השוואה LG G3 16GB ל 32GB
האם יש הבדלים במפרט הטכני בין הטלפונים מעבר לזיכרון הפנימי?
לשניהם יש הרחבת זיכרון עד 128GB
אז אפשר להסתפק ב- 16GB?
שאלה נוספת ב K.S.P אילת אמרו לי שיש עדכונים FOTA גם ללא אחריות יצרן הטלפון 16GB עולה 2160 ש"ח. האם זה נכון?
אפשר לקבל עדכונים ללא FOTA? במיוחד שעוד מעט תצא המערכת 5.0?
תודה לעונים.
לשניהם יש הרחבת זיכרון עד 128GB
אז אפשר להסתפק ב- 16GB?
שאלה נוספת ב K.S.P אילת אמרו לי שיש עדכונים FOTA גם ללא אחריות יצרן הטלפון 16GB עולה 2160 ש"ח. האם זה נכון?
אפשר לקבל עדכונים ללא FOTA? במיוחד שעוד מעט תצא המערכת 5.0?
תודה לעונים.
אין שום הבדל בין הטלפונים למעט הזיכרון.
לדעתי זו די שטות לרכוש את דגם ה-32 ג'יגה מכיוון שיש אפשרות להוסיף כרטיס מיקרו SD חיצוני הזהה לזה ש"מולחם" על המכשיר אבל עולה כשמינית מחיר.
לכן מומלץ לרכוש את הדגם עם ה-16 ג'יגה (שהינו זול בכ-300 ש"ח מה32 ג'יגה) ולרכוש בכ-100 ש"ח כרטיס זיכרון טוב ומהיר של 32 ואף 64 ג'יגה (ואז יהיה לך 16+32 או 16 + 64).
כך עשיתי עד היום.
לדעתי זו די שטות לרכוש את דגם ה-32 ג'יגה מכיוון שיש אפשרות להוסיף כרטיס מיקרו SD חיצוני הזהה לזה ש"מולחם" על המכשיר אבל עולה כשמינית מחיר.
לכן מומלץ לרכוש את הדגם עם ה-16 ג'יגה (שהינו זול בכ-300 ש"ח מה32 ג'יגה) ולרכוש בכ-100 ש"ח כרטיס זיכרון טוב ומהיר של 32 ואף 64 ג'יגה (ואז יהיה לך 16+32 או 16 + 64).
כך עשיתי עד היום.
Re: הבדלים
תודה, מניסיון שלך האם ה- 16 מספיק לאור צריכת המסך הגבוהה הנדרשת מהמעבד + RAM להפעלה רגילה ללא מיותרת של אפליקציות?Nissan כתב:דגם ה32GB הוא גם 3GB RAM, בזמן שדגם ה16GB מכיל רק2GB RAM
אי אפשר לשדרג את ה-RAM.
במילים פשוטות, אם אתה מפעיל הרבה אפליקציות, ה-32GB יעבוד טוב יותר....
האם יש יותר לאגים ב -16 ?
מה לגבי קנייה ללא אחריות יצרן האם המכשיר יכול לבצע עידכונים אוטומטית או ידנית באיזה שהיא צורה? באילת נאמר לי שלא צריכה להיות בעייה של עידכונים ללא FOTA.
·
Re: הבדלים
תודה, מניסיון שלך האם ה- 16 מספיק לאור צריכת המסך הגבוהה הנדרשת מהמעבד + RAM להפעלה רגילה ללא מיותרת של אפליקציות?Nissan כתב:דגם ה32GB הוא גם 3GB RAM, בזמן שדגם ה16GB מכיל רק2GB RAM
אי אפשר לשדרג את ה-RAM.
במילים פשוטות, אם אתה מפעיל הרבה אפליקציות, ה-32GB יעבוד טוב יותר....
האם יש יותר לאגים ב -16 ?
מה לגבי קנייה ללא אחריות יצרן האם המכשיר יכול לבצע עידכונים אוטומטית או ידנית באיזה שהיא צורה? באילת נאמר לי שלא צריכה להיות בעייה של עידכונים ללא FOTA.
·
- Nissan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 345
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אחריות ועידכונים
אתה מתכוון אחריות יבואן ?
לי יש טלפונים שנקנו בחו"ל ועברו עידכונים ללא בעיה
לי יש טלפונים שנקנו בחו"ל ועברו עידכונים ללא בעיה
Who turned off the lights ?
Re: אחריות ועידכונים
כן אחריות יבואן, יש אחריות של מוביל ישראל ב KSP אז אתה אומר שהוא יקבל עידכונים מהאוויר או שאני צריך להוריד לבד?Nissan כתב:אתה מתכוון אחריות יבואן ?
לי יש טלפונים שנקנו בחו"ל ועברו עידכונים ללא בעיה...
·
לי יש SONY XPERIA Z2
לגבי הבדל בין 16 ל32 זכרון:
בעוד שזה נכון שקל להוסיף זכרון בSD CARD למערכת, באנדרואיד 4.4 אי אפשר לכתוב לכל מקום מכל אפליקציה אליו (הם הפכו להיות כמו אפל).
אני מוצא שבZ2 שלי נגמר המקום להתקנות של תוכנות ומשחקים (16 גיגה) בגלל שהיום משחקים כבדים ולא כל כך אפשרי לשים תוכנות על הSD
בקיצר - 32 גיגה זו הדרך - לא פחות
(כמו כן בZ2 שלי - צילום ב4K ממליצים לכתוב לזכרון הפנימי בגלל מהירות - וזה נגמר מהר ב16 גיגה).
לגבי הבדל בין 16 ל32 זכרון:
בעוד שזה נכון שקל להוסיף זכרון בSD CARD למערכת, באנדרואיד 4.4 אי אפשר לכתוב לכל מקום מכל אפליקציה אליו (הם הפכו להיות כמו אפל).
אני מוצא שבZ2 שלי נגמר המקום להתקנות של תוכנות ומשחקים (16 גיגה) בגלל שהיום משחקים כבדים ולא כל כך אפשרי לשים תוכנות על הSD
בקיצר - 32 גיגה זו הדרך - לא פחות
(כמו כן בZ2 שלי - צילום ב4K ממליצים לכתוב לזכרון הפנימי בגלל מהירות - וזה נגמר מהר ב16 גיגה).
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3744
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 867 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
סליחה שאני נדחף לשישור.
1.האם העברית בlg g3 מובנת במכשיר כמו באייפון? או שזה כמו בגלקסי s3 שרכשתי בעבר בksp ושם היה צורך באפליקציה בשביל "להוציא" את העברית מהמכשיר?
2.האם גם בlg קיימת אפשרות של החלפת רום כמו בגלקסי?
1.האם העברית בlg g3 מובנת במכשיר כמו באייפון? או שזה כמו בגלקסי s3 שרכשתי בעבר בksp ושם היה צורך באפליקציה בשביל "להוציא" את העברית מהמכשיר?
2.האם גם בlg קיימת אפשרות של החלפת רום כמו בגלקסי?
היי.big007 כתב:סליחה שאני נדחף לשישור.האם העברית בlg g3 מובנת במכשיר כמו באייפון? או שזה כמו בגלקסי s3 שרכשתי בעבר בksp ושם היה צורך באפליקציה בשביל "להוציא" את העברית מהמכשיר....
אני קניתי את הG3 שלי מאמזון ארצות הברית והעברית שלי מובנית, עם זאת יש לא מעט אנשים ברשת שהתלוננו שהעברית במכשירים שלהם לא קיימת(יותר נכון, קיימת רק לאחר פעולת חשיפה).
הדרך שבה גרמתי לעברית להיות מובנית היית הכנסת סים ישראלי בישראל בזמן ההדלקה הראשונה של המכשיר.
חשוב לי לציין שאני לא נמנה עם גאוני המחשבים למיניהם המצויים פה בפורום ואני לא אומר שזאת הדרך על בסיס ידע רב ובדיקות מעבדה - אלא אך ורק על בסיס זה שקראתי את זה באינטרנט, עשיתי את זה וזה עבד. כמובן שיכול להיות שזה גם משהו אחר וסתם היה לי מזל(אבלאני לא חושב, כי התפריט בהתחלה היה באנגלית וכשנדרשתי לבחור שפה העברית לא היית בנמצא, ורק כדקה לאחר מכן הפלאפון שינה את שפתו לבד לעברית), ומן הראוי שתיקח את זה בחשבון.
בנוסף, הרבה אנשים שהיה להם את הגרסה העברית המובנת התלוננו שלאחר העדכון האחרון העברית נעלמה להם - לכן אני לא מעדכן את הגרסא לעת עתה.
עוד חשוב לציין, שלפי כל מה שרשום באינטרנט - זה פשוט מאוד לחשוף את העברית בG3(אני פשוט לא רוצה להתעסק עם זה).
בהצלחה
- Aviv943
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
אף פעם לא הבנתי למה אנשים רוצים תפריטים בעברית. המכשיר נראה הרבה יותר טבעי כשהתפריטים באנגלית, והאנגלית היא בסיסית למדי.
גם אנשי הקשר שלי נכתבים באנגלית. אבל אולי זה רק אני.
לגבי המכשיר. במקום בו אני עובד יש את 2 המכשירים וההפרש בניהם הוא 222 שקלים. הפרש שלדעתי לא מצדיק קניה של מכשיר עם ג'יגה ראם פחות.
למי שלא יודע, הזיכרון הפנימי הוא הרבה יותר מהיר מכל כרטיס זיכרון שתקנו, וזה נתון שיכול להשפיע בצילומי וידאו באיכות 4K.
בין המכשירים (16 ג'יגה מתצוגה ו 32 ג'יגה פרטי שלי) נמצאו הבדלים קלים בלבד אך מורגשים בין טעינת אפליקציות.
גם אנשי הקשר שלי נכתבים באנגלית. אבל אולי זה רק אני.
לגבי המכשיר. במקום בו אני עובד יש את 2 המכשירים וההפרש בניהם הוא 222 שקלים. הפרש שלדעתי לא מצדיק קניה של מכשיר עם ג'יגה ראם פחות.
למי שלא יודע, הזיכרון הפנימי הוא הרבה יותר מהיר מכל כרטיס זיכרון שתקנו, וזה נתון שיכול להשפיע בצילומי וידאו באיכות 4K.
בין המכשירים (16 ג'יגה מתצוגה ו 32 ג'יגה פרטי שלי) נמצאו הבדלים קלים בלבד אך מורגשים בין טעינת אפליקציות.