The Newsroom - עונה 3
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
דרמת החדשות המצויינת חוזרת לעונה 3.
הפרק הראשון ישודר ב- 9 לנובמבר.
טריילר לעונה החדשה:
הפרק הראשון ישודר ב- 9 לנובמבר.
טריילר לעונה החדשה:
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
הגיע הזמן...
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
הפרק הראשון שודר אתמול וכנראה 6 הפרקים נועדו לקשירת קצוות .
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73379
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
עונה מעולה. כרגע סיימתי לצפות בפרק 5 ואני עדיין מתמוגג. ברגע שהוא יצא מתא הכלא והראו לנו את התמונה שלו ושל אביו, כל הסצנות שלו עם השותף שלו לתא קיבלו משמעות אחרת לחלוטין - פשוט גאוני. וזה רק פן אחד של פרק מעולה בעונה מצויינת.
הסידרה הזו מבחינתי נכנסת לרשימה הדי קצרה של סדרות מופת - חד וחלק, וההחלטה לא להמשיך אותה לעונה נוספת פשוט הזויה לדעתי
הסידרה הזו מבחינתי נכנסת לרשימה הדי קצרה של סדרות מופת - חד וחלק, וההחלטה לא להמשיך אותה לעונה נוספת פשוט הזויה לדעתי
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73379
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
דווקא פרק מצויין לטעמי, סגרו את כל הקצוות יפה עם מעין חצי פריקוול שהסביר הרבה על איך דברים הגיעו למצב הנוכחי. מעין פרק מקדים לסידרה ופרק סיום בו זמנית.
לא אתכחש, כמעט הזלתי דימעה שהבנתי שאני רואה את הפריים האחרון בעונה האחרונה של הסידרה הזו. אני חושב שבעשור האחרון זה קרה לי רק בסידרה הזו ובסופרנוס.
לא אתכחש, כמעט הזלתי דימעה שהבנתי שאני רואה את הפריים האחרון בעונה האחרונה של הסידרה הזו. אני חושב שבעשור האחרון זה קרה לי רק בסידרה הזו ובסופרנוס.
סדרה נהדרת. 9/10.
סדרה קצבית, רצינית ויחד עם זאת קלילה, שהיתה קריספית ולעניין מההתחלה ועד הסוף.
אהבתי במיוחד את הדיאלוגים של וויל בפרק לפני האחרון. נחמד שיש סדרה שהקהל אינטיליגנטי ואפשר מעט לאתגר אותו.
נחמד שיש סדרות שיודעות לסיים בזמן ולא למרוח. מאד מתאים לגישה של ACN בעלילה. בחרו באיכות על פני רווח.
סדרה קצבית, רצינית ויחד עם זאת קלילה, שהיתה קריספית ולעניין מההתחלה ועד הסוף.
אהבתי במיוחד את הדיאלוגים של וויל בפרק לפני האחרון. נחמד שיש סדרה שהקהל אינטיליגנטי ואפשר מעט לאתגר אותו.
נחמד שיש סדרות שיודעות לסיים בזמן ולא למרוח. מאד מתאים לגישה של ACN בעלילה. בחרו באיכות על פני רווח.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
באיחור אופנתי סיימתי הרגע את עונה 3 - אין ספק שהסדרה הזו נכנסת אצלי לפנתיאון של הטופ 5 יחד עם הסופרנוס, הסמויה, THE KILLING וכנראה הומלנד.
ממליץ בחום
ממליץ בחום