פנסוניק הודיעו על תמחור שני מסכי 4K הכי מצופים של החברה לשנה זו, אלו הם ה- AX900 בגודל 65" במחיר של $7,000 וה- AX850 המפלצתי אשר מגיע בגודל של 85" ותג מחיר של $14,000
תודה.
נחמד אבל מאד יקר לדעתי, אפילו בחו"ל (שלא לדבר על המחירים שיהיו לזה בארץ השקר)
העם מחכה ל- OLED. מסכי LED כבר לא ממש מצליחים להלהיב.. (לפחות לא אותי)
jacko-il כתב:תודה.
נחמד אבל מאד יקר לדעתי, אפילו בחו"ל (שלא לדבר על המחירים שיהיו לזה בארץ השקר)
העם מחכה ל- OLED. מסכי LED כבר לא ממש מצליחים להלהיב.. (לפחות לא אותי)
אני זוכר ששילמתי 9000 ש"ח על LCD של 37" של שארפ וזה היה מחיר טוב , אחרי שנתיים היו דברים יותר טובים ויותר גדולים ב3000 שקל.
הינה זה מתחיל שוב , 7000$ היום , 3000$ בעוד שנהו700$ בעוד שנתיים +דגמים הרבה יותר טובים ב800$..... מטופש לגמרי לקנות עכשיו
@שמעון_דיסקין
·
לא ברור כל כך על מה מדובר, אבל מבין השורות שם אני לא מצליח לפרש את זה כטכנולוגייה חדשה לחלוטין, סה"כ מדובר על שיפור ביכולת שחזור וטווח הצבעים בפאנלי LCD. בפסקה הראשונה רשום גם שסוני כבר יישמה משהו דומה במסכים עם טרילומינוס (שמייושם במסכי הדגל) ולא זכור לי שאנשים נפלו מהכסאות.
OLED מצד שני היא טכנולגייה חדשה לחלוטין שגם מביאה סוף סוף משהו מעניין מאד לשולחן. זו הטכנולגייה היחידה שמצליחה כרגע למזג בהצלחה יתרונות מעולם הפלזמה עם יתרונות מעולם ה LCD.
jacko-il, האמת היא שכאשר התעמקתי בנושא הגעתי למסקנה שאתה צודק. מדובר בטכולוגיית LCD, עם מקור תאורה חדשני הנותן 3 צבעי יסוד במקום תאורה לבנה אחידה בתוספת פילטרים. הדבר אכן כבר יושם במידה מסוימת ב- SONY X9005, שקיבלה ביקורות חיוביות. נראה שיש פה שיפור משמעותי אם כי פחות מאשר ב-OLED. הבעיה היא שבזירת OLED נותרה עכשיו רק LG.