התקלקל לי LCD של SAMSUNG ועכשיו אני לא בטוח אם לקנות שוב דגם שלהם
שלום
לפני 4 שנים קניתי LCD LA46B610 של סמסונג במחיר של 7000 ש"ח (שהיה יקר אפילו לפני 4 שנים)
אחרי 4 שנים פתאום המסך נהפך להיות כהה עם פסים עליו
(כמו שרשמתי באשכול הזה http://www.hometheater.co.il/vt218988.% ... D7%94.html)
הטכנאי שהגיע אמר שהתקלה נקראת תמונה ניגודית ועלות תיקון מינימום 1200 ש"ח (בלי תשלום לטכנאי והובלה) אבל נראה לו שהנזק יקר יותר.
החלטתי לא לתקן ולקנות חדשה, אני יודע שסמסונג חברה מובילה ואיכותית בשוק אבל בעיני די נפגעה האמינות שלהם ואני קצת חושש ללכת על מסך שלהם שוב אחרי שמסך יקר שלהם מתקלקל תוך 4 שנים.
מה דעתכם ? הגיוני שמסך התקלקל בצורה כזו כל כך מהר ?
לפני 4 שנים קניתי LCD LA46B610 של סמסונג במחיר של 7000 ש"ח (שהיה יקר אפילו לפני 4 שנים)
אחרי 4 שנים פתאום המסך נהפך להיות כהה עם פסים עליו
(כמו שרשמתי באשכול הזה http://www.hometheater.co.il/vt218988.% ... D7%94.html)
הטכנאי שהגיע אמר שהתקלה נקראת תמונה ניגודית ועלות תיקון מינימום 1200 ש"ח (בלי תשלום לטכנאי והובלה) אבל נראה לו שהנזק יקר יותר.
החלטתי לא לתקן ולקנות חדשה, אני יודע שסמסונג חברה מובילה ואיכותית בשוק אבל בעיני די נפגעה האמינות שלהם ואני קצת חושש ללכת על מסך שלהם שוב אחרי שמסך יקר שלהם מתקלקל תוך 4 שנים.
מה דעתכם ? הגיוני שמסך התקלקל בצורה כזו כל כך מהר ?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@tzahi
·
זה יכול לקרות בכל מסך מכל מותג שתקנה. אני לא יודע עד כמה ניתן להסיק משהו גורף על סמך התקלה שלך..
אני אשאל אותך שאלה: אתה חושב שאם תקנה ממותג אחר תוכל להיות שקט יותר שלא יקרו תקלות?
אולי שווה לך לבדוק פנסוניק, לא יודע אם יש יתרון באמינות של המסכים שלהם, אבל לפחות יורוקום נותנים אחריות לחמש שנים.
·
זה יכול לקרות בכל מסך מכל מותג שתקנה. אני לא יודע עד כמה ניתן להסיק משהו גורף על סמך התקלה שלך..
אני אשאל אותך שאלה: אתה חושב שאם תקנה ממותג אחר תוכל להיות שקט יותר שלא יקרו תקלות?
אולי שווה לך לבדוק פנסוניק, לא יודע אם יש יתרון באמינות של המסכים שלהם, אבל לפחות יורוקום נותנים אחריות לחמש שנים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יש לי מסך LCD של סמסונג כבר 7-8 שנים ועובד פיקס. אי אפשר להסיק מהמקרה שלך לגבי המותג. בימינו מוצר אלקטרוני שעובד 4 שנים עוד נחשב כהישג..
·oris74 כתב:יש לי מסך LCD של סמסונג כבר 7-8 שנים ועובד פיקס. אי אפשר להסיק מהמקרה שלך לגבי המותג. בימינו מוצר אלקטרוני שעובד 4 שנים עוד נחשב כהישג.....
ממש כן ניתן לומר זאת , חדות פיקסלים יורדת ,צבעים נפגעים ומנגנונים רבים נשחקים ומאבדים איכות
זה נבדק בבדיקות מעבדה שבודק איכות צבעים / קונטראס ועוד מנגנונים
זה שהטלוויזיה עובדת זה רחוק לומר שעובדת באיכות שקיבלת אותה
כמו רכב , יש שחיקה של חלקים ורכב של 3 שנים לא יסע כמו חדש .
http://www.hometheater.co.il/vp2157387#2157387
לעומת זאת יש בבית טלוויזיות LCD של סוני ושל טושיבה, יותר זקנות שעדיין עובדות ללא כל תקלות.
כמו כן, קראתי פה את שירשור הפנלים בטלוויזיות של סמסונג.
אז הנה תקלה בסמסונג שלך, תקלה דומה בסמסונג שלי, ובכלל כעת אני רואה שסמסונג מככבת פה בפורום הזה. אז נכון שהיא פופולרית, וכמו שאמרו לי מוכרים בחנויות: "אנחנו מוכרים פי 5 סמסונג מאשר כל שאר המותגים". אז מה שבטוח שיש להם אחלה יחסי ציבור והרבה כוח בשוק.
מסקנות? אנחנו החלטנו כעת לקנות מסך LG ולא סמסונג שוב. ילדותי? אולי. עניין של מזל? גם אולי.. לא משנה..
לעומת זאת יש בבית טלוויזיות LCD של סוני ושל טושיבה, יותר זקנות שעדיין עובדות ללא כל תקלות.
כמו כן, קראתי פה את שירשור הפנלים בטלוויזיות של סמסונג.
אז הנה תקלה בסמסונג שלך, תקלה דומה בסמסונג שלי, ובכלל כעת אני רואה שסמסונג מככבת פה בפורום הזה. אז נכון שהיא פופולרית, וכמו שאמרו לי מוכרים בחנויות: "אנחנו מוכרים פי 5 סמסונג מאשר כל שאר המותגים". אז מה שבטוח שיש להם אחלה יחסי ציבור והרבה כוח בשוק.
מסקנות? אנחנו החלטנו כעת לקנות מסך LG ולא סמסונג שוב. ילדותי? אולי. עניין של מזל? גם אולי.. לא משנה..
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
לא נראה לי שניתן להסיק מכך דבר לגבי איכות ואורך החיים של מסכי סמסונג או אחרים.
הסמסונג שלי בת 8 ותקינה לחלוטין.
הסמסונג שלי בת 8 ותקינה לחלוטין.
נערך לאחרונה על ידי yanivol ב 22/10/2014 23:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זה בדיוק מה שטענתי...