfig
דבר נוסף, אחרי שהכל יעבוד תוודא שהמחשב מקבל IP סטאטי, אחרת כל פעם הוא יקבל IP אחר והאפליקציה לא תתחבר לXBMC על המחשב....

TheWiz
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3253
נתן תודות: 247 פעמים
קיבל תודות: 1436 פעמים

שליחה #3 

אכן, בדרך כלל הבעיה שכתובת ה-IP לא קבוע ומשתנה בכל הפעלה מחדש ולכן התוכנה לא יודעת להתחבר למכשיר.

guy33 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

אוקיי הבעיה נפתרה האיפי של המחשב המארח הוא 192.168.0.102 ולא כפי שמופיע ב xbmc שהאיפי מסתיים ב 103 בעצם המחשב שלי מקבל שני איפי מהכרטיס רשת החוטי ומכרטיס רשת האלחוטי משום מה התןכנה xbmc מציגה את האיפי של הכרטיס האלחוטי שמסתיים ב103 אבל משום מה אין תקשורת אליו אלא לכרטיס החוטי שמסתיים ב 102
מוזר אבל עובד
וגם הגדרתי איפי סטטי בנתב בנתיים הכל טוב
תודה אבל עדיין לא מבין מה ההיגיון

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”