הטלויזיה אצלי מיום ראשון ואני מאד מרוצה!
אבל, יש לי בעיה אחת שמופיע מדי פעם - מופיעות מריחות או הבהובים של צבע אדום כשהרקע שחור. למשל, ב- Yes Impact, בכיוונון של ה- Brightness/Contrast, בפינה השמאלית (שם זה קבוע). זה קרה גם פעם אחת בזמן צפייה בסדרה, רק ששם ההבהובים היו בסצנה אחת, בצילום אחד, ללא קשר לשחור. פרט למסך האחד ב- Yes Impact ששם הבעיה קבועה, זה בסה"כ די נדיר.
לא שמתי לב לתופעה הזאת בחיבור למחשב או ל- DVD, אבל אני גם לא השתמשתי בהם הרבה.
החיבור לממיר (Yes Max) הוא באמצעות Scart-Scart ב- RGB.
עצות?
Sharp LC-32BV8 - מריחות צבע
-
adsagi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
-
adsagi
-
- חבר פעיל במיוחד

איפה המומחים איפה?
טוב, בינתיים עדכון קטן: כשאני מגדיר את הכניסה בטלוויזיה כ- Composite, אין את התופעה הזאת. בדקתי גם את כניסת ה- Scart השנייה וגם שם יש את אותה בעיה. רעיונות?
טוב, בינתיים עדכון קטן: כשאני מגדיר את הכניסה בטלוויזיה כ- Composite, אין את התופעה הזאת. בדקתי גם את כניסת ה- Scart השנייה וגם שם יש את אותה בעיה. רעיונות?
- עומרי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
מה לגבי שידורי כדורגל במסך הנ"ל ? רואים ללא מריחות ?
אחראי תחום הסלולאר והגאדגטים באתר YNET
-
adsagi
-
- חבר פעיל במיוחד

אני לא מסתכל במשחקי כדורגל אבל ניסיתי ולא ראיתי מריחות. אולי מריחות זה קצת מטעה. אני רואה הבהובים של אדום כשיש רקע שחור, אבל שוב, רק במקרים נדירים.עומרי כתב:מה לגבי שידורי כדורגל במסך הנ"ל ? רואים ללא מריחות ?...
דרך אגב, החלפתי כבל ועדיין ראיתי את אותה תופעה. כך שזה או המקס או הטלוויזיה, ואני לא שמח מאף אחת מהאפשרויות. שוב, אם יש כאן מישהו עם רעיון, אשמח לשמוע.