מס' שאלות XBOX של מתחילים

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
urielp פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817

שליחה

שלום,

ברשותי XBOX פרוץ ויש לי מס' שאלות:
1. איך יוצאים ממצב ONLINE למצב הרגיל בו ניתן להריץ משחקים מהדיסק הנייד? (רצ"ב תמונה של מסך האוןליין)
2. איך מכבים את ה XBOX במצב הנכון? כרגע, האפשרות שאנחנו עושים זה לחיצה מס' שניות על כפתור העגול בשלט, מקבלים תפריט כיבוי הקונסולה או כיבוי הקונטרולר. האם זו האפשרות ה'מקובלת'? הייתי רגיל שב WII לחיצה על כפתור הכיבוי מכבה מייד את הקונסולה...
3. מהי הדרך הנוחה לעבור ממשחק למשחק? לא מצאתי תפריט יציאה ממשחק, אז כיביתי את הקונסולה והדלקתי מחדש...
4. ע"פ הנחיות החנות, ישנה תיקיית GAMES בכונן הנייד ומתחתיה עלי להתקין את כל המשחקים. כאשר אני משתמש ב ISO2GOD, נפרס קובץ ה ISO בתיקיית GAMES והמשחק נשמר תחתחת תיקייה עם מס' רנדומלי. האם אפשר לשנות את שם התיקייה לשם המשחק האמיתי? איך ניתן לשייך בין שם התיקייה (מס' רנדומלי) לבין שם המשחק?
5. האם ISO2GOD הינה התוכנה הנוחה ביותר לפרוס משחקים? היא מאד איטית (כחצי שעה לכל משחק; על מנת לטעון מס' משחקים, יש לטעון אחד אחד, ולהגדיר את ההגדרות באופן נפרד לכל ISO. מאד לא נוח...

תודה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

urielp פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

שלום,

מישהו יכול לעזור בשאלות טירון שלי?

תודה

urielp פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אשמח לתגובות אודות שאלות 1, 4 ו 5.

תודה

mgold
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 451

שליחה

@gal-cohen

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

urielp כתב:שלום,

ברשותי XBOX פרוץ ויש לי מס' שאלות:
1. איך יוצאים ממצב ONLINE למצב הרגיל בו ניתן להריץ משחקים מהדיסק הנייד? (רצ"ב תמונה של מסך האוןליין)
2. איך מכבים את ה XBOX במצב הנכון? כרגע, האפשרות שאנחנו עושים זה לחיצה מס' שניות על כפתור העגול בשלט, מקבלים תפריט כיבוי הקונסולה או כיבוי הקונטרולר. האם זו האפשרות ה'מקובלת'? הייתי רגיל שב WII לחיצה על כפתור הכיבוי מכבה מייד את הקונסולה...
3. מהי הדרך הנוחה לעבור ממשחק למשחק? לא מצאתי תפריט יציאה ממשחק, אז כיביתי את הקונסולה והדלקתי מחדש...
4. ע"פ הנחיות החנות, ישנה תיקיית GAMES בכונן הנייד ומתחתיה עלי להתקין את כל המשחקים. כאשר אני משתמש ב ISO2GOD, נפרס קובץ ה ISO בתיקיית GAMES והמשחק נשמר תחתחת תיקייה עם מס' רנדומלי. האם אפשר לשנות את שם התיקייה לשם המשחק האמיתי? איך ניתן לשייך בין שם התיקייה (מס' רנדומלי) לבין שם המשחק?
5. האם ISO2GOD הינה התוכנה הנוחה ביותר לפרוס משחקים? היא מאד איטית (כחצי שעה לכל משחק; על מנת לטעון מס' משחקים, יש לטעון אחד אחד, ולהגדיר את ההגדרות באופן נפרד לכל ISO. מאד לא נוח...

תודה
...
מצב הפריצה אמור לעלות ראשון, אני מניח שאתה מתכוון לממשק ה fsd, שזה ממשק הפריצה.
ואז, ממצב פריצה למצב רגיל, עוברים דרך כפתור האמצע.
אבל זה חל על פריצת rgh, ולפי דבריך נראה שיש לך פריצת dual nand, ובזה אני לא בקיא.
לכן, תתיעץ עם מי שפרץ לך או שתסתכל ברשת..
כן, מצב הכיבוי שתיארת הוא הנכון.
לעבור למשחק אחר לא צריך לכבות קונסולה, פשוט לחיצה קצרה על כפתור האמצע, ולבחור יציאה לדשבורד.
אני מניח שאתה רוצה לשנות את שם התיקיה, למען הסדר הטוב שלך שתדע איזה משחק מסתתר מאחורי המספר המוזר.
לכן, אתה צודק, אבל במקום לשנות את שם התיקיה, פשוט תיצור תיקיה חדשה עם שם המשחק, ותעביר את המשחק
לתיקיה זו, כך לא תמחק את המספר, שהוא גם מייצג מידע שכדאי לשמור.
כן, iso2god הכי נוח, ואצלי לוקח סביב עשר דקות או רבע שעה למשחק, לא משהו בלתי נסבל.
עדיף משחק אחד כל פעם בכדי שהתוכנה לא תתקע לך על זמן ארוך כפי שקורה כיום.

urielp פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

תודה רבה על התשובות. כמה דברים והבהרות:
1. יש לי פריצת RGH.

2. ע"י לחיצה על המקש האמצעי, מצאתי שיש לבחור Freestyle Home ואז מגיעים למסך הפריצה ומשם אני בוחר Xbox 360 Games ואת המשחק עצמו. האם זו הדרך הקצרה והפשוטה? האם אין דרך ישירות לבחור את המשחק מתוך רשימת המשחקים הגדולה, מבלי לעבור דרך מסך הפתיחה?

3. כדבריך, יצרתי תיקיה עם שם המשחק מתחת לתיקיית GAMES, והעברתי את תוכן התיקייה הישנה (עם המספר הלא מזוהה) תחת אותה תיקייה עם שם תקין. כעת, כל אותם משחקים שהעברתי - נמצאים פעמיים ברשימת המשחקים שלי. עברתי אחד-אחד, ניסיתי לפתוח את אותו משחק ב XBOX, ומשחק שלא הצלחתי לפתוח - מחקתי. האם זה בגלל שה XBOX 'זוכר' את מיקום המשחקים מלפני העברתם לתיקייה חדשה? איך מאפסים את זכרון ה XBOX כך שיתייחס רק למשחקים שנמצאים במיקום החדש?

4. לפני השינוי שביצעתי לגבי העברת המשחקים לתיקייה עם שם תקין: איך מקשרים בין שם התיקייה עם המספר הלא מזוהה, לבין שם המשחק?

שאלות נוספות:
5. איך מעתיקים משחקים בין הארד דיסק חיצוני להארד דיסק חיצוני אחר (בין חברים)? האם פשוט לחבר את 2 הכוננים למחשב ולהעתיק את תוכן תיקיית אותו משחק

6. איך מעתיקים משחקים בין הארד דיסק חיצוני להארד דיסק פנימי נוסף (בין חברים)?

7. איך מתחברים לרשת אלחוטית לשם הורדת covers?

8. האם ניתן לקנפג את הקונסולה שתשמור בכל פעם את המידע על ההארד דיסק, ולא תשאל לפני כל משחק איפה ברצוני לשמור את המידע?

תודה

urielp פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

שלום,

אשמח לעזרה עם השאלות החדשות שלי (העתקה בין הארד דיסק פנימי / חיצוני), שמירה תמיד באותו סוג מדיה וכו'.

תודה

urielp פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

האם אני היחידי שיש לו את הצרכים הבסיסיים האלו של העתקת משחקים מחבר וכו'?

אשמח לתשובות...

תודה

חזור אל “קונסולות”