אני שנים הייתי לקוח של הוט עוד מימי ערוצי זהב וזאת הוצאה ענקית (150-300 ש"ח בחודש) לפני יותר משנתיים פשוט התנתקתי ועברתי לתכנים באינטרנט, בהתחלה דרך דונגל חלש של אנדרואיד,מיני פיסי (הייתה אפליקצייה isravod שבהתחלה עשתה עבודה יפה אבל אחרי כמה זמן הפכה לחלשה וריקנית מתוכן והאינטרנט בקושי זז ומגיב ובמכשירים הללו) ובחודשים האחרונים גיליתי את התכנה הנדירה והמופלאה הזאת XBMC הבאתי שני מחשבים פשוטים למדי (פנטיום4 ופנטיום D) שבהם התקנתי אותה וכולנו בבית פשוט נהנים ולא מפסיקים לרגע לחוות ולהתחדש בתכנים, אני רואה ערוצי עידן + וסדרות ישראליות בדרך כלל מההרחבה של "סדרות' ו-וואלה YES אשתי רואה סדרות מGENRSIS והילדות צופות בלי סוף בתכנים מKIDSIL וSERETIL.
אני יכול להגיד שאינני מאוכזב(להפך) והתרגלתי ל"סרבול" של צפייה בתכנים בדרך שונה מהממיר הדיגיטלי המוכר שעושה בעבורך את כל העבודה ואם לומר את האמת בסופו של דבר כולנו צופים בממיר המופלא והשופע ערוצים הזה בערוץ 2 או 10 כי למי יש כח אחרי יום עבודה ארוך להימרח עם סרט של שעה וחצי או תכנית טבע וכיו"צ.
אני ממליץ לך לרכוש מחשב פשוט יד שנייה אפילו בעלות של עד 800 שקל (והגזמתי בטירוף במחיר עכשיו) ולחבר אותו לאינטרנט ואם אתה צריך עזרה בהתקנות ובהגדרות יש פה אנשים מוכשרים ומדהימים שישמחו לעזור לך בנחת ובשמחה (גם כשחופרים להם בלי סוף

) ובעוד חודש אחרי שתשב ותכיר את התכנה ואת ההפעלה שלה נשמח לשמוע ממך תגובות ותאמין לי שאני בטוח שהן יהיו טובות.
המון בהצלחה ומקווה שתהנה מהתכנה ושהפורום יהיה שימושי ומהנה בעבורך
נ.ב. אני מאמין שהתקלות שאתה חווה הן או מכשלים ותקלות במכשיר שלך או בהגדרה לקויה של הרחבות/תוספים
וכן לא אשקר החיסרון היחידי שיש בתכנה הוא צפייה בערוצי ספורט ישראליים אבל גם לזה יש פתרון במגוון אתרי האינטרנט שעוסקים בעניין (דוגמת "פנדלים" וGOALIM4U)